Δεν θυμάμαι τι συμβαίνει ακριβώς σε αυτά τα επεισόδια αλλά γενικά στο tvd την ύπαρξη των βαμπιρ μαθαίνουν μόνο όσοι πρέπει κατά τη γνώμη μου. To true blood τι να πει δηλαδή που έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και βγαίνουν στα κανάλια, έχουν μαγαζιά κλπ
Ναι κι εγώ νομίζω το ξέρουν όσοι εμπλέκονται σχετικά άμεσα...Δε θυμάμαι σίγουρα βέβαια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Υ.Γ.:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
για Dexter
Yeah, Hannah is back Πολλά λάθη από πλευράς Dexter σε αυτό το επεισόδιο. Το αρκουδάκι με το αίμα, ο Zach, η σχέση με την Vogel που δεν τερματίστηκε.. Απ΄ότι φαίνεται στο τέλος θα πιαστεί.
Υ.Γ.:
Κατέβασα το επεισόδιο το πρωί και ξέχασα να το δω.
Το βάζω τώρα.Καλό;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Κατέβασα το επεισόδιο το πρωί και ξέχασα να το δω.
Το βάζω τώρα.Καλό;
Σαν τα προηγούμενα με ένα απροσδόκητο τέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σαν τα προηγούμενα με ένα απροσδόκητο τέλος
Μάλιστα.Σας αφήνω τότε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Έχει πάρει πολλές ενδιαφέρουσες τροπές η ιστορία...
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με το Χάρη.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Κι έλεγα ποιος μας λείπει;Η Hannah!Χάρηκα που επέστρεψε,αλλά το καλό που της θέλω να μην σκότωσε την Deb και απλώς να τη νάρκωσε.Δε νομίζω βέβαια,αλλά λέμε τώρα.
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με το Χάρη.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Luther: ένα τεράστιο χειροκρότημα στο bbc και στον Neil Cross (του οποίου πλέον του έχει δοθεί θεση στο συγγραφικό team του DW)
sydney96
Δραστήριο μέλος
Dexter:Όντως την είχαμε πεθυμήσει την Hannah . Σε αυτήν την σεζόν έχουν έρθει πολλά μέτωπα εναντίον του Dexter, καλύτερο για το κανάλι θα ήταν να κάνουν και 9η σεζόν η οποία θα ασχολείται με την Vogel ή την Hannah ή τον Zack (ανάλογα ποιος από τους 3 ρίξει τον Dexter). Την Debra δεν την σκότωσε, φάνηκε στο preview του επόμενου επεισοδίου
Luther: ένα τεράστιο χειροκρότημα στο bbc και στον Neil Cross (του οποίου πλέον του έχει δοθεί θεση στο συγγραφικό team του DW)
Αυτό που έκανε η Alice με την σφαίρα και την πόρτα, όντως δουλεύει? :O
Έπρεπε να τον είχε σκοτώσει το Zack,αλλά και πάλι θα του δημιουργούνταν πρόβλημα με τον Quinn που τον παρακολουθούσε.
Δοκίμασε το.
Δεν ξέρω αν θα πάει και για άλλη σεζόν η σειρά πάντως δε θα είναι το ίδιο χωρίς το γλυκούλη
Πολύ στενοχωρήθηκα που σκοτώθηκε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Δεν το είδα το preview.Χωρίς τον Dexter;Πολύ δύσκολο.
Έπρεπε να τον είχε σκοτώσει το Zack,αλλά και πάλι θα του δημιουργούνταν πρόβλημα με τον Quinn που τον παρακολουθούσε.
Πόσο γαμάτη πια η Alice.Δεν υπήρχε στιγμή που να μη γέλασα όσο την έδειχνε.
Δοκίμασε το.
Δεν ξέρω αν θα πάει και για άλλη σεζόν η σειρά πάντως δε θα είναι το ίδιο χωρίς το γλυκούλη
Πολύ στενοχωρήθηκα που σκοτώθηκε.
Μάλλον δεν θα πάει για άλλη σεζόν. Εντάξει όμως δεν πειράζει, σε λίγο καιρό αρχίζει ο Sherlock
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
5ο επεισοδιο είμαι,και ρίχνω καντήλια κάθε φορά που την βλέπω.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Βασικά ο Dexter έπρεπε να αφήσει τον Quinn να παρακολουθήσει και να συλλάβει τον Zach. Το κακό είναι ότι τωρα ο Dexter την έχει δει ότι είναι ο Harry.
Δεν θα παραλείψω
Μάλλον δεν θα πάει για άλλη σεζόν. Εντάξει όμως δεν πειράζει, σε λίγο καιρό αρχίζει ο Sherlock
Ναι.Μόνο που ο Zack δεν είναι ο Dexter.Γι'αυτό θα τα κάνει θάλασσα και θα τον πάρει στο λαιμό του.
Πότε αρχίζει ο Sherlock αλήθεια;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Η πρώτη season πάντως ήταν και η καλύτερη.Από τότε που πέθανε η Zoe χάλασε λίγο η σειρά.Πάντως θέλω να δω και σε άλλες σειρές ή και ταινίες τον Iris Elba.Στο Prometheus είχε μια μικρή συμμετοχή και ήταν πολύ καλός.
Πότε αρχίζει ο Sherlock αλήθεια;
24 ή 22 Νοεμβρίου ακούγεται ότι αρχίζει ο Sherlock
sydney96
Δραστήριο μέλος
Από τότε που πέθανε η Zoe η σειρά έγινε λίγο πιο αστυνομική. Ο Idris Elba παίζει και στο The Wire και σε μερικά επεισόδια στο αμερικάνικο The Office, πραγματικά τρομερός ηθοποιός.
24 ή 22 Νοεμβρίου ακούγεται ότι αρχίζει ο Sherlock
Είναι όντως φοβερός ηθοποιός και γι αυτό θα ήθελα να τον δω και αλλού.
Λίγα επεισόδια ο Sherlock όμως ρε γαμώτο.Δεν προλαβαίνεις να τον χορτάσεις.
akis95
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χαχα από το 5ο επεισόδιο στην δίνει??? καλό κουράγιοΣας παρακαλώ,οι Dexter-maniacs, πείτε μου ότι η μαλακία η Λαγκουέρτα θα πεθάνει.
5ο επεισοδιο είμαι,και ρίχνω καντήλια κάθε φορά που την βλέπω.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
There she is Γίνεται όλο και καλύτερο
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.