*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Γίνεται πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια
ναι οκ και γω για τον έρικ καίγομαι με το true blood κυρίως
Μακάρι
Τουλάχιστον να είχε πιο μεγάλο ρόλο ρε παιδί μου... Στο tvd ο αντίστοιχος υπέροχος κακός έχει πολύ περισσότερες σκηνές από αυτόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Α γεια σου!Δεν είναι κακός ο Έρικ...
Ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς είναι..
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Απλά μέχρι εκεί που έχω δει εγώ είναι ο villain νομίζω...
Gate4
Επιφανές μέλος
Ο μπιλ πχ ότι να ναι όλο κάτι κρύβει ξέρω γω ;ρ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ο έρικ στο true blood είναι ο πιο εξηγημένος χαρακτήρας βασικά
Ο μπιλ πχ ότι να ναι όλο κάτι κρύβει ξέρω γω ;ρ
Ναι,ε? Δεν τον μπορώ καθόλου αυτόν!
Και ναι οντως μετά από 3 επεισοδια αρχιζει να φτιάχνει αρκετά η υπόθεση.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι γενικά όλο κάτι θα μαθαίνεις από δω και πέρα και θα μένεις σε φάση "τι έγινε τώρα;"Ναι,ε? Δεν τον μπορώ καθόλου αυτόν!
Και ναι οντως μετά από 3 επεισοδια αρχιζει να φτιάχνει αρκετά η υπόθεση.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι γενικά όλο κάτι θα μαθαίνεις από δω και πέρα και θα μένεις σε φάση "τι έγινε τώρα;"
Όντως, κάπως έτσι νιώθω τώρα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμαΌντως, κάπως έτσι νιώθω τώρα.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει δει κανεις τη σειρά Battlestar Galactica να πει άποψη; καιρος να επεκταθω σε Science fiction
στο IMDB εχει βαθμολογια 8,7
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Παίδες,είμαι στο μισο της τεταρτης σεζον dexter και σκεφτομαι να το σταματησω για λιγο καιρο , μεχρι να επανελθει η ορεξη.
Εχει δει κανεις τη σειρά Battlestar Galactica να πει άποψη; καιρος να επεκταθω σε Science fiction
Αφού θες sci-fi δες doctor who (την σύγχρονη σειρα του 2005)
https://www.imdb.com/title/tt0436992/?ref_=sr_1
"You just changed the future!!"
"It's called marriage honey.."
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
είσαι στην καλύτερη σεζόν του ντεξτερ και σκέφτεσαι να το σταματήσεις...τι να πωΠαίδες,είμαι στο μισο της τεταρτης σεζον dexter και σκεφτομαι να το σταματησω για λιγο καιρο , μεχρι να επανελθει η ορεξη.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Το battlestar Galactica δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει ότι η σειρά είναι αριστούργημα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι 5 επεισόδιο 4 κύκλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
είσαι στην καλύτερη σεζόν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.