Alma Libre
Επιφανές μέλος
Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.

10-10-15

16:56
Το μωρό και η γυναίκα είναι το ίδιο πρόσωπο, το σκοτάδι. Γι'αυτό η γυναίκα έλεγε "θα με προστατεύεις και θα σε προσταυεύω", γιατί ως μωρό θα την προστατεύει συνέχεια...
Δε νομίζω να υπάρξουν και άλλα σκοτάδια στη συνέχεια, ε;

Ο Σαμ μολυνθηκε,το εδειξε..ειτε πριν στο αμαξι ειτε μετα που παλευε ξερω γω..Τωρα αυτο που παιζει πιο πολυ και υποστηριζω ειναι οτι μια και εχουν και η μεγαλη και το μωρο το σημαδι του Κάιν τότε λογικά είναι το ίδιο πρόσωπο,απλά ο Ντιν θα την είδε σα πνεύμα και λογικά το μωρό θα μεγαλώσει αφύσικα σε χρόνο ντετε;; Τι να σου πω ,ειδομεν,παντως νομιζω πως θα γυρισουμε σε αλλες εποχες..
Μήπως απλά το σημάδι "έσπασε" και μοιράστηκε σε διαφορετικά άτομα;
Δε ξέρω, τα έχω παίξει λίγο σε αυτό το θέμα. Καλά, όλα τα δεινά τον Σαμ θα βρίσκουν πια; 

Λοιπόν πάω για Supernatural. Μου φαίνεται το χουν τραβηξει απ'τα μαλλιά, το ζορίζουν χωρίς λόγο. Ελπίζω να μη δικαιωθώ.
Τώρα το ξεκινάς ή το συνεχίζεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.