XStacy
Νεοφερμένος
Χτες την ξεκίνησα και έχω δει μόνο τα 4 πρώτα επεισόδια,οπότε δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει.Μέχρι τώρα εμένα πάντως μου αρέσει.
Θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζει λίγο Homelad και Alias μόνο που εδώ σου παρουσιάζει τα γεγονότα και από την πλευρά των Ρώσων,αφού οι δύο πρωταγωνιστές είναι μυστικοί πράκτορες της KGB που μένουν στην Αμερική μόνιμα σαν κανονικό ζευγάρι Αμερικανών με παιδιά.Συνδυάζει επομένως και λίγο love story.
καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!!
Μία season έχει παιχτεί οπότε μπορείς να τη δεις άνετα μέσα στο καλοκαίρι.
Το Homeland είναι έπος.
Guest 892943
Επισκέπτης
Jok19
Νεοφερμένος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου.
Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!!
XStacy
Νεοφερμένος
Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου.
εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου
γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Damon είναι κούκλος πάντως
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off?
XStacy
Νεοφερμένος
Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης.
ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon
Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus.
To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off?
λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω
παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο.ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon
παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια
XStacy
Νεοφερμένος
Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο.
ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα.
πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό πού το πας!!ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλΜόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
στο ΣΚΑΙ!
Έρχονται:
Από σειρές:
The Good Wife (3ος κύκλος)
NCIS Los Angeles (3ος)
HAWAII FIVE-0 (2oς)
DEXTER (5ος)
CALIFORNICATION (5ος)
DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!]
THE BORGIAS
NURSE JACKIE
BLUE BLOODS
A GIFTED MAN
NYC 22
COMMON LAW
RINGER
TORCHWOOD :Miracle Day
SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε]
Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό!
https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/
Πάντα το αγαπούσα το σκάι.
[π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^]
Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω...
Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία
Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως.
Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης.
Stefan ftw 8)
ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon
Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω.
Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^
~~
Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος.Πάμε για 9η σεζόν supernatural
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.