sydney96
Δραστήριο μέλος
Καλά σαν τον House δεν υπάρχει,
ένας χαρακτήρας που μοιάζει κατά πολύ στον House είναι ο Doctor Who, ή θα την λατρέψεις αυτήν την σειρά ή θα την σιχαθείς
Μάλιστα.Κάτι έχω ακούσει και για Doctor Who.Δεν το δοκιμάζω τώρα πάντως.Το Royal Pains που μου είπες θα συνεχιστεί ή τελείωσε στην 4η season(τόσες λέει το imdb τουλάχιστον);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Μάλιστα.Κάτι έχω ακούσει και για Doctor Who.Δεν το δοκιμάζω τώρα πάντως.Το Royal Pains που μου είπες θα συνεχιστεί ή τελείωσε στην 4η season(τόσες λέει το imdb τουλάχιστον);
Είμαι 99% σίγουρος ότι θα συνεχίσει σε νέα season. Το έχω κάνει like στο facebook και έχει βγάλει ένα βιντεάκι με γυρίσματα οπότε λογικά θα συνεχιστεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Είμαι 99% σίγουρος ότι θα συνεχίσει σε νέα season. Το έχω κάνει like στο facebook και έχει βγάλει ένα βιντεάκι με γυρίσματα οπότε λογικά θα συνεχιστεί.
Αχα.Μάλιστα.Θα δω.Αν τελικά αποφασίσω να την ξεκινήσω θα το πάω αργά(κάνα επεισόδιο τη βδομάδα),γιατί δε νομίζω να προλαβαίνω και πολύ φέτος.Βλέπω και πολλές σχετικά.
boo 41
Νεοφερμένος
mixariti
Νεοφερμένος
ξεκιναω...
ncis, chuk, big bang theory, house, the good wife και αναμενω gossip girl και vampire diaries...
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
...και Κόκκινος Κύκλος!!!!!3ος νομος & 10η εντολη
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
We love Sheldon!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Bazinga! Πράγματι ο Sheldon όλα τα λεφτά!Έχω κόλλημα τελευταία με το Big Bang Theory. Άπαιχτοι πρωταγωνιστές.
We love Sheldon!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Λογικά στο Dynasty αναφέρεσαι. Αξίζει; Σκεφτόμουν να την κατεβάσω για το επόμενο καλοκαίρι.Δυναστεία.
souzana
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Λογικά στο Dynasty αναφέρεσαι. Αξίζει; Σκεφτόμουν να την κατεβάσω για το επόμενο καλοκαίρι.
Ναι. Ναι. Ένα θα σου πω. Αλέξις Κάρινγκτον.
Έβλεπα και Κιτ, μπειγουοτς και αυτά με τα δίδυμα. Θυμάμαι και τον Γουιλ Σμιθ στον Πρίγκηπα.
Παράλειψη: Νταντά, Παντρεμένοι με παιδιά.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Τι σειρά ήταν αυτό με τα δίδυμα δηλαδή;Ναι. Ναι. Ένα θα σου πω. Αλέξις Κάρινγκτον.
Έβλεπα και Κιτ, μπειγουοτς και αυτά με τα δίδυμα. Θυμάμαι και τον Γουιλ Σμιθ στο Πρίγκηπα.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Αα, μπέιγουοτς. Η Πάμελα στα καλύτερά της.Ναι. Ναι. Ένα θα σου πω. Αλέξις Κάρινγκτον.
Έβλεπα και Κιτ, μπειγουοτς και αυτά με τα δίδυμα. Θυμάμαι και τον Γουιλ Σμιθ στον Πρίγκηπα.
Εννοείται και τον Πρίγκηπα του Μπελ Έιρ. Πιο παλιά βέβαια.
Επίσης, ίδια απορία με τη Νηρηίδα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Τι σειρά ήταν αυτό με τα δίδυμα δηλαδή;
Σειρές.
Full house
Beverly hills, 90210.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Πέρυσι είχα φάει κόλλημα με αυτή.Beverly hills, 90210.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πέρυσι είχα φάει κόλλημα με αυτή.
Θυμήθηκα τη Ζήνα. Και τον δρ Χου.
Δες οπωσδήποτε Δυναστεία.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.