jj!
Τιμώμενο Μέλος
...για τα γατάκια8)Υ.Γ.: Μην φοβηθείτε να κατεβάσετε και υπότιτλους, η Βρετανική προφορά ειναι περίεργη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimz
Νεοφερμένος
Ο καθείς με τον καημό του.
Θυμήθηκα και τη σειρά με το τζίνι.
Ποιά σειρά εννοείς; Το I dream of Jeannie;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Eίδα το πρωτο επεισόδιο στο σταρ, μου άρεσε, αποφάσισα να αντισταθώ στη ''μόδα'' και να μην το παρακολουθώ, το ξαναείδα την περασμένη εβδομάδα και κόλλησα. Πλέον είμαι στα μισά του 3ου κύκλου και ως το τέλος της εβδομάδας θα έχω φτάσει και στον 4ο και θα βλέπω πλέον ένα επεισόδιο τη βδομάδα γιατί τώρα το έχω κάψει.
Βέβαια μου άρεσε πιο πολύ ο 2ος κύκλος. Τώρα που έχει χαλάσει ο Στεφαν και είναι ο Ντειμον ο καλός δεν έχει φάση.
Και ο Κλάους θεός. Πολύ καλός ο ηθοποιός στο ρόλο του ψυχάκια! Γενικά πάντα με τραβάνε αυτοί οι χαρακτήρες...
Αυτά.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πώρωση με τηλεοπτικές σειρές
Itach1
Διάσημο μέλος
Το ''πόρωση'' γράφεται με ο, όχι με ω.
Πώρωση με τηλεοπτικές σειρές
Κανεις λαθος γραφεται και με τα δυο.
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς μεγάλη μου έκπληξη γράφεται τελικά με -ω και μόνο με -ω γιατί βγαίνει από το πωρόω-ώ (=απολιθώνω) Απορώ γιατί μου είχε καρφωθεί το -ο.Κανεις λαθος γραφεται και με τα δυο.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ποιά σειρά εννοείς; Το I dream of Jeannie;
Ναι.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Η Πάιπερ είχε τις καλύτερες δυνάμεις!
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
εχει ξεκινήσει ήδη και έχουν παιχτεί 2-3 επεισόδια...Grey's Anatomy, και καψιμο...αληθεια ποτε ξεκιναει ο 9ος κυκλος..?
Itach1
Διάσημο μέλος
Προς μεγάλη μου έκπληξη γράφεται τελικά με -ω και μόνο με -ω γιατί βγαίνει από το πωρόω-ώ (=απολιθώνω) Απορώ γιατί μου είχε καρφωθεί το -ο.
Βασικα τωρα εχει επικρατησει το "ο" δεν ξερω γιατι,οποτε ειτε με "ω" το δεις ειτε με "ο" δεν υπαρχει προβλημα...
Παλιοτερα ειχα και γω την ιδια απορια...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Κι εγώ έβλεπα Μάγισσες στο σταρ
Η Πάιπερ είχε τις καλύτερες δυνάμεις!
Ήμουν ο μόνος που έβρισκε ενοχλητικές τις μάγισσες και προτιμούσε τους Δαίμονες;
Dimz
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Και ναι, πορώθηκα και εγώ με Vampire Diaries.
Eίδα το πρωτο επεισόδιο στο σταρ, μου άρεσε, αποφάσισα να αντισταθώ στη ''μόδα'' και να μην το παρακολουθώ, το ξαναείδα την περασμένη εβδομάδα και κόλλησα. Πλέον είμαι στα μισά του 3ου κύκλου και ως το τέλος της εβδομάδας θα έχω φτάσει και στον 4ο και θα βλέπω πλέον ένα επεισόδιο τη βδομάδα γιατί τώρα το έχω κάψει.
Βέβαια μου άρεσε πιο πολύ ο 2ος κύκλος. Τώρα που έχει χαλάσει ο Στεφαν και είναι ο Ντειμον ο καλός δεν έχει φάση.
Και ο Κλάους θεός. Πολύ καλός ο ηθοποιός στο ρόλο του ψυχάκια! Γενικά πάντα με τραβάνε αυτοί οι χαρακτήρες...
Αυτά.
Διάβασμα εσύ δεν έχεις και ξημεροβραδιάζεσαι με το Vampire Diaries!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα εσύ τι λες?Διάβασμα εσύ δεν έχεις και ξημεροβραδιάζεσαι με το Vampire Diaries!
Καταλαβαίνω ρε τι λένε οπότε μπορώ να λύνω τις ασκήσεις μου παράλληλα.
Όταν έχουμε σημαντική εξέλιξη στο έργο σταματάω το διάβασμα, και όταν δεν βγαίνει η άσκηση πατάω pause.
Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση, σε λίγο θα τα βλέπω παράλληλα με την Αμερική.
Μια βδομάδα κράτησε το κάψιμο.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα εσύ τι λες?
Καταλαβαίνω ρε τι λένε οπότε μπορώ να λύνω τις ασκήσεις μου παράλληλα.
Όταν έχουμε σημαντική εξέλιξη στο έργο σταματάω το διάβασμα, και όταν δεν βγαίνει η άσκηση πατάω pause.
Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση, σε λίγο θα τα βλέπω παράλληλα με την Αμερική.
Μια βδομάδα κράτησε το κάψιμο.
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το ίδιο και η 5η του Μερλιν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.