Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Δεν το έγραψα ως σειρά γενικά, αλλά ως ένα πρόγραμμα που σε κρατάει σε αγωνία όπως και τα άλλα. Γούστα είναι αυτά πάντως...
Γιατί νομίζω ότι δεν έχεις δει breaking bad?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί νομίζω ότι δεν έχεις δει breaking bad?
Είδα γύρω στα 12 επεισόδια. Παράλληλα συμμάζευα το δωμάτιο μου, συνομιλούσα στο φβ, διάβαζα διάφορα στο νετ κλπ αφού δεν μπορούσα να είμαι προσηλωμένη στο επεισόδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
να υπενθυμίσω πως σήμερα στις 4 τα ξημερώματα αρχίζει η τελευταία season του dexter
Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο.
Μετράμε αντίστροφα εδώ και μέρες.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Can't wait!να υπενθυμίσω πως σήμερα στις 4 τα ξημερώματα αρχίζει η τελευταία season του dexter
Συνημμένα
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε λίγες μέρες θα σας φτάσω.
πολυ γαματος για να πεθανει ο doakes
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Μπαίνω στη 3η σεζον dexter
Σε λίγες μέρες θα σας φτάσω.
πολυ γαματος για να πεθανει ο doakes
Πόσα επεισόδια βλέπεις την μέρα;
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσα επεισόδια βλέπεις την μέρα;
Δεν εχω ξεκινησει ακομη τις διακοπες μου
Θα δωσω τα αθληματα για την αστυνομια, οποτε κανω καθε μερα προπονησεις και μετα για χαλαρωση το ριχνω στο dexter.
περιπου 7 επεισοδια τη μερα
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ βλέπω στάνταρ ένα και αν ξεκινήσω νωρίς δεύτερο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
geo_7_
Νεοφερμένος
Έχεις δει όλες τις σεζόν;
οχι φιλε..
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τώρα πάμε για Dexter!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές, έχει μπει και αυτό στην λίστα!Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο του Hannibal. Από Σεπτέμβρη λογικά ο δεύτερος. Στην αρχή ήταν λίγο βαρετό, αλλά μετά έγινε πολύ ωραίο. Παίζει πολύ και με το θέμα «τρέλα-παραισθήσεις».
Τώρα πάμε για Dexter!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Απλώς θα σου κοπεί λιγάκι η όρεξη με κάποιες σκηνές.έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές, έχει μπει και αυτό στην λίστα!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
οχι φιλε..
Δες 2η - 3η και μετά και θα δεις τι εστί κλιμάκωση.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την ακουγα και εγω συνεχεια αυτη την σειρα και ειδα οτι ηταν απο τους δημιουργους του gossip και ελεγα μηπως κανουν κανενα spin off αλλα καμια σχεση! Εχει storyline και μ'αρεσει, ειναι και λιγο πιο dark απο τις αλλες σειρες που ειναι σε παρομοιο στυλ και αυτο την κανει πιο ενδιαφερουσα! Τωρα ειμαι στο 12 επεισοδιο του πρωτου κυκλου, αντε να τελειωνει η εξεταστικη, να δω και τους υπολοιπους!Όποιος δεν έχει αρχίσει να βλέπει pretty little liars να αρχίσει τωωωωωωρα και θα με θυμηθεί!!!!!!!!!
Αληθεια το τραβανε τοσο πολυ? Και εγω που νομιζα οτι στο τελος του Α κυκλου θα μαθω ποιος ειναι ο ΑEίδα τον 1ο και τον 2ο κύκλο και στο 2ο επεισόδιο του 3ου κύκλου βαρέθηκα τόόόόόόόσο πολύ που το σταμάτησα...
Ακόμα να τον βρουν τον Α;
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.