Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η 2η σεζόν ήταν όντως τρομερή..περιμένω ακόμα καλύτερη την 3η!Homeland με τα χιλια!!ειναι φοβερο ειδικα η δευτερη σεζον!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XStacy
Νεοφερμένος
η 2η σεζόν ήταν όντως τρομερή..περιμένω ακόμα καλύτερη την 3η!
οντως αντε να δουμε!! μου αρεσει πολυ και η ηθοποιος που παιζει την πρωταγωνιστρια ειναι τελειως τρελη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Μεσα σε μια βδομαδα ειδα big bang theory season 6 ειδα House MD τελευταια season , ειδικα τωρα που τελειωσαν supernatural και ncis δεν ξερω τι να δω
breaking bad
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαχλαμαρα , αν ηταν οντως τοσο καλη οσο λετε δεν θα την διεκοπταν στην δευτερη σεζον τηςbreaking bad
Old Nick
Νεοφερμένος
Nip/Tuck, The Wire, Breaking Bad, House MD, The Walking Dead, Homeland, Grey's Anatomy, Private Practice, Dexter
Άρχισα χθες το Nip/Tuck βασικά και κάηκα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Σαχλαμαρα , αν ηταν οντως τοσο καλη οσο λετε δεν θα την διεκοπταν στην δευτερη σεζον της
λολ τι?
το Αύγουστο 6η σεζόν
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
κάτι έχεις καταλάβει λάθοςΣαχλαμαρα , αν ηταν οντως τοσο καλη οσο λετε δεν θα την διεκοπταν στην δευτερη σεζον της
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Τρέλα με τι συγκεκριμένες σειρές.
Nip/Tuck, The Wire, Breaking Bad, House MD, The Walking Dead, Homeland, Grey's Anatomy, Private Practice, Dexter
Άρχισα χθες το Nip/Tuck βασικά και κάηκα
Tα The Wire και The Walking Dead τα είδες? Πως σου φάνηκαν? Σκέφτομαι να τα αρχίσω
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το 2ο το θεωρώ την πιο υπερτιμημένη σειρά που έχω δει..ειδικά η τελευταία σεζόν ήταν η χειρότερη σεζόν που έχω δει σε σειρά! Υπάρχουν πολλές καλύτερες για να ξεκινήσειςTα The Wire και The Walking Dead τα είδες? Πως σου φάνηκαν? Σκέφτομαι να τα αρχίσω
Old Nick
Νεοφερμένος
Tα The Wire και The Walking Dead τα είδες? Πως σου φάνηκαν? Σκέφτομαι να τα αρχίσω
Το The Wire αστυνομικό κλασσικά πράγματα αλλά 1000 φορές καλύτερο απ'το CSI, in terms of mindfuck. To Walking Dead γαμάτο, με ΠΟΛΛΑ ξεκοιλιάσματα. Total mayhem.
edit: Ναι, ειναι υπερτιμημενο το WD αλλα οχι και κακο.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Eιμαι σιγουρος οτι την κοψανε απο το CW , γιατι παρακολουθω τις ανανεωσεις λογω supernaturalκάτι έχεις καταλάβει λάθος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ψάξε καλύτερα μάλλον!Eιμαι σιγουρος οτι την κοψανε απο το CW , γιατι παρακολουθω τις ανανεωσεις λογω supernatural
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Eχεις δικιο , μπερδεψα το breaking bad με το fringeψάξε καλύτερα μάλλον!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
το 2ο το θεωρώ την πιο υπερτιμημένη σειρά που έχω δει..ειδικά η τελευταία σεζόν ήταν η χειρότερη σεζόν που έχω δει σε σειρά! Υπάρχουν πολλές καλύτερες για να ξεκινήσεις
Το The Wire αστυνομικό κλασσικά πράγματα αλλά 1000 φορές καλύτερο απ'το CSI, in terms of mindfuck. To Walking Dead γαμάτο, με ΠΟΛΛΑ ξεκοιλιάσματα. Total mayhem.
edit: Ναι, ειναι υπερτιμημενο το WD αλλα οχι και κακο.
To TWD το σκέφτηκα αφού το left4dead είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια. Γενικά για το καλοκαίρι έχω στο πρόγραμμα να δω homeland, the wire, game of thrones, the walking dead, the borgias από τον σκαι (+dexter και breaking bad τις καινούργιες σεζόν και ray donovan που κάνει πρεμιέρα). Κάψιμο δλδ
Eχεις δικιο , μπερδεψα το breaking bad με το fringe
Και το fringe 5 σεζόν έχει
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πιθανότατα όλες τις σεζόν απ'την αρχή. 8)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μα τo fringe τελείωσε στην 5η σεζόν!!Eχεις δικιο , μπερδεψα το breaking bad με το fringe
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τρελανε με ρε Γιαννη τωρα . . θα το ψαξω και θα το ποσταρω ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μια σειρα τελειωσε στη δευτερη σεζον και την ελεγαν γαματη τωρα τελευταια !μα τo fringe τελείωσε στην 5η σεζόν!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
όταν τελειώσω μια και καλή με τον ντέξτερ θέλω να ξεκινήσω κάτι μικρό-όχι 5+ σεζόν-με μυστήριο ή αίμα. 8)
Ακούω προτάσεις. ^^
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ;
όταν τελειώσω μια και καλή με τον ντέξτερ θέλω να ξεκινήσω κάτι μικρό-όχι 5+ σεζόν-με μυστήριο ή αίμα. 8)
Ακούω προτάσεις. ^^
Luther και Sherlock, και οι 2 παραγωγές BBC, mini-series
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.