Alma Libre
Επιφανές μέλος
Επίσης είδα και το Elementary, δύο επεισόδια. 6/10
Δε με εντυπωσίασε τόσο όσο όταν είχα δει τη διαφήμιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και ξέρεις την τελευταία σκηνή του 9ου επεισοδίου?Θα ξεκινήσω κι εγώ το game of thrones από την Παρασκευή.Είμαι περίεργη να δω αυτή τη σκηνή που συζητάνε όλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
και ξέρεις την τελευταία σκηνή του 9ου επεισοδίου?
Ε όχι βέβαια.
Θα δω όλη τη σειρά για να φτάσω σε αυτή τη σκηνή και να μου φύγει η περιέργεια.
Μου είπε η αδερφή μου που τη βλέπει ότι είναι πολύ shocking σκηνή και της έχω εμπιστοσύνη.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
και ξέρεις την τελευταία σκηνή του 9ου επεισοδίου?
Της 3ης σεζόν μάλιστα.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ξέρω ότι υπάρχει μία σκηνή πολύ σοκαριστική και γι αυτό θα ξεκινήσω τη σειρά.Γιατί είμαι περίεργη να δω τι είναι.
Κατά τ'άλλα μου είπαν ότι και που ξέρω ότι υπάρχει αυτή η σκηνή κάπου στο επεισόδιο πάλι δε θα το περιμένω με τίποτα αυτό που θα δω(η αδερφή τα είπε όλα αυτά και στην αδερφή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ).
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
έτσι πως το είπες φάνηκε σαν να την ξέρεις απλώς!Ποιος είπε ρε παιδιά ότι ξέρω ή έχω δει τη σκηνή;
Ξέρω ότι υπάρχει μία σκηνή πολύ σοκαριστική και γι αυτό θα ξεκινήσω τη σειρά.Γιατί είμαι περίεργη να δω τι είναι.
Κατά τ'άλλα μου είπαν ότι και που ξέρω ότι υπάρχει αυτή η σκηνή κάπου στο επεισόδιο πάλι δε θα το περιμένω με τίποτα αυτό που θα δω(η αδερφή τα είπε όλα αυτά και στην αδερφή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ).
sydney96
Δραστήριο μέλος
έτσι πως το είπες φάνηκε σαν να την ξέρεις απλώς!
Ε δεν το εξήγησα σωστά μάλλον.Πάντως όχι δεν υπήρχε περίπτωση να τη δω χωρίς να έχω δει τα προηγούμενα.
Αυτό είναι έγκλημα.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καλή επιλογή!Άρχισα το Homeland.
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
(κάπως... "black" humor λόγω της συγκυρίας...)
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρχισα το Homeland.
Εγώ ρε παιδιά γιατί το βρήκα αδιάφορο πέρα από τις πολύ καλές κριτικές; :S
Σου άρεσε;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ ρε παιδιά γιατί το βρήκα αδιάφορο πέρα από τις πολύ καλές κριτικές; :S
Σου άρεσε;
Ναι. Σε πιάνει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατά την γνώμη μου.
Γιατί δεν σου άρεσε; Μην πεις πολλές λεπτομέρειες μιας και δεν έχω τελειώσει ούτε τον πρώτο κύκλο ακόμη.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
έχεις δει και την 2η σεζόν? αν όχι, δες την!Εγώ ρε παιδιά γιατί το βρήκα αδιάφορο πέρα από τις πολύ καλές κριτικές; :S
Σου άρεσε;
shadowstep00
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μην το σκέφτεασι καν!παιδιά αξίζει όντος το Breaking Bad? επειδή τώρα τελλίωσε το Game of Thrones και το Spartacus πρέπει να αρχίσω καμιά νέα σειρά...
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
παιδιά αξίζει όντος το Breaking Bad? επειδή τώρα τελλίωσε το Game of Thrones και το Spartacus πρέπει να αρχίσω καμιά νέα σειρά...
ρωτάς αυτονόητα πράγματα
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αναγνωρίζω ότι είναι προσεγμένη δουλειά, με καλές ερμηνειες αλλά ας πούμε άλλες σειρές όπως lost, criminal minds, prison break με έκαναν να θέλω να βλέπω όλη μέρα. Εδώ και τα 6 επεισόδια που είδα τα ειδα κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα από βαρεμάρα...
Αρνητικές δεκτες.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Μόνο εγώ έχω φτάσει μετα βίας στο 6ο επεισόδιο του 1ου κύκλου του breaking bad και μετά το παράτησα?
Αναγνωρίζω ότι είναι προσεγμένη δουλειά, με καλές ερμηνειες αλλά ας πούμε άλλες σειρές όπως lost, criminal minds, prison break με έκαναν να θέλω να βλέπω όλη μέρα. Εδώ και τα 6 επεισόδια που είδα τα ειδα κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα από βαρεμάρα...
Αρνητικές δεκτες.
To breaking bad κορυφώνεται στην 2η-3η σεζόν. Η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι σταδιακή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.