*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Το επεισόδιο γάμησε.Συμφωνώ με την Serena πάντως,ο Ρικ έφταιξε σε πολλά.Το σκατοπαιδο όντως δε μπορούσε να αντέξει για λίγο; Ολόκληρη οικογένεια πήρε στον λαιμό του
Eίσαι σίγουρη ότι το μάτι του το εβγαλε το ζόμπι; Εγώ νομίζω ότι τον πυροβόλησε ο Ρικ πάνω στον πανικό του να πυροβολήσει τον μεγάλο γιο της ξανθιάς,λάθος κατάλαβα; Αν τον είχε δαγκώσει το ζόμπι λογικά δε θα είχε ήδη γίνει και αυτός ένα;
Το όλο team work στο τέλος μου άρεσε.Επιτέλους η Μαγκι είδε τον Γκλεν ( νόμιζα ότι θα πεθάνει εκει tbh).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή πυροβολήθηκε στο μάτι και πάλι έζησε? Ατσάλινα μάτια έχει πια? Δεν το πρόσεξα αλλά και έτσι να ναι πάλι κουλό. Και το τέλος ωραίο αλλά μη ρεαλιστικό πάλι. Δε μαρεσει να τους δείχνει να κινδυνεύουν όσο γίνεται και να επιβιώνουν ολοι. Από τη Beth έχει να πεθάνει main cast νομιζω.
Tελικά ο Ρον τον πυροβόλησε,πάντως θα συμφωνήσω,καθόλου ρεαλιστικόhorrified Ron took a shot at Rick and hit Carl in the eye instead.
Λογικά με τον επόμενο villain aka Negan θα πεθάνει και κάποιος από το main cast
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
the 100
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
the walking dead
Εξακολουθώ και το θεωρώ υπερτιμημένη σειρά. Προσπαθούν να ανανεώσουν το cast και τους σκοτώνουν και μένουν με τους παλιούς. Ο Γκλέν απορώ πως εξακολουθεί και ζει.
the 100
Το μετατρέπουν σε λογική GameOfThornes με τη διαφορά ότι οι παραγωγοί δεν έχουν το θάρρος να σκοτώσουν τους πρωταγωνιστές.
twd
akikos
Επιφανές μέλος
TWDtwd
Μπορεις να σταματησεις να το βλεπεις,ευχαριστω
Johnny15
Επιφανές μέλος
the 100
Το μετατρέπουν σε λογική GameOfThornes με τη διαφορά ότι οι παραγωγοί δεν έχουν το θάρρος να σκοτώσουν τους πρωταγωνιστές.
TWD
Περιμένω πως και πως τον θάνατο του Γκλεν, της γυναίκας του αφού γεννήσει το παιδί, της Κάρολ, του Daryl, του ΡΙΚ και του γιου του για να ηρεμήσω ψυχικά από τις βλακίες που βλέπω τις τελευταίες season.
akikos
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω. Με ποια λογική το κάνουν game of thrones? Τελείως διαφορετικό είναι.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Η μονομαχία, ο θρόνος, οι φυλές. Μόνο οι δράκοι λείπουν.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Το the walking dead έκανε καλό comeback.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
How to get away with murder
HOLY SHIT.Τι φάση;Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους να πούμε.Νταξ το s02e09 επικό τι άλλο να πω.Ξαφνιάστηκα για την Catherine,παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν ήταν εκείνη που τους σκότωσε,πραγματικά δε μπορώ να τη φανταστώ να σκοτώνει.Ότι είναι μπλεγμένη βέβαια είναι δεδομένο.Επιτέλους ο Wes έμαθε ότι η Ρεμπέκα είναι νεκρή ( i'll ship'em till death ok?) και από τα νεύρα του χτύπησε σοβαρά την Αναλιζ αντί για το πόδι που του είπε.Kάποια στιγμή θέλω να δω τον Wes να πνίγει με σακούλα την Μπόνι.Δεν τον κατηγορώ για κανένα λόγο,η Αναλιζ το'χει χάσει το παιχνίδι βρίσκεται ανάμεσα στη τρέλα και τη παράνοια. Btw,απ'την αρχή ένιωθα ότι κάτι υπήρχε ανάμεσα στον Wes και στην Αναλιζ, - στην αρχη νόμιζω ότι ήθελε να τον πηδήξει και μετά ότι ήταν η βιολογική μητέρα του- αλλά τώρα που μάθαμε ότι η Αναλιζ και η Ιβ είχαν σχέση με την "αυτοκτονία" της μητέρας του Wes ξεκαθάρισε κάπως το πεδίο.Πόσα μάθαμε πια σε ένα μόλις επεισόδιο; Στο τέλος που πήρε η Μπόνι το όπλο νόμιζα ότι αυτή ήταν που την πυροβόλησε αλλά κάτι δε μου κολλούσε.Πάντως δεν μάθαμε τι ήταν αυτό που χρωστούσε ο Φρανκ στον Σαμ και σκότωσε την ξανθιά στον πρώτο κύκλο.Ευελπιστώ να μάθουμε σύντομα.Εν ολίγοις έγινε της πουτάνας και πάλι,αναμένουμε τα νέα επεισόδια!
Παντως παραδεχτειτε το.Ολο συνουσιαζονται και σκοτωνουν σε αυτην την σειρα.Εχει δραση και σασπενς δεν λεω,αλλα ο σεναριογραφος εχει μεγαλα κεφια οταν γραφει για την σειρα.
Το numbers το εχει δει κανενας;Σκεφτομαι να το ξεκινησω μου αρεσε αρκετα η υποθεση.
https://www.imdb.com/title/tt0433309/
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείτε την είναι ωραία σειρά !!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
the 100
WTF Lexa? Τουλάχιστον να ζητήσεις να πεθάνει ο υπαίτιος; Τι πάει να πει blood must not have blood. Εντάξει σου αρέσει η Clarke αλλά το παρακάνεις για να τη ρίξεις. 0 sense.
Ολόκληρο στρατό της σκότωσαν και αυτή έκανε τη χάρη στην Clarke.
Ο Bellamy εν τω μεταξύ ακόμα να καταλάβει ότι ο Παικ θα τους καταστρέψει..
Τι φάση η γκόμενά με το κόκκινο φορεμα; Ακόμα να καταλάβω τι ρόλο βαράει..
Johnny15
Επιφανές μέλος
My thoughts exactly.
Ολόκληρο στρατό της σκότωσαν και αυτή έκανε τη χάρη στην Clarke.
Ο Bellamy εν τω μεταξύ ακόμα να καταλάβει ότι ο Παικ θα τους καταστρέψει..
Τι φάση η γκόμενά με το κόκκινο φορεμα; Ακόμα να καταλάβω τι ρόλο βαράει..
the 100
Η γκόμενα είναι ένα high tech AI λογικά και αυτά τα χαπάκια είναι πολύ προχωρημένης τεχνολογίας. Ποιος ο σκοπός της ακόμα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι για καλό. Λογικά θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο προς την κλιμάκωση της σεζόν. Όπως και στην προηγούμενη όπου κύριος κακός ήταν οι Grounders και τελικά αποδείχτηκε το Mount Weather.
Πάντως αναρωτιέμαι πως ήξεραν οι Grounders αυτό το σύμβολο της γυναίκας, είπαν "ιερό σύμβολο", αναρωτιέμαι τι εννοούσαν και πως το γνωρίζουν γενικά
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
the 100
Ο Bellamy έχει παράξενη πλοκή, έχω την εντύπωση ότι είναι πρωταγωνιστής μαζί με την Clarke οπότε θα μου φαινόταν παράξενο να πεθάνει, ωστόσο δεν νομίζω να μπορεί να του χαριστεί η ζωή πλέον. Ωστόσο δεν μπορούν απλώς να τον σκοτώσουν όπως έκαναν με τον Φινν.
Η γκόμενα είναι ένα high tech AI λογικά και αυτά τα χαπάκια είναι πολύ προχωρημένης τεχνολογίας. Ποιος ο σκοπός της ακόμα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι για καλό. Λογικά θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο προς την κλιμάκωση της σεζόν. Όπως και στην προηγούμενη όπου κύριος κακός ήταν οι Grounders και τελικά αποδείχτηκε το Mount Weather.
Πάντως αναρωτιέμαι πως ήξεραν οι Grounders αυτό το σύμβολο της γυναίκας, είπαν "ιερό σύμβολο", αναρωτιέμαι τι εννοούσαν και πως το γνωρίζουν γενικά
Τhe 100
Αυτό μου κίνησε και'μένα τη περιέργεια,που είπαν ιερό σύμβολο δηλαδή.Λογικά θα είναι το σύμβολο της πόλης του Φωτός αφού τόσοι και τόσοι την έψαχναν.Όπως και να'χει θέλω να έχουμε και σε αυτόν τον κύκλο κάτι ξαφνικό.Ο δεύτερος με το twist των "κακών" και γενικά της όλης υπόθεσης γάμησε.
Htgawm
Λοιπόν,ενδιαφέρον το επεισόδιο ( s02e11).Είδαμε λίγο το παρελθόν της Αναλιζ και την σχέση της με τη μητέρα του Wes.Αν κατάλαβα καλά την προσέγγισε για να τη βοηθήσει.Speaking of Wes,τον λυπήθηκα τον κακομοίρη,κομμάτια είναι.Oύτε ο ίδιοος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του πλέον ( πως άλλωστε άμα έχεις δίπλα σου την Άναλιζ). H Bonnie, ως φοιτήτρια της Αναλιζ ήταν ένα μαζεμένο κορίτσι που ντρεπόταν να μιλήσει και μετά από 10 χρόνια σκοτώνει αθώες και ανυπεράσπιστες κοπέλες.Δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα βέβαια.Και τον Άσερ λυπήθηκα,ειδικά εκεί που κρυφάκουσε τους άλλους να λένε ότι τον κάνουν παρέα κτλ επειδή τον λυπούνται or w/e.Το σημείο που μου άρεσε περισσότερο ήταν που ο Φρανκ είπε στην Λόρελ ότι σκότωσε τη Λάιλα.Αυτό περίμενα από ο πρώτο μέρος του δεύτερου κύκλου,να μάθουμε γιατί την σκότωσε,για ποιο λόγο χρωστούσε χάρη στον Σαμ.Προφανώς από το επόμενο κιόλας επεισόδιο θα μάθουμε.Αλλά λογικά η Λόρελ δε παίζει να πει τίποτα στους υπόλοιπους.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Htgawm season 2 episode 11
Εγω στεναχωρήθηκα Και με τον Ουες και με τον Ασερ και με την Αναλιζ. Παντως πιστεύω οτι θα έκανε καλό στον Ουες να μείνει λιγο στην κλινική. Βέβαια προφανώς και δεν θα μπορούσε να συζητήσει για τα πραγματικά του προβλήματα αλλα θα είχε έστω και λίγη βοήθεια. Και επίσης λυπήθηκα όταν ο Άσερ κρυφάκουσε τη συζήτηση του Κονορ,του Όλιβερ και της Μικειλας. (Αυτή η Μικειλα by the way,ακομα αχώνευτη ειναι. Ακομα και τον Ασερ συμπάθησα αλλα αυτή δεν την παω με τιποτα ) Μου αρέσει που γίνονται φλας μπακς,είδαμε την Μπονι και τον Φρανκ κάποια χρονια πριν. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία με το μωρό. Και επιστρέψαμε στο παλιό,κλασικό htgawm όπου ενα λεπτό πριν το τέλος γίνονται οι μεγάλες ανατροπές. Όταν η Λορελ άρχισε να λέει στον Φρανκ οτι δεν της λέει την αληθεια,είχα την υποψία οτι θα της πει για την Λάιλα αλλα δεν περίμενα να το κανει Το βίντεο που έστειλαν στον Κονορ ήταν επίσης unexpected. Αλλα ρε παιδια,επειδή τωρα τελευταία εχω θέματα διάσπασης προσοχής αυτος ο Φιλιπ ποιος ειναι; Γιατι δεν τον θυμάμαι;
akikos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.