Gate4
Επιφανές μέλος
Μπα όχι μόνο εμείςΕσύ και η Σοφία.
Έλα λίγα τα λόγια σου για το true bloodΣωθήκαμε
Να το αρχίσεις είναι υπέρτατη σειράΌχι.
Έχω να βγάλω 2ο κύκλο Ντέξτερ σε 2 μέρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ναι αλλά δεν κυκλοφορούσες με σκουπόξυλο το βράδυ.
Άκυρο,η κάθε σεζόν στον Ντέξ πόσα επεισόδια έχει;
Θέλω να βγάλω πρόγραμμα.
12.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά έπεσα και κοιμήθηκα!Ναι αλλά δεν κυκλοφορούσες με σκουπόξυλο το βράδυ.
Άκυρο,η κάθε σεζόν στον Ντέξ πόσα επεισόδια έχει;
Θέλω να βγάλω πρόγραμμα.
12 επεισόδια απο 48-54 λεπτά, ανάλογα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ο Dexter είναι πραγματικά καλή σειρά. Μόνο απο την κατάληξη της 1ης σεζόν πορώνεσαι. Αρχίστε την χωρίς δισταγμό.
Αν μπορούσα να σου βάλω άπειρες θετικές,θα το έκανα.
αυτό είναι καψιμο
Όχι, αυτό είναι "Ακούω την Ρένια και βαδίζω στα χνάρια της".
θεωρία για dexter:
ο dexter μαθαίνει στον zach τον "κώδικα". Σε κάποιο επεισόδιο ο dexter σκοτώνει έναν αθώο και έτσι ο zach βάζει τον dexter στο δικό του τραπέζι και τον σκοτώνει. Τι λέτε?
Πάει και η 5η σεζόν του Dexter. Απο τα μέσα της που ήταν πιο "νοικοκυρεμένος" άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον για εμένα.
Πολύ ωραία αυτή η Σεζόν. Είχε κάμποσο ενδιαφέρον.
Πιο πολύ προς το χειρότερη season yet τείνω για την 6η. Όχι ότι έχει υπάρξει κύκλος στο Dexter που να μην μου έχει αρέσει ΠΟΛΥ.
Όχι,όχι,όχι δεν θα πεις τέτοιο πράγμα! Ήταν πολύ ωραία σεζόν.
Dexter Season 1: Done.
Ναι είμαι νεογνό στο κλαμπ των Ντεξτεριασμένων.
Μόνο για Dexter μιλατε εδω μεσα αμαν
Καλά κάνουμε.
Dexter Season 6 - Best fucking Season YET!
Δικός μου εσύ! Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα μερικά "ουσιώδη" πράγματα για τον Τράβις.
και εγω 5ο επεισόδιο 6ης σεζον ειμαι ...
πολυ θρησκεια εχει πεσει
Εγώ περίμενα όλη τη σεζόν να δω αυτή τη σκηνή!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Έχει την φάση του
O Harvey πρέπει να γυρίσει στο προηγούμενο hair style που είχε πάντως! Πως σκατά τα έχει κάνει έτσι τα μαλλια του με τα καρφάκια
Ναι κ εγώ το παρατήρησα ότι άλλαξε χτένισμα και άνοιξε λίγο το χρώμα των μαλλιών του Όντως του πήγαινε καλύτερα το προηγούμενο στυλ...
Αρχίζω να αγαπάω και τη Donna!!! Ο Harvey ηλίθιος είναι και δεν βλέπει ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του?
a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο σε μενα δεν αρεσει;Αμάν ρε'συ.
Εδώ εγώ που μέχρι πριν 2 μέρες ήμουν άσχετη από Ντέξτερ ήξερα ποιο είναι το απεικονιζόμενο μανάρι.
ρε συ το σπιν οφ οκτωμβρη δε ξεκιναει κανονικα;Χαχαχα οτι πεις Μπορεί να αλλάξεις γνώμη όταν φτάσεις 2ο-3ο κύκλο στο tvd. Οι αδερφοί Mikaelson είναι άλλη αξία
Speaking off true blood, ακόμα δεν άρχισε η σεζόν και τελειώνει σε 2 βδομάδες
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κουίν; Ούτε εμένα μ'αρέσει, με εκνευρίζει.μονο σε μενα δεν αρεσει;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
ρε συ το σπιν οφ οκτωμβρη δε ξεκιναει κανονικα;
Από όσο ξέρω ναι.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
ουτε εμενα με αρεσει το ντεξτερμονο σε μενα δεν αρεσει;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Γεπ.μονο σε μενα δεν αρεσει;
ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Ο Κουίν; Ούτε εμένα μ'αρέσει, με εκνευρίζει.
Γιατί;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Γούστα είναι αυτά. Αλλά εντάξει δεν είναι και υπερ-μανάρι όπως ανέφερες σε προηγούμενη ανάρτηση.Γεπ.
ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Γιατί;
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ θα αρχίσω τη σειρά κάποια στιγμή αλλά δεν το κόβω να με αρέσει Θα δείξει πάντως ;ρουτε εμενα με αρεσει το ντεξτερ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα μ'αρέσει.Γούστα είναι αυτά. Αλλά εντάξει δεν είναι και υπερ-μανάρι όπως ανέφερες σε προηγούμενη ανάρτηση.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
ξεκινα αλλη τοτεΕγώ θα αρχίσω τη σειρά κάποια στιγμή αλλά δεν το κόβω να με αρέσει Θα δείξει πάντως ;ρ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
ξεκινα αλλη τοτε
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα την είδα τη σκηνή στην 6η σεζόν. Μασούκα θεός!
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Όταν την δω θα εκφέρω γνώμη.Σήμερα την είδα τη σκηνή στην 6η σεζόν. Μασούκα θεός!
Προς το παρόν απάντησα στο Θωμά.
Πάντα.αμεσως να απαντησεις εσυ
Gate4
Επιφανές μέλος
Ξεκίνησα το vampire diariesξεκινα αλλη τοτε
Στο true blood τέλειωσε η 6η σεζόν;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Συγκεκριμένα με ρωτάει πότε θα εμφανιστεί. Κάθε μέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.