Margaux
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήταν πώρωση αλλά τέλειωσε..
Στην αρχή του, το παρακολουθούσα μανιωδώς. Μετά κατήντησε αηδία, δε ξέρω. Το ξεφτιλισαν στην πορεία.
Από σειρές τώρα, τρελαίνομαι να παρακολουθώ:
N.C.I.S
House M.D.
Gossip Girl
Two and a half men
Big Bang Theory
Αλλά όχι πορωμένα. Δηλαδή δεν θα κάθομαι να κατεβάζω επεισόδια, αλλά πάντα επιδιώκω να τα βλέπω αν παίζονται στην tv.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Margaux
Νεοφερμένος
Καινουρια σειρα,η οποια πιστευω θα ειναι επικη :Terra Nova.
+ Revenge
moxa15
Διάσημο μέλος
Πορώθηκα με το Sopranos και το Game of Thrones.Ξεκινησα το Borgias αλλα δεν με ενθουσιασε κ τωρα θελω να ξεκινησω το The Wire.Το Sopranos παντως το προτεινω ανεπιφυλακτα μονο που θα χρειαστειτε χρονο για να το τελειωσετε γιατι ειναι 6 σεζονς
https://www.imdb.com/title/tt0141842/
καλα φιλε εισαι δικος μου εσυ.Καλα δεν το συζητω αν σου αρεσε το sopranos τοτε θα ξετρελαθεις με το WIRE αν και ειναι πιο πολυ φαση με τον υποκοσμο της Νεας Υορκης και με μαυρους,ναρκωτικα κτλπ αλλα λεει αρκετα δεν το συζητω.Εγω τωρα μολις τελειωσα την 3η season και παω για 4η.
Stringer bell θεος btw!!!
They used to make steel there, no? μιλαμε μου εχει μεινει αυτη η ατακα και το επεισοδιο,μπορω και θελω να πω τοσα για αυτο το serial αλλα δεν θελω να σου κανω spoiler man
αχ τι να πρωτοπεις...
granita
Δραστήριο μέλος
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
FRIENDS
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Αγαπώ...απλά...
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
missducaine
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
προτιμώ las vegascsi miami απλα τελειο!!
η πρώτη 1,5 σεζόν του house μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις οπότε θα το συνεχίσω
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Grey's Anatomy - είμαι στον 8ο κύκλο και συνεχίζω...
Lost - επική σειρά...αν και περιμένα κάπως πιο συνταρακτικό τέλος
Mr. Bean - πολύ λιγά επεισόδια, αλλά δε χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά...τρελό γέλιο ο τύπος!!!
The X-Files - θα μου πείτε που το ξέθαψα αυτό αλλά τρελό κόλλημα...είδα και τους 9 κυκλούς μέσα σε 2 μήνες περίπου και είναι τέλειο!!!
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
και communnity, αγαπημενο πλεον!
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Burn Notice
https://www.imdb.com/title/tt0810788/
Cold Case
https://www.imdb.com/title/tt0368479/
The Mentalist
https://www.imdb.com/title/tt1196946/
missducaine
Νεοφερμένος
λατρευω (κυριολεκτικα ομως )τον ορατιο......προτιμώ las vegas
η πρώτη 1,5 σεζόν του house μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις οπότε θα το συνεχίσω
Gate4
Επιφανές μέλος
αααααα και εσύ;;;;;και εγώ μια απο τα ίδιαλατρευω (κυριολεκτικα ομως )τον ορατιο......
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πιο σπάνια modern family
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και βέβαια και το Game of Thrones!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.