chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψήνομαι! Περίληψη απο Dexter ή Breaking Bad?Όχι θα μιλήσω.Θα μιλήσω!Καλά καλέ.Τόσα σου 'χω γράψει τόση ώρα και ακόμα να σε πείσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Ξεκινησα να βλεπω game of thrones.Ελπιζω να μην πορωθω πολυ.
Αν μπορεσεις βλεπε 1 επεισοδιο καθε βδομαδα επειδη η 3η σεζον βγαινει Απριλιο
sydney96
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πλάκα κάνεις????Αν μπορεσεις βλεπε 1 επεισοδιο καθε βδομαδα επειδη η 3η σεζον βγαινει Απριλιο
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το Supernatural ξερω οτι ξεκιναει κατα τον Οκτωβρη...Συγκεκριμενα την Τεταρτη 3 Οκτωβρη 2012...!!!Δες και εδω https://supernaturalgreece.gr/b%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BF-jared-padalecki-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-jensen-ackles-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1/Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε τα Homeland,Community,Supernatural,Gossip Girl και Modern Family;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε τα Homeland,Community,Supernatural,Gossip Girl και Modern Family;
Τσέκαρε εδώ. Πατάς πάνω στην σειρά και σου βγάζει ένα countdown.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο άλλο λινκ λέει 4 Οκτωβρίου πάντωςΓια το Supernatural ξερω οτι ξεκιναει κατα τον Οκτωβρη...Συγκεκριμενα την Τεταρτη 3 Οκτωβρη 2012...!!!Δες και εδω https://supernaturalgreece.gr/bόμβα-ο-jared-padalecki-και-ο-jensen-ackles-υπέγραψαν-συμβόλαια/
10η σεζόν??? το παρατράβηξαν για τα καλά
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
σε 1μιση βδομαδα ειδα και τα 20 επεισοδια
sydney96
Δραστήριο μέλος
Τσέκαρε εδώ. Πατάς πάνω στην σειρά και σου βγάζει ένα countdown.
Αχα.Μάλιστα.Σας ευχαριστώ όλους .
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 4 Οκτώβρη θα το εχουμε εμεις στην Ελλαδα....Στις 3 Οκτώβρη θα προβληθει στον αερα του Αμερικανικου δικτυου!!!στο άλλο λινκ λέει 4 Οκτωβρίου πάντως
10η σεζόν??? το παρατράβηξαν για τα καλά
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαια παρακολουθω καποιες κωμικες σειρες.Τωρα ξαναβλεπω τον τριτο κυκλο του how i met your mother.Η αγαπημενη μου μετα τα φιλαρακια.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ενα πραγμα μονα θα σου πω: ειναι καταπληκτικηηη !!Δεν μου λετε,βλεπει κανεις Dexter;
Αν ναι,αξιζει η σειρα επειδη λεω να την ξεκινησω.
nikosSinCara
Νεοφερμένος
το THE BIG BANG THEORY,,,, είναι απίστευτη σειρά,,,,,, είμαι φανατικός,,,, έχω κατεβάσει όλους τους κύκλους και τους 5 , και τώρα βρίσκομαι στον 3 κύκλο .,.,., πάρα πολύ γέλιο,,,,και ειδικά ο Sheldon σκίζει,,,,είναι όλα τα λεφτά .,.,.,.,.
αυτή η σειρά μαζί με το how i met your mother και το game of throne είναι στο top 3 της Αμερικής σε τηλεθέαση από όσο έχω ψάξει .....
(για αυτό που έχω ακούσει καλά λόγια είναι το how i met your mother που θα ήθελα να δω τη παίζει μ'αυτή τη σειρά.)
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μου αρέσουν πολλές σειρές, αλλά πώρωση έχω με House M.D, Lost και How I Met Your Mother.Δηλαδή θα μπορούσα να βλέπω ξανά και ξανά τα ίδια επεισόδια χωρίς να βαριέμαι.Θα έβαζα και το The Big Bang Theory, αλλά τους τελευταίους 2 κύκλους είναι κάπως μέτρια σειρά.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μου αρέσουν πολλές σειρές, αλλά πώρωση έχω με House M.D, Lost και How I Met Your Mother.Δηλαδή θα μπορούσα να βλέπω ξανά και ξανά τα ίδια επεισόδια χωρίς να βαριέμαι.Θα έβαζα και το The Big Bang Theory, αλλά τους τελευταίους 2 κύκλους είναι κάπως μέτρια σειρά.
Το Lost το λάτρευα αλλά μετά το τέλος δεν θέλω να το ξαναδώ. Δηλαδή Η ξενέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.