Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
τα σπάει η σειρά και δεν το περίμενα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχικά,δεν μου καθόταν καλά το ψεύτικο αίμα
τώρα πλέον δεν με ενοχλεί
πολύ καλή σειρά πάντως..μας αρέσει!
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
παω για κατεβασμα ασαπ..Luther
Τι είναι: Σκοτεινό αστυνομικό δράμα, με έναν επιθεωρητή που αν και ιδιοφυία (ή ίσως ακριβώς λόγω αυτού) δεν καταφέρνει ποτέ να αποστασιοποιεί τον εαυτό του από τα εγκλήματα που διερευνά. Τον κεντρικό ρόλο παίζει ο Idris Elba του "Wire". Ο Elba έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για το "Luther".
Για τους φαν: Του "Prime Suspect" , του "Sherlock", του "Shield", κάθε αστυνομικού σίριαλ που δε μοιάζει με οτιδήποτε τυπικό.
Πόσο είναι: Δύο σεζόν 10 επεισοδίων συνολικά. Μια 3η σεζόν τεσσάρων ακόμα επεισοδίων έχει ανακοινωθεί για κάποια στιγμή φέτος.
Παραγωγή BBC. Πολύ καλές ερμηνείες και έξυπνα γραμμένο σενάριο.
8,5/10
https://www.imdb.com/title/tt1474684/?ref_=sr_1
silverdog
Δραστήριο μέλος
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψαχνω το Entourage πως μπορω να το δω με υποτιτλους?
έχεις το bsb player που τους κατεβάζει αυτόματα?
Εγώ μόλις τελειωσα την πρώτη σεζόν του Heroes ^^
Πολύ ωραίοo!
[sorry για τα greeklish δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο εδώ =/ ]
sydney96
Δραστήριο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπάζομαι απίστευτα όταν μια σειρά ξεκινάει με ένα σκοπό και επειδή πάει καλά την τραβάνε μέχρι να ξεχειλώσει με αποτέλεσμα να χάνεται τελείως το αρχικό νόημα
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Το How I Met Your Mother είχα αρχίσει να το βλέπω κάποια στιγμή αλλά όταν κατάλαβα ότι οι σεζόν περνούσαν και δεν μαθαίναμε πώς συνάντησε τη μητέρα τους, ξενέρωσα. Θα περιμένω να τελειώσει επισήμως η σειρά και αν μάθουμε το προκείμενο, θα τη δω. Αν όχι, καλύτερα να μην ασχοληθώ.
Σπάζομαι απίστευτα όταν μια σειρά ξεκινάει με ένα σκοπό και επειδή πάει καλά την τραβάνε μέχρι να ξεχειλώσει με αποτέλεσμα να χάνεται τελείως το αρχικό νόημα
εγω προσοπικα δεν το βλεπω επειδη θελω να δω ποια ειναι η μητερα τους αλλα γτ γελαω συνεχεια
Itach1
Διάσημο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θέλω να μάθω τι δουλειά κάνει ο Μπάρνευ.
το μονο που ξερω ειναι οτι δουλευει σε εναν ουρανοξυστη
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, σίγουρα έχει γέλιο, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να ξεκινάς λέγοντας "ελάτε να σας πω μια ιστορία" και μετά από 125 σεζόν να μην την έχεις πει ακόμα. Είναι σπαστικό.εγω προσοπικα δεν το βλεπω επειδη θελω να δω ποια ειναι η μητερα τους αλλα γτ γελαω συνεχεια
Το ίδιο θέμα είχα και με το Desperate Housewives
Αλήθεια, έχει δει κανείς σας το 24? Μεγάλη λατρεία, μέσα στο Πάσχα είδα 4 σεζόν!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θέλω να μάθω τι δουλειά κάνει ο Μπάρνευ.
ZouGRaF please...
XStacy
Νεοφερμένος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο How I Met Your Mother είχα αρχίσει να το βλέπω κάποια στιγμή αλλά όταν κατάλαβα ότι οι σεζόν περνούσαν και δεν μαθαίναμε πώς συνάντησε τη μητέρα τους, ξενέρωσα. Θα περιμένω να τελειώσει επισήμως η σειρά και αν μάθουμε το προκείμενο, θα τη δω. Αν όχι, καλύτερα να μην ασχοληθώ.
Btw, πολύ πεσμένη η 8η σαιζόν...
Itach1
Διάσημο μέλος
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι το κακό με τις σειρές που τραβάνε και τραβάνε και τραβάνε... Ειδικά όταν είναι σειρές που ξεκινάνε με υλικό για 2-3 σεζόν αλλά συνεχίζουν μέχρι τελικής πτώσεως.Btw, πολύ πεσμένη η 8η σαιζόν...
sydney96
Δραστήριο μέλος
σκεφτομαι και εγω να ξεκινησω το The Americans...οντως αξιζει; ειναι στυλ Homeland;
Χτες την ξεκίνησα και έχω δει μόνο τα 4 πρώτα επεισόδια,οπότε δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει.Μέχρι τώρα εμένα πάντως μου αρέσει.
Θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζει λίγο Homelad και Alias μόνο που εδώ σου παρουσιάζει τα γεγονότα και από την πλευρά των Ρώσων,αφού οι δύο πρωταγωνιστές είναι μυστικοί πράκτορες της KGB που μένουν στην Αμερική μόνιμα σαν κανονικό ζευγάρι Αμερικανών με παιδιά.Συνδυάζει επομένως και λίγο love story.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.