greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω ακουσει καλες κριτικες αλλα δεν με τραβηξε το πρωτο επεισοδιο και δεν συνεχισα,αν σου αρεσουν πολυ τα αστυνομικα με κυνηγητο κλπ δες το.Αυτό το justified που παίζει στο μέγκα το έχει δει κανείς ; Είναι καλό ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)DexterΕίπα να ξαναξεκινήσω ξένες σειρές. Τι μου προτείνετε πέραν του Game of Thrones, Prison Break, Lost? Να βλέπω ποικιλία.
2)Breaking Bad (o 1os κυκλος ειναι λιγο βαρετος)
3)Walking Dead
sydney96
Δραστήριο μέλος
Είπα να ξαναξεκινήσω ξένες σειρές. Τι μου προτείνετε πέραν του Game of Thrones, Prison Break, Lost? Να βλέπω ποικιλία.
Breaking Bad,Dexter,Homeland,Sherlock,House M.D.,Alias και για κάτι πιο ελαφρύ Community,Modern Family.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σε ποια σεζόν είσαι στο walking dead?Σαν την αγωνια που εχεις στο walking dead δεν εχει αλλη σειρα νομιζω :/
Τοχω ψιλοκαψει,χρειαζομαι αποτοξινωση απο το pc μαλλον
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αυτό το justified που παίζει στο μέγκα το έχει δει κανείς ; Είναι καλό ;
Έχω ακούσει πως σε ένα επεισόδιο παίζει ο Desmond Harrington. Όταν παιχτεί το επεισόδιο θα το δω.
Είπα να ξαναξεκινήσω ξένες σειρές. Τι μου προτείνετε πέραν του Game of Thrones, Prison Break, Lost? Να βλέπω ποικιλία.
Dexter, Criminal Minds ανεπιφύλακτα. Θα σου πρότεινα και elementary/sherlock αλλά τώρα άρχισα να τα βλέπω..
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Καταρχήν τι είδους σειρές σου αρέσουν? Και απλά θες να περάσεις την ώρα σου ή να το λιώσεις σε κάποια σειρά? Και επιπλέον, θέλεις η υπόθεση να είναι συμμαζεμένη (δλδ να μην χρειάζεται να φανταστείς και πολλά πράγματα) ή να κάνεις τον εγκέφαλό σου να βγάζει καπνούς ?
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεκίνησα το true blood. Αν εξαιρέσεις τις αρκετές σκηνές που παραπέμπουν σε πορνοταινία και μια χαζή ξανθιά καλό είναι.
Κάτσε να φτάσεις στο 2ο κύκλο που τα σπάει άπειρα.Εκεί πίστεψέ με θα κολλήσεις.Έχει και μια πολύ ωραία μυθολογία.Ο δεύτερος κύκλος βασίζεται σε αρχαία ελληνική μυθολογία.Η 1η σεζόν είναι η λιγότερο καλή να ξέρεις .Έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου.Σε κάποια σημεία εγώ το ξανά έβλεπα για να το εμπεδώσω.Πχ τελος 7ου επεισοδίου στην 4η σεζόν(Που προσωπικά με έκανε να ανατριχιάσω ολόκληρος και να βλέπω με κομμένη την ανάσα) και το καθηλωτικό τελυταίο λεπτό στο τελευταίο του 5ου.Δεν θα χάσεις αν το συνεχίσεις
Gate4
Επιφανές μέλος
Να το συνεχίσεις είναι υπέρτατο, όσο προχωράει τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται!Ξεκίνησα το true blood. Αν εξαιρέσεις τις αρκετές σκηνές που παραπέμπουν σε πορνοταινία και μια χαζή ξανθιά καλό είναι.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΟΛ και δεν μισείς αυτήν;;;
Πάντως ο από πάνω είναι με διαφορά ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς.!!
Σε παρακαλώ Τζεσσικά και Παμ μακράν
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Σε παρακαλώ Τζεσσικά και Παμ μακράν
Αισίως Rutger Hauer...
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αισίως Rutger Hauer...
Δεν αντιλέγω αλλά η Τζες είναι κουκλάρα και από τους φυσιολογικούς μέσα στο τρελοκομείο και η Παμ δίνει ρεσιταλ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Κάτσε να φτάσεις στο 2ο κύκλο που τα σπάει άπειρα.Εκεί πίστεψέ με θα κολλήσεις.Έχει και μια πολύ ωραία μυθολογία.Ο δεύτερος κύκλος βασίζεται σε αρχαία ελληνική μυθολογία.Η 1η σεζόν είναι η λιγότερο καλή να ξέρεις .Έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου.Σε κάποια σημεία εγώ το ξανά έβλεπα για να το εμπεδώσω.Πχ τελος 7ου επεισοδίου στην 4η σεζόν(Που προσωπικά με έκανε να ανατριχιάσω ολόκληρος και να βλέπω με κομμένη την ανάσα) και το καθηλωτικό τελυταίο λεπτό στο τελευταίο του 5ου.Δεν θα χάσεις αν το συνεχίσεις
Ναι θα το συνεχίσω γιατί μου άρεσε. Με χαλάνε λίγο τα μεγαλύτερα επεισόδια γιατί δεν μπορώ να δω πάνω από 1 την ημέρα αλλά οκ
Μ' αρέσει που είναι διαφορετικό από το tvd
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι θα το συνεχίσω γιατί μου άρεσε. Με χαλάνε λίγο τα μεγαλύτερα επεισόδια γιατί δεν μπορώ να δω πάνω από 1 την ημέρα αλλά οκ
Μ' αρέσει που είναι διαφορετικό από το tvd
Ξεφεύγει πολύ από τα κλασσικά.Δείχνει ακριβώς τη φύση των βαμπιριών.Είναι ιδιαίτερη σειρά.Για συγκεκριμένο κοινό.Είναι μια σειρά που ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις
Gate4
Επιφανές μέλος
Κάποια στιγμή είχα δει 9 επισόδια σε μία μέρα.Με χαλάνε λίγο τα μεγαλύτερα επεισόδια γιατί δεν μπορώ να δω πάνω από 1 την ημέρα αλλά οκ
καμένο;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ενδιαφέρον... Μεχρι στιγμής απλά θέλω να δω κι αλλα, αργότερα θα δούμε.Ξεφεύγει πολύ από τα κλασσικά.Δείχνει ακριβώς τη φύση των βαμπιριών.Είναι ιδιαίτερη σειρά.Για συγκεκριμένο κοινό.Είναι μια σειρά που ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις
Κάποια στιγμή είχα δει 9 επισόδια σε μία μέρα.
καμένο;
Όχι. Εχω φτάσει τα 7 επεισόδια την ημέρα στο prison break. Αξέχαστες εποχές.
Υποθέτω δεν είναι όλα τα επεισόδια 60λεπτα γιατί αλλιώς θα ήσουν κάπως σαν ζομπι μετά. Τα 4Ολεπτα βολεύουν για να βλέπεις πολλά.
Και έτσι για να το κάνω και λίγο πιο girly έχει και ωραίους πρωταγωνιστές, αλλά σαν τον βαμπιρολυκάνθρωπο Κλάους μέχρι στιγμής δεν είναι κανένας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.