Alma Libre
Επιφανές μέλος
Περίμενα να ήταν καλύτερη η αρχή-.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
η 7η ήταν από τις αγαπημένες μου. βλέπε άφοβα.Εγώ ξεκίνησα τον 7ο στον Ντέξτερ.
Περίμενα να ήταν καλύτερη η αρχή-.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Για μένα η μακράν καλύτερη ήταν η 6η με ακόλουθες την 4η και την 1η.
Και πιστεύω πως η 8η θα είναι η καλύτερη απ'όλες. ^^
Gate4
Επιφανές μέλος
Πω ρε παιδί μου τι μαθαίνει κανείςΕγώ μετά έψαξα και το έμαθα. Theodore Zoumpoulidis τον λένε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Μόνο εγώ έμεινα μαλάκας όταν ο γκόμενος του Ράσελ άρχισε να μιλάει ελληνικά σε κάποια φάση? Μετά έμαθα ότι είναι Ελληνας!
Ναι έναν Έλληνα έβαλαν στο True Blood κι αυτός ήταν παθητικός ντιγκιντάγκας!
Gate4
Επιφανές μέλος
Xαχαχαχαχαχαχα έλεοςΝαι έναν Έλληνα έβαλαν στο True Blood κι αυτός ήταν παθητικός ντιγκιντάγκας!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Και το μονκ το έχω δει και μου άρεσε. Αυτο για το mentalist με σκότωσε . Γενικά όλο αυτο το σερλοκ χόλμς στιλάκι μου αρέσει στις σειρές δηλαδή να υπάρχει μια αυθεντία κατά κάποιο τρόπο. Και το μονκ παρόμοιο δεν είναι;
Λέω να αρχίσω walking dead σήμερα. Το έχει δει κανείς; Γνώμες;
Δες την σειρά Sherlock του BBC. Αν σου άρεσε το mentalist το sherlock θα σε κάνει να δακρύσεις από συγκίνηση. (και φυσικά όπως λέω πάντα δεν νοείται να δει κάποιος Sherlock χωρίς να το συνοδέψει με Luther για επιδόρπιο)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι έναν Έλληνα έβαλαν στο True Blood κι αυτός ήταν παθητικός ντιγκιντάγκας!
Είχε την πλάκα του πάντως. Νωρίς τον σκοτώσανε, ήταν καλός χαρακτήρας, αλλά ντάξει δίκαια τον σκότωσε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Είχε την πλάκα του πάντως. Νωρίς τον σκοτώσανε ήταν καλός χαρακτήρας, αλλά ντάξει δίκαια τον σκότωσε.
Θεός
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η 4η ήταν εύκολα η καλύτερηΔε με εντυπωσίασε το πρώτο επεισόδιο
Για μένα η μακράν καλύτερη ήταν η 6η με ακόλουθες την 4η και την 1η.
Και πιστεύω πως η 8η θα είναι η καλύτερη απ'όλες. ^^
Alma Libre
Επιφανές μέλος
η 4η ήταν εύκολα η καλύτερη
Δεκτό αλλά αν μου πεις οτι η 6η δεν ήταν καλή,
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε έχουμε και τον δόκτορα απο house md.
Τον τιτανομέγιστο μιστερ γουαιτ απο breaking bad.
Α και κει στο βάθος είναι κι ο ρικ (the walking dead).
Το μπλεδάκι αριστερά πίσω ποιος είναι?
Gate4
Επιφανές μέλος
Αριστερά το βαμπίρ ο μπιλ από το true blood είναι;Ποιους αναγνωρίζετε?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χμμ νομίζω πως δεν είναι αρκετά πετυχημένος(εννοώ δεν τον έχουν κάνει αρκετά ίδιο)δίπλα από τον Sherlock είναι ο Dexter
δεν τον κατάλαβα με την 1η όπως άλλους..
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Αριστερά το βαμπίρ ο μπιλ από το true blood είναι;
αυτός πρέπει να είναι
Gate4
Επιφανές μέλος
Αχάαυτός πρέπει να είναι
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
χμμ νομίζω πως δεν είναι αρκετά πετυχημένος(εννοώ δεν τον έχουν κάνει αρκετά ίδιο)
δεν τον κατάλαβα με την 1η όπως άλλους..
ισχύει
όσους βρήκα εγώ: House, Dwight (απο office), αυτός από το walking dead, walter white, the doctor, dexter, sherlock, barney, don draper (mad men), chuck, μια από το glee, spock, sheldon, o bill από το true blood που είπαμε.. αυτά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.