Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ στον τρίτο είμαι ακόμαΚαλά ρε ξεκίνησε ο 6ος κύκλος του True Blood και δεν λέτε τίποτα;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
O 3ος είναι με τον Russell; Στον 4ο αν θυμάμαι καλά γίνεται λίγο της πουτάνας.Εγώ στον τρίτο είμαι ακόμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Με ποιον; Κάνε μία περιγραφή γιατί με τα ονόματα δεν τα πάω καλάO 3ος είναι με τον Russell; Στον 4ο αν θυμάμαι καλά γίνεται λίγο της πουτάνας.
Itach1
Διάσημο μέλος
Με ποιον; Κάνε μία περιγραφή γιατί με τα ονόματα δεν τα πάω καλά
Είναι απλά επικός.
Gate4
Επιφανές μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιι τον μισώ αυτόνΕίναι απλά επικός.
Itach1
Διάσημο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιι τον μισώ αυτόν
ΛΟΛ και δεν μισείς αυτήν;;;
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι και αυτήν -.-ΛΟΛ και δεν μισείς αυτήν;;;
Πάντως ο από πάνω είναι με διαφορά ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς.!!
Εγώ αγαπάω έρικ. Τέλος
Nancy2
Νεοφερμένος
giogWgiog
Εκκολαπτόμενο μέλος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά ρε ξεκίνησε ο 6ος κύκλος του True Blood και δεν λέτε τίποτα;;;;
Πολύ δυνατή πρεμιέρα
Itach1
Διάσημο μέλος
Το είδα χθες το βράδυ το επεισόδιο.Πολύ δυνατή πρεμιέρα
Μ'άρεσε αρκετά και αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά για ακόμα μια φορά οπότε σε κάθε επεισόδιο θα γίνεται της πουτάνας!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Πω ρε και εγώ έχω ακόμα ένα επισόδιο για να τελειώσω τον 3ο κύκλοΤο είδα χθες το βράδυ το επεισόδιο.
Μ'άρεσε αρκετά και αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά για ακόμα μια φορά οπότε σε κάθε επεισόδιο θα γίνεται της πουτάνας!!
Έχω μέλλον ακόμα
Guest 892943
Επισκέπτης
Itach1
Διάσημο μέλος
Πω ρε και εγώ έχω ακόμα ένα επισόδιο για να τελειώσω τον 3ο κύκλο
Έχω μέλλον ακόμα
Έχεις ψωμί ακόμα!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Το ξέρωΈχεις ψωμί ακόμα!!!
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/SPOILER]
Το ξέρω
Έχουν να δουν τα ματάκια σου ακόμα.Ο 4ος κύκλος είναι ο κύκλος της αγωνίας.Σε αναμμένα κάρβουνα θα είσαι και γενικά πλέον δεν θα πιστεύουν τα ματάκια σου ο,τι βλέπουν
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπει κανείς How I Met Your Mother? Έχω πωρωθεί από την αρχή της χρονιάς αλλά ακόμα είμαι στην 7η σεζόν!
Το άρχισα πρόσφατα..Πολύ καλό.Έχει γέλιο! (αγαπώ μπάρνει!)
Τι ακόμα καλέ?Ντάξει,ακόμη ένας σου μένει
Εγώ είμαι τρίτο,γιατί έχω κι άλλη σειρά τώρα,ελπίζω να μην κάνει τρελή κοιλιά στους επόμενους κύκλους.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μου λέτε,αυτός που κομματιάζει γυναίκες και τις αφήνει χωρις αιμα + κεφάλι , και τώρα εχει αφήσει κάτι σαν πρόσκληση μέσα στο ψυγείο του σπιτιου του dexter , ειναι μήπως ο rival που θα απασχολεί τον dexter για τη πρώτη σεζόν;
Gate4
Επιφανές μέλος
Με βλέπω να συνεχίζω τη σειρά από σεπτέμβρη με αυτά που με λεςΈχουν να δουν τα ματάκια σου ακόμα.Ο 4ος κύκλος είναι ο κύκλος της αγωνίας.Σε αναμμένα κάρβουνα θα είσαι και γενικά πλέον δεν θα πιστεύουν τα ματάκια σου ο,τι βλέπουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.