Alma Libre
Επιφανές μέλος
Alma ποια είναι πλοκή της σειράς;
Imdb
Πάτα εδώ για να καταλάβεις, γιατί αν στα πω εγώ αμφιβάλλω αν καταλάβεις..
Πάντως με λίγα λόγια είναι ένας αναλυτής διασποράς αίματος που είναι ψυχοπαθής δολοφόνος και σκοτώνει άλλους δολοφόνους, τα άλλα θα τα καταλάβεις όταν δεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχει και jason αλλά ευτυχώς είναι αδερφός της..α μια ερώτηση γιατί την λες Σνούκι?
Εχ καλά ο Τζεισον δεν είναι του γούστου μου ασε που κάνει τη μια βλακεία πίσω από την άλλη
Την είχε πει έτσι ο Ερικ όταν δεν θυμόταν την τύφλα του και μ' άρεσε
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
τώρα βλέπω το scarface..λέει
Λογικά θα κοιμηθείς αύριο το πρωί αν το δεις μέχρι το τέλος.
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Έλα πες την αλήθεια, σ'έχουν προσλάβει απ'την παραγωγή να τους προμοτάρεις!!!Εύκολα dexter!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έλα πες την αλήθεια, σ'έχουν προσλάβει απ'την παραγωγή να τους προμοτάρεις!!!
ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ, εμένα να μου στείλουν τον Ντ. Χάρινγκτον να προμοτάρουμε μαζί τα βιβλία
Και αν δεν τον έχουν προσλάβει, θα έπρεπε έναν προς έναν ντεξτερομανιακούς εδώ μέσα να μας πάρουν για προμοτάρισμα.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ήταν πολύ καλή.Πολύ καλογραμμένη και με καλές ερμηνείες.
Επειδή είναι και μικρή και βλέπεται άνετα τη συστήνω ανεπιφύλακτα.8/10 από μένα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω για αυτόν εδώ και να μη καταλαβαίνω περι τίνος πρόκειται άρχισα πριν κάτι μέρες το dexter και πριν λίγο τελείωσα την 1η σεζόν. Από τα λίγα πράγματα που έχω δει χωρίς να περνάω σκηνές για να φτάσω στο ενδιαφέρον κομμάτι
Γενικά δεν πρόκειται να βαρεθείς, δεν αλλάζει καθόλου το στυλ της σειράς οπότε δεν δημιουργείται και κοιλιά.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
βρες μου κάποια καλύτερη σειρά και το συζητάμεΈλα πες την αλήθεια, σ'έχουν προσλάβει απ'την παραγωγή να τους προμοτάρεις!!!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
βρες μου κάποια καλύτερη σειρά και το συζητάμε
Τα science-fiction δεν μετράνε ε?
Για το τελευταίο επεισόδιο του Luther
Ξέρουμε αν θα βγει κι άλλη season;Αγαπάμε Άλις!
Εγώ ακόμα στο 2ο επεισόδιο έχω μείνει , πότε κι όλας τελείωσε ο κύκλος?
Μάλλον θα βγει και επόμενη σεζόν. Συνήθως το bbc τις mini-series τις κρατάει 4-5 σεζόν.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Εγώ ακόμα στο 2ο επεισόδιο έχω μείνει , πότε κι όλας τελείωσε ο κύκλος?
Μάλλον θα βγει και επόμενη σεζόν. Συνήθως το bbc τις mini-series τις κρατάει 4-5 σεζόν.
4 είναι όλα κι όλα.Χτες είδα και το τελευταίο.
Πάντως,σαν επεισόδιο πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι φινάλε σειράς.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όπως?Τα science-fiction δεν μετράνε ε?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
όπως?
star trek ή doctor who
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.