Ninja.
Νεοφερμένος
Όχι είμαι Klaroline. Πλέον προτιμώ τους Originals από τα βαμπιρ του Mystic Falls, έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον.
Χωρίς να έχω καμία πληροφορία για τον 5ο κύκλο φαντάζομαι πωςκαι ελπίζω πωςη Καθριν θα σκυλιάσει που είναι άνθρωπος και θα προσπαθήσει να φέρει προβλήματα σε όλους, ο Ντειμον θα καταλάβει οτι ο αδερφός του είναι κάποιος άλλος και θα ψάξει να δει τι κρύβει, ο Σιλας θα κάνει κάτι στην Καθριν για να πάρει τη θεραπεία.η Καρολαιν θα μετακομισει μόνιμα στη Νεα Ορλεάνη με τον Κλαους και η Ρεμπεκα θα παρει τελικά τη θεραπεία για να ζήσει όπως θέλει
Πωω αμαν αυτες οι αλλαγες. Κι εγω θελω να το ξεκινησω το Originals. Οταν ειχαν αφιερωσει το επεισοδιο για τους Originals στο TVD πωρωθηκα!! Πρεπει να ειναι τελειο. Βεβαια εγω πιστευω οτι ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Πωω αμαν αυτες οι αλλαγες. Κι εγω θελω να το ξεκινησω το Originals. Οταν ειχαν αφιερωσει το επεισοδιο για τους Originals στο TVD πωρωθηκα!! Πρεπει να ειναι τελειο. Βεβαια εγω πιστευω οτι ..Παντως προτιμω Klaroline με τα 1000!!Η Caroline δεν θα παει στη Νεα Ορλεανη γιατι αφησαν τον Tyler ελευθερο οποτε ισως καθησει μαζι του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ειχα δει 7 κυκλους σε έναν μήνα...
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ninja.
Νεοφερμένος
Xoxo ~ Gossip Girl ~ Η σειρα που ειχα κυριολεκτικα κολλησει, αλλα χαιρομαι που τελειωσε γιατι την τραβηξαν αρκετα, 6 κυκλοι δεν ειναι και λιγο!
Σε αυτο δεν ειναι που αλλαζουν οι ηθοποιοι συνεχως ή το μπερδευω?
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτο δεν ειναι που αλλαζουν οι ηθοποιοι συνεχως ή το μπερδευω?
Μαλλον τ'χεις μπερδεψει, σ'αυτη την σειρα τουλαχιστον ολοι οι βασικοι ηθοποιοι ηταν απ'την αρχη μεχρι το τελος!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Xoxo ~ Gossip Girl ~ Η σειρα που ειχα κυριολεκτικα κολλησει, αλλα χαιρομαι που τελειωσε γιατι την τραβηξαν αρκετα, 6 κυκλοι δεν ειναι και λιγο!
Το μόνο καλό που έχω να πω για τη συγκεκριμένη σειρά είναι οτι παίζει ο Desmond Harrington!
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο καλό που έχω να πω για τη συγκεκριμένη σειρά είναι οτι παίζει ο Desmond Harrington!
Ο καθενας με τα γουστα του, εγω δεν τον πηγαινα, αλλα αφου κατεληξε με την Georgina στο τελος, ολα καλα
Severous
Νεοφερμένος
Δεν είχε πορωθει κανένας με το fringe???
Ειχα δει 7 κυκλους σε έναν μήνα...
Εγώ εγώ! μόνο που το fringe έχει 5 κύκλους οπότε δεν ξέρω πως είδες 7 εσύ
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ο καθενας με τα γουστα του, εγω δεν τον πηγαινα, αλλα αφου κατεληξε με την Georgina στο τελος, ολα καλα
Well, απο την στιγμή που διάβασα την πλοκή της σειράς και είδα δύο-τρία επεισόδια, ψιλοαπογοητεύτηκα. Και την προηγούμενη βδομάδα ανακάλυψα πως παίζει και ο Ντέσμοντ.
Βρέθηκε το θετικό.
αν είχα κάτσει να ασχοληθώ πιστεύω πως θα είχα βρει περισσότερα θετικά, αλλά ας όψεται που έχω άλλους 2 κύκλους να τελειώσω, και με αυτόν που βγαίνει 3, στον ντέξτερ.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χαχα όντως και εγώ μπερδεύτηκα..είμαι στην αρχή της 5ης!Εγώ εγώ! μόνο που το fringe έχει 5 κύκλους οπότε δεν ξέρω πως είδες 7 εσύ
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Holy shit.
Πάω για ύπνο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
άντε έχεις έναν μήνα να δεις και τα επόμενα μέχρι να ξεκινήσει!Τέλος 4ης Breaking Bad.
Holy shit.
Πάω για ύπνο.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Να συμπιέσω στο κεφάλι μου όσα έγιναν μέχρι τώρα πρώτα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εχω δει αυτά που επαιζε το Αλτερ νομίζω. Καλό είναι, τουλάχιστον στην αρχή αξίζει.Έχει! Άρχισε το. Εγώ ακούω προτάσεις. Λέω να αρχίσω το Heroes.
Και το The Borgias πρέπει να είναι καλό.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Έχει! Άρχισε το. Εγώ ακούω προτάσεις. Λέω να αρχίσω το Heroes.
OXI.
Στην αρχή μπορεί να σου αρέσει αλλά μετά το χ@ζουν.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν το λες σειρα ...αλλλα εκπομπη...!!! το ξεθαψαμε προχθες σε μια συζητηση με τους συμμαθητες μου...δεν ξερω ποιοι το εβλεπαν αλλα εγω ημουν φανατικη ...!!! αναμνησεις..... στην ετ1 καθε σαββατο...''ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ'' οριστε λοιπον...!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.