olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν σκοπεύω για την ώρα.
Απλά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μου τη σπάει, η υπόθεση so far είναι λίγο κομικοτραγική και βαριέμαι να περιμένω τα λιγοστά λεπτά ανα επεισόδιο που θα εμφανιστεί ο ψηλός ξανθός γαλανομάτης
Λοιπόν, εγώ είμαι στον 6ο (χθες βγήκε και καινούριο ) και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα!.. Είμαι 5 χρόνια φαν και όλα πήγαιναν μια χαρά (κατά τη γνώμη μου) αλλά τώρα ανήκω στην ομάδα τηλεθεατριών που έχουν απογοητευτεί από την 6η (και λίγο κι από την 5η) σεζόν. Βασικά, και τώρα όλα τα λεφτά είναι, απλά οι Billers έχουμε πέσει σε μια προσωρινή κατάθληψη. Ήμουν team Bill all the way αλλά όχι πια.. όσο για τον Έρικ.. he's the boss now.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
dexter
game of thrones
και προτείνω hannibal σε όποιον αρέσουν τα αστυνομικά-θρίλερ!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, εγώ είμαι στον 6ο (χθες βγήκε και καινούριο ) και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα!.. Είμαι 5 χρόνια φαν και όλα πήγαιναν μια χαρά (κατά τη γνώμη μου) αλλά τώρα ανήκω στην ομάδα τηλεθεατριών που έχουν απογοητευτεί από την 6η (και λίγο κι από την 5η) σεζόν. Βασικά, και τώρα όλα τα λεφτά είναι, απλά οι Billers έχουμε πέσει σε μια προσωρινή κατάθληψη. Ήμουν team Bill all the way αλλά όχι πια.. όσο για τον Έρικ.. he's the boss now.
Εγώ μόλις μπήκα στην 3η και το βρίσκω τέλειο. Και η 2η έφτιαξε όταν είδα 2-3 επεισόδια μετά που είχα γράψει αυτο το μήνυμα.
Eric, Pam, Lafayette and Tara rule!!! Τον Bill από το πρώτο επεισόδιο δεν τον χώνευα. Μακάρι να πεθάνει.
Διάβασα στο φβ κάτι σχόλια που λέγανε ότι πρόκειται να πεθάνει ο Eric. Πείτε μου ότι δεν ισχύει.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπέροχος, μοναδικός, λατρεμένος. Ανυπομονώ να τον δω και μπαμπα.
Εχει και γαμάτη φωνή και υπέροχη αγγλική προφορά! Ναι, ντάξει έχω ένα θέμα με τις φωνες.
Σαν την προφορά του Wren στο pretty little liars δεν έχει. Χαίρεται το αυτί σου ρε παιδίμ.
Και από φάτσα,πάντως,καλά πάει.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εσυ και μια συμφοιτήτρια μουΣαν την προφορά του Wren στο pretty little liars δεν έχει. Χαίρεται το αυτί σου ρε παιδίμ.
Και από φάτσα,πάντως,καλά πάει.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχει κάποιος που να παρακολουθεί το big bang theory? Πέρυσι το καλοκαίρι νομίζω πως έβλεπα κάποια επεισόδια για τελευταία φορά. Συνεχίστηκε η σειρά ή έχει σταματήσει;
Συνεχίζεται.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι εξίσου καλή με παλιά; Ρωτάω , επειδή λέω να την συνεχίσω. Είχα μείνει νομίζω εκεί που η Πενυ είχε γνωρίσει άλλον, ο Σελντον είχε κοπέλα, ο σεξομανής ήταν να παντρευτεί και ο ντροπαλός είχε πάει με την Πένυ.Συνεχίζεται.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Είναι εξίσου καλή με παλιά; Ρωτάω , επειδή λέω να την συνεχίσω. Είχα μείνει νομίζω εκεί που η Πενυ είχε γνωρίσει άλλον, ο Σελντον είχε κοπέλα, ο σεξομανής ήταν να παντρευτεί και ο ντροπαλός είχε πάει με την Πένυ.
Για να είσαι σεξομανής πρέπει να κάνεις και σεξ. :p
Ον τοπικ, ναι εξίσου καλή είναι και καλύτερη μη σου πω
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχα, ισχύει, αλλά ικανοποιούταν ποικιλοτρόπως, με αποκορύφωμα το ρομποτ. Επομένως κατά μία έννοια έκανε σεξ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα την συνεχίσω.Για να είσαι σεξομανής πρέπει να κάνεις και σεξ. :p
Ον τοπικ, ναι εξίσου καλή είναι και καλύτερη μη σου πω
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις διαβάσει το βιβλίο;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Έχεις διαβάσει το βιβλίο;
Οχι, αλλά τα παιδιά που το μεταφράζουμε το έχουν διαβάσει και σ' όλους άρεσε, γι' αυτό σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ απο καμια βιβλιοθήκη
Gate4
Επιφανές μέλος
Η τάρα είναι τραγική δεν την πάω καθόλουΕγώ μόλις μπήκα στην 3η και το βρίσκω τέλειο. Και η 2η έφτιαξε όταν είδα 2-3 επεισόδια μετά που είχα γράψει αυτο το μήνυμα.
Eric, Pam, Lafayette and Tara rule!!! Τον Bill από το πρώτο επεισόδιο δεν τον χώνευα. Μακάρι να πεθάνει.
Διάβασα στο φβ κάτι σχόλια που λέγανε ότι πρόκειται να πεθάνει ο Eric. Πείτε μου ότι δεν ισχύει.
Δεν ξέρω για αυτό που λες αλλά αν πεθάνει ο έρικ θα είναι φέιλ το true blood
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η τάρα είναι τραγική δεν την πάω καθόλου
Δεν ξέρω για αυτό που λες αλλά αν πεθάνει ο έρικ θα είναι φέιλ το true blood
Μα γιατί? Είναι άπειρα υπέροχη!
Δες, εγώ πάτησα like στη σελίδα της σειράς στο φβ και είχε μια φωτογραφία του που είχε κάτι του στυλ death comes για λεζάντα. Και λέγανε όλοι απο κάτω κάτι παρόμοιο με αυτό που είπες εσύ στο bold.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μόλις μπήκα στην 3η και το βρίσκω τέλειο. Και η 2η έφτιαξε όταν είδα 2-3 επεισόδια μετά που είχα γράψει αυτο το μήνυμα.
Εεε, δε νομίζω να πεθάνει ο Έρικ. Όχι ακόμη, τουλάχιστον. :Ρ Τα 'χω διαβάσει κι εγώ αλλά μάλλον θέλουν να μας τρολλάρουν.. κι αφού σ' αρέσει ο Έρικ, θα λατρέψεις τον 4ο κύκλο! όπως και να 'χει, TB 4ever
ααα! Ξεκίνησα six feet under από εκεί που το είχα αφήσει.. Να το δείτε, είναι πολύ καλό! ο πρωταγωνιστής μ' αρέσει κιόλας
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Άντε απο μεθαύριο τον 7ο.^^
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.