Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχα ρισπέκτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τον σκοτώσουν... Δεν ξέρω γιατί, αλλά ως χαρακτήρας μου θυμίζει πολύ τον Jack Sparrow.Εεε, δε νομίζω να πεθάνει ο Έρικ. Όχι ακόμη, τουλάχιστον. :Ρ Τα 'χω διαβάσει κι εγώ αλλά μάλλον θέλουν να μας τρολλάρουν.. κι αφού σ' αρέσει ο Έρικ, θα λατρέψεις τον 4ο κύκλο! όπως και να 'χει, TB 4ever
αχαχαχαχαχαχαχα επικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα γιατί πήγε και πέθανε? Αυτοκτόνησε?
Δεν είχε πολή πλάκα ένα σωρό μαντράχαλοι να υπακούν και να σέβονται ενα 16χρονο?
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ε παιδια , εχω δει NCIS , HOUSE MD , HOMELAND , SUPERNATURAL , CSI , ANGER MANAGEMENT . . προτεινετε κατι αλλο να δω ρε παιδια , εκτος απο game of thrones
Prison Break, η τοπ των τοπ σειρά
Shiv
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Μα πως αυτοκτόνησε;Μα γιατί πήγε και πέθανε? Αυτοκτόνησε?
Δεν είχε πολή πλάκα ένα σωρό μαντράχαλοι να υπακούν και να σέβονται ενα 16χρονο?
Ρε ναι ήταν το καλύτερο βαμπίρ, και η φάση είναι ότι δεν έχω κλάψει πότε σε σειρά ή ταινία. Τι να πω ;ρ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
dexter ή breaking badΕ παιδια , εχω δει NCIS , HOUSE MD , HOMELAND , SUPERNATURAL , CSI , ANGER MANAGEMENT . . προτεινετε κατι αλλο να δω ρε παιδια , εκτος απο game of thrones
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή τις έχω δει σχεδόν όλες αυτές θα υποθέσω ότι έχουμε παρόμοιο γούστο και θα σου πώ μερικές που είδα και με άφησαν ικανοποιημένο. Λοίπόν the mentalist, ncis la,falling skies, criminal minds, cold case. Αρχισέ με mentalist( κορυφαία κατά την γνώμη μου).Ε παιδια , εχω δει NCIS , HOUSE MD , HOMELAND , SUPERNATURAL , CSI , ANGER MANAGEMENT . . προτεινετε κατι αλλο να δω ρε παιδια , εκτος απο game of thrones
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω θα προτεινω και το Monk.Στο στυλ σου και ελαφρι και ξεκουραστο.Το mentalist πραγματικα το σιχαινομαι,μου την σπαει που βαλανε ενα ηρωα να λυνει τις υποθεσεις ως δια μαγειας,υπερβολικα ψευτικο και εκνευριστικο.Επειδή τις έχω δει σχεδόν όλες αυτές θα υποθέσω ότι έχουμε παρόμοιο γούστο και θα σου πώ μερικές που είδα και με άφησαν ικανοποιημένο. Λοίπόν the mentalist, ncis la,falling skies, criminal minds, cold case. Αρχισέ με mentalist( κορυφαία κατά την γνώμη μου).
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Μα πως αυτοκτόνησε;
Ρε ναι ήταν το καλύτερο βαμπίρ, και η φάση είναι ότι δεν έχω κλάψει πότε σε σειρά ή ταινία. Τι να πω ;ρ
Κορίτσια,έχουμε αισίως 6η season,συντονιστείτε!Ποιος Godric;
Gate4
Επιφανές μέλος
1ον εγώ τώρα τελειώνω την τέταρτηΚορίτσια,έχουμε αισίως 6η season,συντονιστείτε!Ποιος Godric;
2ον είχα ξεχάσει να το αναφέρω όταν ήμουν σε εκείνη την season και το θυμήθηκα σήμερα
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το μονκ το έχω δει και μου άρεσε. Αυτο για το mentalist με σκότωσε . Γενικά όλο αυτο το σερλοκ χόλμς στιλάκι μου αρέσει στις σειρές δηλαδή να υπάρχει μια αυθεντία κατά κάποιο τρόπο. Και το μονκ παρόμοιο δεν είναι;Εγω θα προτεινω και το Monk.Στο στυλ σου και ελαφρι και ξεκουραστο.Το mentalist πραγματικα το σιχαινομαι,μου την σπαει που βαλανε ενα ηρωα να λυνει τις υποθεσεις ως δια μαγειας,υπερβολικα ψευτικο και εκνευριστικο.
Λέω να αρχίσω walking dead σήμερα. Το έχει δει κανείς; Γνώμες;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Κορίτσια,έχουμε αισίως 6η season,συντονιστείτε!Ποιος Godric;
Speak for yourself!
Εγώ στην 3η είμαι ακόμα και το θάνατο του Godric τον είδα μέσα στο σ/κ οπότε μου είναι πολύ πρόσφατος.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η δική μου είναι αρνητικότατη και το έχω δηλώσει αρκετές φόρες εδώ μέσα σίγουραΚαι το μονκ το έχω δει και μου άρεσε. Αυτο για το mentalist με σκότωσε . Γενικά όλο αυτο το σερλοκ χόλμς στιλάκι μου αρέσει στις σειρές δηλαδή να υπάρχει μια αυθεντία κατά κάποιο τρόπο. Και το μονκ παρόμοιο δεν είναι;
Λέω να αρχίσω walking dead σήμερα. Το έχει δει κανείς; Γνώμες;
δεν ξέρω, σε καμία μα καμία φάση δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον και δεν με εξέπληξε...
Gate4
Επιφανές μέλος
Καλά όταν μίλησε ελληνικά πρώτη φορά εγώ ήμουν σε φάση "άκουσα καλά; ". Περίεργο με φάνησε ;ρΜόνο εγώ έμεινα μαλάκας όταν ο γκόμενος του Ράσελ άρχισε να μιλάει ελληνικά σε κάποια φάση? Μετά έμαθα ότι είναι Ελληνας!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Καλά όταν μίλησε ελληνικά πρώτη φορά εγώ ήμουν σε φάση "άκουσα καλά; ". Περίεργο με φάνησε ;ρ
Χαχα θυμάμαι που το γύρισα πίσω να σιγουρευτώ αν άκουσα καλά. Ελληνας είναι το παλικάρι και είπαν να το εκμεταλλευτούν.
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχα ότι είναι έλληνας δεν το ήξερα πάντωςΧαχα θυμάμαι που το γύρισα πίσω να σιγουρευτώ αν άκουσα καλά. Ελληνας είναι το παλικάρι και είπαν να το εκμεταλλευτούν.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα ότι είναι έλληνας δεν το ήξερα πάντως
Εγώ μετά έψαξα και το έμαθα. Theodore Zoumpoulidis τον λένε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.