natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα ξενέρωνα μόνο αν τον ανακάλυπταν πιστεύω. Τελειώνω την 3η και ανυπομονώ για την 4η τότε.
Εγώ πάντως καθ' όλη τη διάρκεια της 4ης απορούσα γιατί είναι τόσο ξεχωριστή...
Ξεκίνα τη και πες μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ...Καλά, ειδικά ο Κλάους μιλάει με έναν τρόπο...δεν μπορώ να περιγράψω...όταν το δεις θα καταλάβεις...Άσε μου τρελαίνομαι έτσι όπως προφέρουν όλοι το όνομα της Κάθριν. "Κατερρρίνα". Από τα highlights κάθε επεισοδίου!
MissKit
Επιφανές μέλος
Σοβαρά απορούσες; Δεν αισθάνθηκες κανένα πόλεμο νεύρων; Καμία ένταση; Ήμουν στην τσίτα όλη την ώρα.Εγώ πάντως καθ' όλη τη διάρκεια της 4ης απορούσα γιατί είναι τόσο ξεχωριστή...
Ξεκίνα τη και πες μας
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά απορούσες; Δεν αισθάνθηκες κανένα πόλεμο νεύρων; Καμία ένταση; Ήμουν στην τσίτα όλη την ώρα.
Ε αυτό το αισθάνομαι γενικά όταν βλέπω Ντέξτερ... Ίσως λίγο λιγότερο στον 3ο κύκλο μόνο....
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ...Καλά, ειδικά ο Κλάους μιλάει με έναν τρόπο...δεν μπορώ να περιγράψω...όταν το δεις θα καταλάβεις...
Έχει μια ιδιαίτερη προφορά . Εμένα μου αρέσει, τον ξεχωρίζει από τους άλλους αυτός ο μακρόσυρτος τόνος!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ακριβώς για αυτό θα προχωρήσεις μετά...για να δεις τι γίνεται και πως θα αντιμετωπιστεί η κατάστασηOk...Τελείωσα την 4η σεζόν του Ντέξτερ σε μιάμιση μέρα...Μέχρι και το τελευταίο δίλεπτο αναρωτιόμουν τι ήταν ποια το τόσο συγκλονιστικό αυτής της σεζόν!!
Και ναι,είναι επίσημο,ΔΕΝ θέλω να προχωρήσω στην 5η!!
Έχει μια ιδιαίτερη προφορά . Εμένα μου αρέσει, τον ξεχωρίζει από τους άλλους αυτός ο μακρόσυρτος τόνος!
Πολύ ιδιαίτερη Το πιο ωραίο για μένα είναι το πώς απευθύνεται στους άλλους με τη λέξη "Love"...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβώς για αυτό θα προχωρήσεις μετά...για να δεις τι γίνεται και πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση
Δεν θέλω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Πολύ ιδιαίτερη Το πιο ωραίο για μένα είναι το πώς απευθύνεται στους άλλους με τη λέξη "Love"...
Χαρακτηριστικό του *.*.
Ρε παιδιά τι λέτε θα δούμε Klaroline φέτος ή μπα? Είχα διαβάσει κάπου ότι η Καρολαιν θα κάνει γκεστ στο originals μόνο στα 4 πρώτα επεισόδια μετά τι? θα πάει πίσω στον βλαμμένο τον Tyler?
Κι εμένα μου αρέσει η Κάρολαϊν περισσότερο με τον Κλάους . Θυμάστε τον Τάιλερ, τι παλιόπαιδο που ήταν στον πρώτο κύκλο; Που είχε κάνει κάτι και με την μαμά του Ματ ο.Ο.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ε ντάξυ δεν με απασχολεί αυτό. Λογικά αυτό θα αρχίσω καλό με φάνηκε
Άντε καλή διασκέδαση τότε! Προσοχή για σποιλερς, καραδοκούν παντού
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Άντε καλή διασκέδαση τότε! Προσοχή για σποιλερς, καραδοκούν παντού
The Internet is dark and full of spoilers!
Ρε παιδιά τι λέτε θα δούμε Klaroline φέτος ή μπα? Είχα διαβάσει κάπου ότι η Καρολαιν θα κάνει γκεστ στο originals μόνο στα 4 πρώτα επεισόδια μετά τι? θα πάει πίσω στον βλαμμένο τον Tyler?
Ελπίζω πως θα υπάρχει Klaroline...αλλά κάπου είχα δει ότι θα εμφανιστεί κι άλλος στη ζωή της Καρολάιν πέρα απ'αυτούς τους δύο... Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει...Πάντως λυπάμαι λίγο τον Tyler...Η Καρολάιν τον έκανε καλύτερο...Τέλος πάντων, σίγουρα πρέπει να μείνει τελικά με τον Κλάους. Και ακόμα κι αν δεν εξελιχθεί το ειδύλλιο αυτή τη σεζόν, πιστεύω πως το οριστικό φινάλε της σειράς θα τους βρει μαζί... Παρόλα αυτά έχω καταλάβει ότι φέτος δε θα εμφανίζεται ο Κλάους στο vampire diaries .
Χαρακτηριστικό του *.*.
Κι εμένα μου αρέσει η Κάρολαϊν περισσότερο με τον Κλάους . Θυμάστε τον Τάιλερ, τι παλιόπαιδο που ήταν στον πρώτο κύκλο; Που είχε κάνει κάτι και με την μαμά του Ματ ο.Ο.
Ναι, θυμάμαι επίσης πώς συμπεριφερόταν στη Βίκυ. Μου άρεσε που σταδιακά βελτιώθηκε ο χαρακτήρας του. Αλλά μετά εμφανίστηκε ο Κλάους.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Το game of thrones θα το αρχίσω από Σεπτέμβρη τελικά
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τελικά το vimpire diaries άρχισα
Το game of thrones θα το αρχίσω από Σεπτέμβρη τελικά
Εισαι σταθερή στις απόψεις σου σαν κ εμένα Πως σου φαίνεται?
Ρε σεις ο Τyler ήταν πάντα απαίσιος, δεν ξέρω, ποτέ δεν τον συμπάθησα
Τι άλλος στη ζωή της Καρολαιν? Δεν θέλουμε άλλο θέλουμε τον Κλάους. ΤΕΛΟΣ.
''Tyler is your first love, I intend to be your last'' η καλύτερη ατάκα εβερ
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι ο ορισμός της σταθερότητας είμαι, άσεΕισαι σταθερή στις απόψεις σου σαν κ εμένα Πως σου φαίνεται?
Ε στο δεύτερο επεισόδιο είμαι ντάξευ καλό με φαίνεται
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
fotini95
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.