*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνώ
Δεν θυμάμαι σε ποιον κύκλο ήταν εκεί που πιάσαν τον γκόντρικ και θέλαν να τον βγάλουν και ο τζέισον ήταν με αυτούς που θελαν να τον κάψουν
Μια ακόμα αποτυχημένη κίνηση από τον Jason Stackhouse.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ εκεί γελούσα τι να σε πωΜια ακόμα αποτυχημένη κίνηση από τον Jason Stackhouse.
Ενώ όταν τον κρατούσαν αιχμάλωτο κάτι ζωα για τη διαιώνιση του είδους τους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ εκεί γελούσα τι να σε πω
Δεν άντεχα να το δω καν και προσπερνούσα τις σκηνές.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ εκεί γελούσα τι να σε πω
Χαχαχα κι εγώ ρε φίλη,ακριβώς έτσι!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
το χθεσινό λες; πολύ ωραίο επεισόδειο!κατέβασα Ντέξτερ..για πάμε
Gate4
Επιφανές μέλος
Γιατί καλέ;Δεν άντεχα να το δω καν και προσπερνούσα τις σκηνές.
Μα ήταν γελοίοΧαχαχα κι εγώ ρε φίλη,ακριβώς έτσι!!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί καλέ;
Μα ήταν γελοίο
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
χτες προβληθηκε αμερικηΤο 5ο επεισόδιο του 6ου κύκλου true blood βγήκε??
αρα οπου να 'ναι θα βγει και δω
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
χτες προβληθηκε αμερικη
αρα οπου να 'ναι θα βγει και δω
Πφφ...Τα κατεβάζω κάθε φορά από ένα συγκεκριμένο σάιτ,αλλά το τέταρτο επεισόδιο άργησαν πολύ να το βάλουν εκεί για κάποιο λόγο....
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
εγω απο εκει που κατεβαζωΠφφ...Τα κατεβάζω κάθε φορά από ένα συγκεκριμένο σάιτ,αλλά το τέταρτο επεισόδιο άργησαν πολύ να το βάλουν εκεί για κάποιο λόγο....
το ειδα πριν μια βδομαδα το τεταρτο
τωρα περιμενω το πεμπτο
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λεει ο 6ος κυκλος true blood καλος;
Απ' τον 5ο καλύτερος.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Τελικά τα λες να τα κατάφεραν ή μπα;Αυτός αλυσοδεμένος σε ένα κρεβάτι με κάτι σαν σκατά πάνω του και οι κοπελίτσες να περιμένουν στη σειρά να τις γονιμοποιήσει? Τραγικά γελοίο για να το δω όλο. Απέτυχαν να τον κάκουν δικό τους, τουλάχιστον έτσι θα είχε κάποιο νόημα η ύπαρξη του.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι καιΑρχίζει να εξελίσσεται η 8η σεζόν του dexter σιγά σιγά (φουλ διαφήμιση Apple )
θεωρώ ότι κρύβει πάρα πολλά και να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ που έμεινε με την Ντέμπρα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
το όλο θέμα με την vogel με παραξενεύει πάρα πολυ!!
θεωρώ ότι κρύβει πάρα πολλά και να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ που έμεινε με την Ντέμπρα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εγώ πίστευα που αυτή ήταν η δολοφόνος μέχρι την σκηνή που της ήρθε το μήνυμα στο κινητό και τα δώρα στην πόρτα (πράξη που θυμίζει Hannah). Σίγουρα κάτι κρύβει, στα επόμενα 2-3 επεισόδια θα το μάθουμε
μπορεί να είναι και η ίδια ψυχοπαθής
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.