*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε.Ε όχι και αυτοκτονία!Να είναι ηρωικός τουλάχιστον ο θάνατος.
Άσε με τώρα γιατί μόλις είδα το επεισόδιο αυτής της βδομάδας και...
...η χαμένη η Blair σπίτωσε τον Dan.Μη μας τα χαλάσουν τώρα στο τέλος πάνω που πηγαίναμε καλά.
Υ.Γ Αγαπώ Τζορτζίνα.
Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι!
Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Γαμάτη σειρά!Ξέρει κανείς τι θα γίνει με το Sherlock του BBC? Θα πάει 3η σεζόν?
Δυστυχώς τα γυρίσματα της καινούργιας season αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2013, οπότε μην περιμένεις φέτος κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε.
Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι!
Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει?
Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια.
Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε.Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια.
Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε.
Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη.
Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος.
Gate4
Επιφανές μέλος
Dimz
Νεοφερμένος
Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη.
https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl.Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη.
we 'll see!
Nancy2
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μετριότητα.Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1)
Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό.
Gate4
Επιφανές μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι...Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία
Gate4
Επιφανές μέλος
Σκατά να φάνεΤον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύωΕγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά.Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο...Σκατά να φάνε
Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα.
Προς το τέλος όμως χάλασαν...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή.Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.
Προς το τέλος όμως χάλασαν...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα.Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή.
Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά.
Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.