*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Για Grey's Anatomy τι λέτε?
Αν δεν έχεις δει καθόλου ως τώρα δεν λέει να κάτσεις να δεις 9 κύκλους, δεν είναι τόσο τέλειο Εγώ ας πούμε το έβλεπα παλιότερα στον Αντενα που το έπαιζε, είδα πέρυσι φανατικά τον 8ο κύκλο, το παράτησα φέτος γιατί νευρίασα με το τέλος της 8ης σεζόν και πριν καμια βδομάδα είπα να δω και τον 9ο κύκλο ο οποίος παρά τις αισθητές απουσίες κάτι έλεγε...
Your choice
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γούσταρα να βλέπω χειρουργεία
είσαι σαν τον ντέξτερ
κι ο χαουζ είχε μπόλικα χειρουργεία, ειδικά στις πρώτες σεζόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini95
Νεοφερμένος
Δεν έχω δει καθόλου!Καμία σαν τον Dexter!Αν δεν έχεις δει καθόλου ως τώρα δεν λέει να κάτσεις να δεις 9 κύκλους, δεν είναι τόσο τέλειο Εγώ ας πούμε το έβλεπα παλιότερα στον Αντενα που το έπαιζε, είδα πέρυσι φανατικά τον 8ο κύκλο, το παράτησα φέτος γιατί νευρίασα με το τέλος της 8ης σεζόν και πριν καμια βδομάδα είπα να δω και τον 9ο κύκλο ο οποίος παρά τις αισθητές απουσίες κάτι έλεγε...
Your choice
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ κυρίως για τα χειρουργεία το έβλεπα.. Και αργότερα για τον Μαρκείσαι σαν τον ντέξτερ
κι ο χαουζ είχε μπόλικα χειρουργεία, ειδικά στις πρώτες σεζόν
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Εγώ κυρίως για τα χειρουργεία το έβλεπα.. Και αργότερα για τον Μαρκ
Εγώ λίγο που είχα δει στον αντ1 μου θύμιζε the bold and the beautiful
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Και η Αστορ εξελίχθηκε σε καλό κομμάτι.
Για Grey's Anatomy τι λέτε?
Χάλασε υπερβολικά.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω δει καθόλου!Καμία σαν τον Dexter!
Ε τότε καλύτερα να δεις κατι πιο μικρό γιατί αν δεν έχεις πώρωση με νοσοκομεία κάπου στα μισά από τη μια θα βαρεθείς να το βλέπεις και από την άλλη θα θες να δεις τι θα γίνει με κάποιον χαρακτήρα...
Πάντως χωρίς το Mark και τη Lexie το νοσοκομείο έμοιαζε άδειο. Εγώ πλεον θα το βλέπω όποτε μου ρθει έτσι για να μην το αφήσω στη μέση
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Άρχισα 5η σεζόν επιτέλους. Είδα 2 επεισόδια. Τον άλλον με την άγκυρα πολτό τον έκανε.
Tου άξιζε. Είχα ξεχάσει ότι την έλεγαν Άστορ, δεν ξέρω ακόμα μικρό παιδί μου θυμίζει
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
fotini95
Νεοφερμένος
Πιο όμορφη πιστεύω ότι ήταν η Άστορ μικρή!Σαν την μαμα της πάντως δε θα γίνει!!:-DΆρχισα 5η σεζόν επιτέλους. Είδα 2 επεισόδια. Τον άλλον με την άγκυρα πολτό τον έκανε.
Χάλασε υπερβολικά.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αφού πέθανε ο Μαρκ τι περιμένεις;Χάλασε υπερβολικά.
Ε μα πες τα! Και εγώ όποτε θυμάμαι το βλέπωΠάντως χωρίς το Mark και τη Lexie το νοσοκομείο έμοιαζε άδειο. Εγώ πλεον θα το βλέπω όποτε μου ρθει έτσι για να μην το αφήσω στη μέση
fotini95
Νεοφερμένος
Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...!Ε τότε καλύτερα να δεις κατι πιο μικρό γιατί αν δεν έχεις πώρωση με νοσοκομεία κάπου στα μισά από τη μια θα βαρεθείς να το βλέπεις και από την άλλη θα θες να δεις τι θα γίνει με κάποιον χαρακτήρα...
Πάντως χωρίς το Mark και τη Lexie το νοσοκομείο έμοιαζε άδειο. Εγώ πλεον θα το βλέπω όποτε μου ρθει έτσι για να μην το αφήσω στη μέση
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε μου αρεσει ο trinity , θελω να πεθανει ασχημα
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Tου άξιζε. Είχα ξεχάσει ότι την έλεγαν Άστορ, δεν ξέρω ακόμα μικρό παιδί μου θυμίζει
Στο 5ο ακόμα είναι όντως. Αλλά απο την πρόοδο που έδειξε στα 4 σεζόν προμυνείει τα καλύτερα.
Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είδα κάτι: Supernatural.
To σταμάτισα στο 5ο σεζόν λόγου του καλού τέλους του. Αξίζει να το ξαναρχίσω μετά το Dexter?
fotini95
Νεοφερμένος
Ναι!!!!!!!!:-D ;-)Το σίγουρο είναι οτι περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο του dexter
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αφού πέθανε ο Μαρκ τι περιμένεις;
Ε μα πες τα! Και εγώ όποτε θυμάμαι το βλέπω
κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ
Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί
fotini95
Νεοφερμένος
Αυτός ο βλάκας θα κάνει μεγάλη ζημία!!!Ηλεκτρική του χρειαζόταν κανονικά!Εγω ξαναρχισα dexter απο εκει που το αφησα στη μεση της 4ης σεζον
δε μου αρεσει ο trinity , θελω να πεθανει ασχημα
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αφού πέθανε ο Lexie τι περιμένεις;
There you go. Αλλά είχε χαλάσει απο πριν. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Στο 5ο ακόμα είναι όντως. Αλλά απο την πρόοδο που έδειξε στα 4 σεζόν προμυνείει τα καλύτερα.
Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είδα κάτι: Supernatural.
To σταμάτισα στο 5ο σεζόν λόγου του καλού τέλους του. Αξίζει να το ξαναρχίσω μετά το Dexter?
Θα απογοητευτείς
Προσωπικά δεν με ξετρελαίνει το supernatural, δες doctor who
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.