Gate4
Επιφανές μέλος
Μα δεν είναι υπέροχος;Εχω να πω ότι ο Εric στον 4ο κύκλο είναι all the money.
I know I'm a vampire Snooki!
-Are you mine?
-No.
-Do you belong to another vampire?
-No
-Would you like to be mine?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα δεν είναι υπέροχος;
Χαχα ναι. Κοντεύω να τελειώσω τον κύκλο και έχω ξαναδει άπειρες φορές τις σκηνές του στο youtube και σκάω στα γέλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω σκαλώσει με τον έρικ γενικά.Χαχα ναι. Κοντεύω να τελειώσω τον κύκλο και έχω ξαναδει άπειρες φορές τις σκηνές του στο youtube και σκάω στα γέλια.
Btw την τάρα τη μισώ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έχω σκαλώσει με τον έρικ γενικά.
Btw την τάρα τη μισώ
Το καταλάβαμε. Όχι, ντάξει είναι ένας σημαντικός λογος να βλέπεις το σοου.
Μα γιατί? Είναι υπεργαματος χαρακτήρας.
Ο ύπουλος ο Bill και η κοντή, ξανθιά σουπιά είναι για πολύ ξύλο πάντως.
Gate4
Επιφανές μέλος
Φυσικά ρε συ δεν έχει νόημα η σειρά χωρίς τον έρικ Πέρα από την πλάκα αν δεν σκάλωνα με τον έρικ παίζει να το παρατούσα το true bloodΤο καταλάβαμε. Όχι, ντάξει είναι ένας σημαντικός λογος να βλέπεις το σοου.
Μα γιατί? Είναι υπεργαματος χαρακτήρας.
Ο ύπουλος ο Bill και η κοντή, ξανθιά σουπιά είναι για πολύ ξύλο πάντως.
Λοιπόν η τάρα είναι ηλίθια γιατί..
Ποια είναι η ξανθιά σουπιά;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά ρε συ δεν έχει νόημα η σειρά χωρίς τον έρικ Πέρα από την πλάκα αν δεν σκάλωνα με τον έρικ παίζει να το παρατούσα το true blood
Λοιπόν η τάρα είναι ηλίθια γιατί..
Σε κάποια φάση τρώει σφαίρα για την σούκι και για να μη πεθάνει παρακαλέσαν κάποια(δεν λέω ποια) να την κάνει βαμπιρ και η τάρα τα παίρνει άσχημα. ΑΧΑΡΙΣΤΊΑ
Ποια είναι η ξανθιά σουπιά;
Η Snooki. Δεν την μπορώ καθόλου. Ας την ξεζουμίσει κάποιος.
Gate4
Επιφανές μέλος
Α οκ αφού το είδες ξες Τι να σε πω δεν την πάω καθόλου την τάρα.Ναι το είδα σε σποτάκι. Η θεά Pam δεν είναι η maker της? Και πάλι είναι υπέροχη. Και η Jessica είχε αντιδράσει έξαλα όταν την κάνανε.
Η Snooki. Δεν την μπορώ καθόλου. Ας την ξεζουμίσει κάποιος.
Εγώ συμπαθώ τον έρικ, την παμ και την τζέσικα. Και τον γκόντρικ συμπαθούσα αλλά πέθανε
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α οκ αφού το είδες ξες Τι να σε πω δεν την πάω καθόλου την τάρα.
Εγώ συμπαθώ τον έρικ, την παμ και την τζέσικα. Και τον γκόντρικ συμπαθούσα αλλά πέθανε
Πρόσθεσε τον Λαφαγιετ στην λίστα και συμφωνώ κ εγώ.
Gate4
Επιφανές μέλος
ααααα ναι τον ξέχασα αυτόνΠρόσθεσε τον Λαφαγιετ στην λίστα και συμφωνώ κ εγώ.
Νταξ γενικά συμφωνούμε
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ω ναιολοι οι φαν του true blood εδω μαζευτηκαμε
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ποιος περιμένει μέχρι του χρόνου;
Selestian
Δραστήριο μέλος
Διασκεδαστική, ίσως σε κάποια σημεία λίγο βαρετή,
αλλά σε όποιον αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ θα την εκτιμήσει.
Btw, ανυπομονώ για το αυριανό επεισόδιο του Dexter!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χαχα όλοι κάπως έτσι ήμαστε σε εκείνο το σημείοΤέλος 4ης Σεζόν του Dexter, και αυτήν την στιγμή είμαι κάπως έτσι:
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ χθες τελείωσα τον 5ο κύκλο του true blood. Τώρα βγαίνει ο 6ος κύκλος και του χρόνου το καλοκαίρι ο 7ος.
Ποιος περιμένει μέχρι του χρόνου;
Που το ξέρεις ότι έχει και 7ο? Συνήθως προς το τέλος του κύκλου ανακοινώνεται αν πρόκειται να συνεχιστεί μια σειρά. Αμα πεθάνει ο Ερικ στον 6ο δεν το κόβω να συνεχίζεται. Σπαστικό πάντως αυτό με τα λίγα επεισόδια... Μέχρι να αρχίσεις τον κύκλο τον τελειώνεις κιόλας.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό άκουσα δεν είναι και σίγουρη. Αν πεθάνει ο έρικ είναι όλοι μαλάκες και δεν το ξαναβλέπωΠου το ξέρεις ότι έχει και 7ο? Συνήθως προς το τέλος του κύκλου ανακοινώνεται αν πρόκειται να συνεχιστεί μια σειρά. Αμα πεθάνει ο Ερικ στον 6ο δεν το κόβω να συνεχίζεται. Σπαστικό πάντως αυτό με τα λίγα επεισόδια... Μέχρι να αρχίσεις τον κύκλο τον τελειώνεις κιόλας.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.