Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
έλα μωρέ δεν θα μπορούσε να διαφύγει και αναγνωρίστηκε κιόλας. άλλωστε δεν νομίζω να μην είχε εμφανιστεί ήδη αν είχαν σκεφτεί κάτι τέτοιο. Πέρασαν 5 και χρόνια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Έχει δει κανείς Broadchurch?
Πως φαινεται ο καμενος ο whovian....
Nope...
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Πως φαινεται ο καμενος ο whovian....
Nope...
Είπα να δω και λίγο david tennant πέρα από το συνηθισμένο
sydney96
Δραστήριο μέλος
Έχει δει κανείς Broadchurch?
Ναι το είδα τώρα το καλοκαίρι όταν πήγα διακοπές.Το άρχισες ή σκέφτεσαι να το ξεκινήσεις;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
-Σίγουρα ο Brain Surgeon δεν σχετίζεται με την Βόγκελ; Δηλαδή δεν παίζει πίσω απο αυτόν να κρύβεται αυτή;
-Ο Κουίν δεν έχει ξεπεράσει την Ντεμπ και μην πείτε πως δεν φαίνεται. Πλας, αν δεν τους δω μαζί θα απογοητευτώ.
-Αυτό το παπάρι ο Ζακ πότε σκατά θα εμφανιστεί;
και κάτι γενικό, στο 3 το επεισόδιο δεν είναι που στέλνουν κομμένο εγκέφαλο στο σπίτι του Ντέξτερ;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ναι το είδα τώρα το καλοκαίρι όταν πήγα διακοπές.Το άρχισες ή σκέφτεσαι να το ξεκινήσεις;
Ο David Tannant απλά γαμάτος. Έχει παίξει και τον Doctor έτσι;
Σκέφτομαι να το ξεκινήσω, αυτες τις μέρες έκανε και πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος.
Dexter:
Ξεκινάω επιτέλους τρίτο επεισόδιο 8ου κύκλου μετά απο 5-6 μέρες. Είχα αφήσει κανα 10λεπτο απο το δεύτερο,και έχω να θέσω τα εξής:
-Σίγουρα ο Brain Surgeon δεν σχετίζεται με την Βόγκελ; Δηλαδή δεν παίζει πίσω απο αυτόν να κρύβεται αυτή;
-Ο Κουίν δεν έχει ξεπεράσει την Ντεμπ και μην πείτε πως δεν φαίνεται. Πλας, αν δεν τους δω μαζί θα απογοητευτώ.
-Αυτό το παπάρι ο Ζακ πότε σκατά θα εμφανιστεί;
και κάτι γενικό, στο 3 το επεισόδιο δεν είναι που στέλνουν κομμένο εγκέφαλο στο σπίτι του Ντέξτερ;
- Ναι δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά πιστεύω δεν θέλει να απογοητεύσει και την νταντά του dexter
- Όπου να ναι
Δεν νομίζω
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι να το ξεκινήσω, αυτες τις μέρες έκανε και πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος.
Ναι, και μάλιστα για αρκετό καιρό. Κατά την γνώμη μου ο Doctor του Tennant είναι ισως ο καλύτερος που εχει δει το σοου
Ξεκίνησε το.Πραγματικά δε θα χάσεις.Είναι καλογραμμένη σειρά και καταφέρνει να σε κρατήσει σε αγωνία.Εγώ και γέλασα και έκλαψα κιόλας σε πολλά σημεία.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ξεκίνησε το.Πραγματικά δε θα χάσεις.Είναι καλογραμμένη σειρά και καταφέρνει να σε κρατήσει σε αγωνία.Εγώ και γέλασα και έκλαψα κιόλας σε πολλά σημεία.
Εγώ από το broadchurch τον γνώρισα.Ίσως το επόμενο καλοκαίρι ξεκινήσω και το Doctor Who.Πάντως στη σειρά που λέμε τώρα έχει φοβερό χαρακτήρα κι έχει πολύ πλάκα.
Έβαλα να κατεβαίνει το πρώτο επεισόδιο.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Έβαλα να κατεβαίνει το πρώτο επεισόδιο.
Όποτε βρεις χρόνο ψάξε για ένα επεισόδιο με το όνομα Midnight, έχει πολύ από τον david tennant μέσα (και φέρνει λίγο σε κωμωδία)
Μέχρι το Σεπτέμβρη θέλω να δω μερικά ιατρικά ντοκιμαντέρ.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
- Με κάποιο τρόπο σχετίζονται, αλλά όχι έτσι που φαντάζεσαι.
- Ναι δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά πιστεύω δεν θέλει να απογοητεύσει και την νταντά του dexter
- Όπου να ναι
Δεν νομίζω
Επίσης αυτή λέει πως αυτός πρέπει να είναι ασθενής της. Δεν την μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εγώ ψοφάω να παίξει κάτι μεταξύ τους, απο τότε που τέλειωσε με την Ντέμπρα και ήταν με όλα τα τσουλίδια και έπεσε στην Νάντια έχω απογοητευτεί, τώρα με την Τζέιμι κάπως ευχαριστήθηκα αλλά θέλω να είναι μαζί πάλι. ΤΕΛΟΣ.
Επίσης, δεν περίμενα ο Ελ Σάπο να πεθάνει, και η Ντέμπρα έχει περιεργέψει.
Αναμένω να δω τον Ζακ πάντως. ^^
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Θα το κοιτάξω.Μου άρεσε ο ηθοποιός και θέλω να το ψάξω.Προς το παρόν κατεβάζω το NY Med.
Μέχρι το Σεπτέμβρη θέλω να δω μερικά ιατρικά ντοκιμαντέρ.
Εγώ στην αρχή με τα teasers του κάθε επεισοδίου νόμιζα πως είναι αυτή ο Brain Surgeon.
Επίσης αυτή λέει πως αυτός πρέπει να είναι ασθενής της. Δεν την μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εγώ ψοφάω να παίξει κάτι μεταξύ τους, απο τότε που τέλειωσε με την Ντέμπρα και ήταν με όλα τα τσουλίδια και έπεσε στην Νάντια έχω απογοητευτεί, τώρα με την Τζέιμι κάπως ευχαριστήθηκα αλλά θέλω να είναι μαζί πάλι. ΤΕΛΟΣ.
Επίσης, δεν περίμενα ο Ελ Σάπο να πεθάνει, και η Ντέμπρα έχει περιεργέψει.
Αναμένω να δω τον Ζακ πάντως. ^^
sydney96
Δραστήριο μέλος
Η ιατρική είναι ο στόχος σου για φέτος?
Νταξει πέρα από αυτό πολλά από αυτά που βρήκα είναι αρκετά ενδιαφέροντα,αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να τα βρω και να τα κατεβάσω.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γεπ.Να πάρω και λίγο κουράγιο όχι τίποτε άλλο.
Νταξει πέρα από αυτό πολλά από αυτά που βρήκα είναι αρκετά ενδιαφέροντα,αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να τα βρω και να τα κατεβάσω.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
και ο Ζακ θα σου σπάσει τα νεύρα Kι εγω πιστευα οτι ο El Shapo θα ηταν ο κακος αυτης της σεζον
Απογοητεεεεύτηκα.
Τι; Είναι πιο σπαστικός απο την Βόγκελ;
Ε δε το νομίζω.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ρίξε μια ματιά και στο Scrubs. Αν και κωμωδιο-δράμα είναι από τα πιο medical accurate tv shows
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Μου φαινόταν πολύ περίεργο να φωνάζουν τον david tennant DI Alec Hardy.
Δεν ήξερα ότι παίζει και ο Arthur Darvill .
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dexter Season 6 - Best fucking Season YET!
και εγω 5ο επεισόδιο 6ης σεζον ειμαι ...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.