Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ με τίποτα να δω τίποτα που να μη μιλάει αγγλικά ή έστω γαλλικά. Υπάρχουν τόσες ωραίες σειρές σουηδικές, νορβηγικές κλπ και δεν μπορώ με τίποτα, με χαλάει τρομερά. Το έχουν κι άλλοι αυτό;
ουτε εγω, ειδικα τα ισπανικα δεν μαρεσουν καθολουυυ.Αλλα επειδη ξερω και ρωσικα, στα ρωσικα σαιτ οι τυποι κανουν καλη δουλεια και τα ανεβαζουν μεταγλωτισμενα, οποτε καπως παλευεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ειδα το πρωτο επεισοδιο του First και δεν ξερω γιατι αλλα δεν με κρατησε ιδιαιτερα.Δεν με "επειθαν" οι ερμηνειες.
Δεν εχω σαφως θεμα με τις σειρες φαντασιας,εκτος αυτου απλα λατρευω οτιδηποτε εχει να κανει με space exploration & εχω το συνηθειο να παρακολουθω μια σειρα ακομα και εαν μου φαινεται βαρετη γιατι θελω να της δωσω ευκαιριες για να κρινω καλυτερα.Η συγκεκριμενη δεν μου το εβγαλε αυτο.Ισως θα πρεπει να παω σε 2ο και 3ο επεισοδιο ομως πρωτου την καταδικασω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
akikos
Επιφανές μέλος
Σίγουρα η καλύτερη season όχι μόνο του daredevil αλλά από όλες τις σειρές της marvel. Έχει μια σκηνή μάχης που είναι 9 λεπτά μονοκάμερο με μια λήψη με τεράστιο βαθμό δυσκολίας.
Τα κακά νέα είναι ότι δυστυχώς το Netflix ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν τα Lucke cage και Iron Fist.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδα τη μισή τρίτη season του daredevil.
Σίγουρα η καλύτερη season όχι μόνο του daredevil αλλά από όλες τις σειρές της marvel. Έχει μια σκηνή μάχης που είναι 9 λεπτά μονοκάμερο με μια λήψη με τεράστιο βαθμό δυσκολίας.
Τα κακά νέα είναι ότι δυστυχώς το Netflix ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν τα Lucke cage και Iron Fist.
συμφωνω με το daredevil. αναρωτηθηκα μηπως επειδη δεν εβλεπα τιποτα αλλο αξιολογο και για αυτο καθησα σε 2 μερες και το δα. μου φανηκε πολυ καλο. ισως να ταν και επειδη
akikos
Επιφανές μέλος
συμφωνω με το daredevil. αναρωτηθηκα μηπως επειδη δεν εβλεπα τιποτα αλλο αξιολογο και για αυτο καθησα σε 2 μερες και το δα. μου φανηκε πολυ καλο. ισως να ταν και επειδη
δεν εχουμε την ηλεκτρα εκει με το angst μη πω.
δεν ξερω παντως σε ποιον θα λειψει το iron fist. σε μενα οχι. luke cage το παρατησα στη μεση του πρωτου.
To iron fist μου άρεσε αρκετά αν και θεωρείται το χειρότερο με της μαρβελ. Έχει ασιάτικα στοιχεία που δεν έχουν τα υπόλοιπα. Το Luke Cage με κούρασε αλλά είχε αρκετά καλά στοιχεία και ο δεύτερος κύκλος έδωσε καλές προοπτικές για τον τρίτο κύκλο.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
To iron fist μου άρεσε αρκετά αν και θεωρείται το χειρότερο με της μαρβελ. Έχει ασιάτικα στοιχεία που δεν έχουν τα υπόλοιπα. Το Luke Cage με κούρασε αλλά είχε αρκετά καλά στοιχεία και ο δεύτερος κύκλος έδωσε καλές προοπτικές για τον τρίτο κύκλο.
ειδα τα 2/3 απο iron fist 2ος κυκλος. οπως ειναι γραμμενοι πρωταγωνιστης και διαλογοι με απωθουν. δεν ξερω, ισως μεχρι να βρουνε μια ιστορια ουσιας καλα κανουν και το σταματανε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
συστηνεται.
akikos
Επιφανές μέλος
Βασικο το κασα δε παπελ, αλλα εξαιρετικο το ανεβαλα για αρκετο καιρο λογω πανελληνιων, μετα αρχισε να γινεται μοδα και δεν ηθελα να γινω βασικια, αλλα εν τελει τολμησα να το δω και οντως αξιζει!
Είδα το πρώτο επεισόδιο. Φαίνεται πολύ καλή σειρά. Το 8.7 στο imdb μεχρι τώρα το αξίζει. :p
Turin Turambar
Νεοφερμένος
Έχω κολλήσει με το "Ο Επιζών της Επόμενης Ημέρας". Σκεφτόμουν να ξεκινήσω και άλλες σειρές, αλλά μπήκαν στη μέση οι πανελλαδικές.
akikos
Επιφανές μέλος
Έχει σκηνές εκπληκτικές όπως:
1) Ο θάνατος του Βerlin
2) Όταν ο Μόσχα βρίσκει για όλους χώμα
3) Το γέλιο του Ντέβερ
4) Όταν η Ναιρόμπι παίρνει τη κυριαρχία
5) Οι λόγοι του Βερολίνο και οι διάλογοι του με Αρτουρίτο
Δεν μου αρέσει:
1) Η στιγμή που η Τόκιο ξαναμπαίνει στο νομισματοκοπείο. Πολύ ψεύτκο. Δεν μπορεί να ναι τόσο άστοχα τα μπατσόνια.
2) Η Ρακέλ που φάνηκε αδύναμος χαρακτήρας. Περίμενα ο προφεσορ να φυλακιστεί. Έλεος.
3) Δεν έχει προοπτικές εξέλιξης για 3η, 4η season. Σημαντικοί χαρακτήρες έχουν πεθάνει και η τοποθεσία που δραματίζεται η σειρά είναι παρεθλόν. Πιστεύω ότι θα έχει την τύχει του prison break που μετά τη πρώτη season η σειρά ήταν μέτρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Spooky and witchy, me likes!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
ειδα The haunting of Hill house
συστηνεται.
Έχω κανα δυο βδομάδες που σκέφτομαι να το δω. Μήπως να επισπευσω την διαδικασία;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Θα το τσεκάρω κι εγώ!ειδα The haunting of Hill house
συστηνεται.
Τι καλύτερο από μια σειρά μεταφυσικού ή horror τώρα τον χειμώνα;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δυνατή η σειρά. Η ερμηνείες των Carla Gugino & Victoria Pedretti συγκλονιστικές. Μου άφησε όμως ένα δυσάρεστο vibe η σειρά tbh, στεναχωρήθηκα αρκετά.ειδα The haunting of Hill house
συστηνεται.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ ξεκίνησα να βλέπω τις "Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα" του Netflix.
Spooky and witchy, me likes!
by god, προσπαθησα.
δεν ξερω, μου φανηκε τοσο αδεια περιεχομενου σα να εδωσαν τοση βαση στα aesthetics που ξεχασαν οτι ειχαν και μια ιστορια να πουνε. ποια ομως? i don't know.
Δυνατή η σειρά. Η ερμηνείες των Carla Gugino & Victoria Pedretti συγκλονιστικές. Μου άφησε όμως ένα δυσάρεστο vibe η σειρά tbh, στεναχωρήθηκα αρκετά.
ηταν αρκετα στεναχωρητικη,
μαλλον για αυτο μας τραβηξε (και ειχε κ τοση επιτυχια), ειχε μια υποθεση απο πισω, δε σ αφηνε με jump scares και δενξερωτι, οι χαρακτηρες σε ενδιεφεραν.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
ηταν αρκετα στεναχωρητικη,
(αν και για μενα οπως εγραψαν το τελος σε λυτρωνε)
μαλλον για αυτο μας τραβηξε (και ειχε κ τοση επιτυχια), ειχε μια υποθεση απο πισω, δε σ αφηνε με jump scares και δενξερωτι, οι χαρακτηρες σε ενδιεφεραν.
True that. Αυτό είναι το horror που μου αρέσει tbh.
Gate4
Επιφανές μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.