JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
έρχεται ένα μεγάλο τέλος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Πλάκα κάνεις;Το True Blood το άφησα στη δεύτερη σεζόν αν θυμάμαι καλά (που είχε κάνει μια τεράστια κοιλιά). Έχει καλυτερεύσει τώρα;
Εγώ νομίζω όσο όσο προχωράνε τα επισόδια γίνεται και καλύτερο. Έχω τελειώσει τον τρίτο κύκλο και έχει πολύ αγωνία ακόμα!
Κων.
Νεοφερμένος
Δεν έιμαι περήφανη γι'αυτό.
Guest 892943
Επισκέπτης
Κι εγώΈχω κολλήσει με το Pretty Little Liars τελευταία.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπώ σειρές... την προηγούμενη βδομάδα είδα όλο το True Blood (5 κύκλοι και 3 επεισόδια) και τώρα ξαναξεκίνησα το Weeds.
Τα τρία επισόδεια είναι απ'την 6η season ; Θα μπορούσες να μου στείλεις το 2ο και το 3ο επ της 6ης ;Θα ήταν τεράστια χάρη!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και εσυ δεν είσαι περήφανος για αυτήν?Κι εγώ
Itach1
Διάσημο μέλος
Nancy2
Νεοφερμένος
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπααα τωρα που τελειωσα τον πρωτο κυκλο, εχω κολλησει, να σου πω την αληθεια, μαλλον στο τελος θα μαθουμε ποιος/α ειναι ο Α αφου ειναι απο τους δημιουργους του gossip και μαθαμε και εκει ποιος ηταν στο τελος, δεν με ενοχλει, αλλα με κραταει σε αγωνιαΣταμάτα το όσο είναι νωρίς. Μέχρι τα μισά του τρίτου κύκλου έφτασα (κι αυτό απο καθαρή περιέργεια για τον/την Α), αλλά είναι τόόόόόσο βαρετό που (ευτυχώς) το σταμάτησα
Έχω κολλήσει με το Pretty Little Liars τελευταία.
Εχθες εβλεπα 7 ωρες!!! για να τελειωσω τον πρωτο κυκλο Ουτε που καταλαβαν πως περασαν...Κι εγώ
Guest 892943
Επισκέπτης
Να υποθέσω δεν σ' αρέσει;και εσυ δεν είσαι περήφανος για αυτήν?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το Pretty little liars?Να υποθέσω δεν σ' αρέσει;
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Πολυ γελιοοοοο
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ξεκίνησα τον τέταρτο κύκλο true blood σήμερα!
Εγώ τον 2ο και έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο... Πες μου ότι εχει και καλύτερο
Gate4
Επιφανές μέλος
Έχει, μη το παρατήσειςΕγώ τον 2ο και έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο... Πες μου ότι εχει και καλύτερο
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Έχει, μη το παρατήσεις
Δεν σκοπεύω για την ώρα.
Απλά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μου τη σπάει, η υπόθεση so far είναι λίγο κομικοτραγική και βαριέμαι να περιμένω τα λιγοστά λεπτά ανα επεισόδιο που θα εμφανιστεί ο ψηλός ξανθός γαλανομάτης
Gate4
Επιφανές μέλος
Γίνεται πιο ενδιαφέρον στη συνέχειαΔεν σκοπεύω για την ώρα.
Απλά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μου τη σπάει, η υπόθεση so far είναι λίγο κομικοτραγική και βαριέμαι να περιμένω τα λιγοστά λεπτά ανα επεισόδιο που θα εμφανιστεί ο ψηλός ξανθός γαλανομάτης
ναι οκ και γω για τον έρικ καίγομαι με το true blood κυρίως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.