akikos
Επιφανές μέλος
Το χω δει αλλά Ευχαριστώ
Το 13 reasons why είναι φοβερή σειρά αλλά οι δημιουργοί επηρεάστηκαν από το αδικαιολόγητο κράξιμο που της κάνανε. Η δεύτερη season αν τέλειωνε όπως έρπεπε θα ήταν ιδανικό.
Stranger things s03
Μετά που το έμπλεξε με τους Ρώσους με χάλασε καθώς φάνηκε πολύ παιδικό και αχρείαστο. Τα παιδάκια είναι πολύ απευλευθερωμένα και η κοκκινομάλλα τα φτιάχνει με τον μαυράκι. Συγνώμη αλλά 80 έχουμε και βρισκίμαστε σε μια μικρή πόλη.
Οι ηθοποιοί αν εξαιρέσεις την eleven παίζουν τέλεια. Δεν βαριέσαι να τους βλέπεις να παίζουν.
Παρόλα αυτα πιστεύω ότι είναι μια season καλύτερη από την 2η και κατά τη γνώμη μου η 2η καλύτερη σειρά του netflix μετά το 13 reasons why.
Αύριο εχει το papel που αναμένω ότι η 2η season θα είναι μεγάλη πατάτα. H σειρά έπρεπε να τελειώσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τί γλώσσα μιλάνε;Τσεκάρετε και το "the Hundred code".
Guest 986132
Επισκέπτης
fotinipapa
Νεοφερμένος
Αχ κρίμα. Δεν μπορώ με τίποτα να ακούω άλλη γλώσσα εκτός αγγλικής (και στο τσακίρ κέφι γαλλικής).Αγγλικά και σουηδικά, Himela.
Guest 986132
Επισκέπτης
Αχ κρίμα. Δεν μπορώ με τίποτα να ακούω άλλη γλώσσα εκτός αγγλικής (και στο τσακίρ κέφι γαλλικής).
Τότε, σε crime έχω να σου προτείνω και το Messiah, αν δεν το έχεις δει. Μου άρεσε πολύ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Τότε, σε crime έχω να σου προτείνω και το Messiah, αν δεν το έχεις δει. Μου άρεσε πολύ.
Αν δεν το βρεις, στείλε μου μήνυμα.
Πολύ ωραίο το έχω δει!Εξαιρετικη επιλογή.
akikos
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Επίσης, κάνω rewatching το Dexter με το αγόρι μου (εγώ 7η φορά, αυτός πρώτη) και πρόσφατα είδαμε το Sex Education που μας άρεσε πάρα πολύ. Επόμενο στη λίστα μας είναι το Band of Brothers, ενώ εγώ προσπαθώ τον τελευταίο χρόνο να δω Peaky Blinders και απλά δε μπορώ να το παρακολουθήσω με τίποτα...
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τι έπη είναι αυτά? Μια το σιωπηλό αριστούργημα στο 4Χ05, μια το προχθεσινό 4Χ07, δεν έχω λόγια πραγματικά. Το 4Χ07 κατάλαβα που το πήγαινε νωρίς αλλά ήταν απλά τόσο ευφυής ο τρόπος που γυρίστηκε, που έγινε η αποκάλυψη, που χρησιμοποίησαν την ασθένεια DID.
Έτσι κλείνουν μια σειρά. 10/10!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Το είδα λίγο, αλλά δεν ήμουν σε φάση για σειρά κι το άφησα, για να μην το καψω. Σου άρεσε;;Ξεκίνησα Mindhunter. Το έχει δει κανείς;
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι με φάνηκε πολύ ωραίο γιατί δίνουν έμφαση στην ψυχολογία των ανθρώπων που διέπραξαν εγκλήματα. Ήταν ενδιαφέρον και καλογυρισμένο γενικά.Το είδα λίγο, αλλά δεν ήμουν σε φάση για σειρά κι το άφησα, για να μην το καψω. Σου άρεσε;;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Έχω κόψει τον τελευταίο καιρό άπειρες σειρές που πήγα να ξεκινήσω λόγω πιεσμένου προγράμματος.Οπότε εαν κάποια δεν μου γεμίζει το μάτι αμέσως,απλά δεν την συνεχίζω.Αυτή με κράτησε,την συνιστώ ανεπιφύλακτα,δεν είναι καθόλου χαμένος χρόνος .
Επίσης καλή είναι το nos4a2,βασισμένο σε έργο του Joe King,γιος του Stephen King .
Αυτό ίσως να μην αρέσει τόσο σε όλους,ανάλογα τα γούστα.Εγώ πάντως το βρήκα πολύ ικανοποιητικό
sci-fi horror .
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχετε καμία πρόταση για σειρά με θέμα τον Α΄ ή το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
Το Band of Brothers το έχεις δει? έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή σειρά, αναφέρεται στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.