Nancy2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ ο θάνατος του Bobby. Ήταν πολύ άγρια η απάντηση γιατί ήθελαν να πετύχουν την ανταλλαγή. Η οποία δε θυμάμαι καν αν ολοκληρώθηκε.
Θέλω ο abel κάποια στιγμή να φωνάξει σε όλους ότι η gemma ήταν αυτή που σκότωσε την tara, έτσι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
To true detective λέει τίποτα φέτος όσοι τα έχετε δει όλα που έχουν παίξει?
Καταρχάς θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι πολύ διαφορετική σειρά σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Έχει παρόμοια σκηνοθεσία και concept αλλά εγώ βλέπω μια διαφορετική εκτέλεση.
Ξεκίνησε πολύ αδύναμα κατ' εμέ, τα πρώτα 2-3 επεισόδια ήταν αργά ίσα ίσα για να καταλάβεις τους χαρακτήρες. Τώρα τα τελευταία 2 που βγήκαν είναι καλύτερα.
Γενικά έχει σοβαρό ύφος, και χαρακτήρες που είναι όλοι κατά κάποιον τρόπο προβληματισμένοι, έχουν περάσει διάφορα. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι 3 αστυνομικοί και ένας πρώην μαφιόζος.
Πολύ κακό το opening, καμιά σχέση με το masterpiece της πρώτης σεζόν
Θα σου έλεγα να το δεις, ειδικά αν σου άρεσε η πρώτη σεζόν και δεν σε πειράζει η αργή ταχύτητα της πλοκής.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Πολύ κακό το opening, καμιά σχέση με το masterpiece της πρώτης σεζόν
Διαφωνώ. Έχει πολύ ωραίο opening και γενικότερα και γαμώ τα τραγούδια .Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής.
Πάντως, γενικά δεν συγκρίνεται με την 1η season. Νομίζω ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να φτάσουν τον χαρακτήρα του McConaughey.
HANNIBAL
Johnny15
Επιφανές μέλος
Διαφωνώ. Έχει πολύ ωραίο opening και γενικότερα και γαμώ τα τραγούδια .Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής.
Το My least favorite life είναι κομματάρα, εγώ για το opening μίλησα. Το κομμάτι που παραθέτεις έπαιξε σε μια σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Βασικά αυτό πιστεύουν πολύ πως θα έπρεπε να είναι το opening και όχι αυτό που έχουν.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Το opening ειναι το τραγούδι της αρχής ε? Πολύ ωραίο μου φάνηκε εμένα και ιδιαιτερο για σειρα. Σπάνια παρατηρώ τέτοια.
Μάλλον θα τα δω όλα μαζί όσα μου μένουν οταν ολοκληρωθεί η σεζον.
Alan
Δραστήριο μέλος
Ναι ξέρω έχω δει 1 ή 2 επεισόδια αλλά δε με τράβηξε να το περιμένω κάθε βδομάδα συστηματικά. Ελπίζω να φτιάχνει σιγά σιγά.
Το opening ειναι το τραγούδι της αρχής ε? Πολύ ωραίο μου φάνηκε εμένα και ιδιαιτερο για σειρα. Σπάνια παρατηρώ τέτοια.
Μάλλον θα τα δω όλα μαζί όσα μου μένουν οταν ολοκληρωθεί η σεζον.
Ξεκίνησα να δω τον 2ο κύκλο όταν βγήκε το πρώτο επισόδειο.Στην μέση άρχισα να κλικάρω randomly προς τα μπροστά, τόσο πολύ είχα βαρεθεί.Είπα όμως πριν 3-4 μέρες να κάτσω να το δω σοβαρά, και τώρα τα έχω δει όλα πλην του 5ου.Το 4 πιστεύω ήταν πολύ καλό, μου άρεσε και το 3ο.Γενικά καθώς προχωράει, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
σήμερα είδα και το 8ο, τελικά δεν έχει πεθάνει, ακόμα τουλάχιστον. Έτσι όπως τελείωσε το 7ο, με το μάτι του bobby στο πακέτο, νόμιζα ότι τον σκότωσαν, τώρα έστειλαν και το χέρι. Απ'ότι κατάλαβα όμως μάλλον θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια...πολύ κρίμα...
Θέλω ο abel κάποια στιγμή να φωνάξει σε όλους ότι η gemma ήταν αυτή που σκότωσε την tara, έτσι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια!
Είναι λυπηρός και άδικος ο θάνατος του πάντως. Αυτό που θέλεις πιθανότατα θα συμβεί.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφού τελείωσα το How I Met Your Mother, άρχισα Penny Dreadful...και τώρα δεν μπορώ να περιμένω για την τρίτη σεζόν της σειράς....!
προσκυνούμε eva green
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας!! μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή σειρά που α) να μην έχει αυτοτελή επεισόδια και β) να μην είναι αστυνομική -έχω δει ήδη πολλάααα αστυνομικά-?
ΥΣ Δε με ενοχλούν οι πολλοί κύκλοι, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα, έτσι?? όχι καμιά 10, πχ
thanks!!
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λες αστυνομική? Εννοείς γενικά να μην έχει πιστολίδι? Ή να μην είναι τύπου csi?
εννοώ να μην είναι τύπου Csi, ncis, castle κλπ
το πιστολίδι από μόνο του δε με ενοχλεί..
Superhuman
Δραστήριο μέλος
γεια σας!! μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή σειρά που α) να μην έχει αυτοτελή επεισόδια και β) να μην είναι αστυνομική -έχω δει ήδη πολλάααα αστυνομικά-??
γεια σας!! μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή σειρά που α) να μην έχει αυτοτελή επεισόδια και β) να μην είναι αστυνομική -έχω δει ήδη πολλάααα αστυνομικά-?
ΥΣ Δε με ενοχλούν οι πολλοί κύκλοι, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα, έτσι?? όχι καμιά 10, πχ
thanks!!
TRUE FUCKIN' DETECTIVE
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Μόλις τελείωσα το sons of anarchy, νταξει, τα λόγια είναι περιττά! Είναι μια πραγματικά δραματική σειρά, η μόνη μέχρι τώρα που μ'έχει φέρει στο όριο του να κλάψω... Το φινάλε επικό, το καλύτερο που έχω δει σε σειρά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω άλλη σειρά μετά από αυτή. Τελευταία σεζόν πάντως πήγαν λίγο γιούρια, σκότωσαν τους μισούς χαρακτήρες :p
Εγώ έχω να σου προτείνω sons of anarchy κατ'αρχάς, και αν δεν σου αρέσει το στυλ πολύ καλή σειρά επίσης είναι το breaking bad.
Και το sherlock holmes είναι εξαιρετικό αλλά έχει αυτοτελή επεισόδιο και είναι detective, αν και πολύ καλύτερο από αυτά που έχεις δει. Δεν νομίζω ότι δεν σου αρέσει το είδος, απλά δεν ήταν καλές οι σειρές που είδες.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι λίγο αστυνομικό βέβαια το true detective (το λέει και ο τίτλος :p) αλλά καμία σχέση με τα "φθηνά" csi κτλ. ,στο προτείνω όμως
Μόλις τελείωσα το sons of anarchy, νταξει, τα λόγια είναι περιττά! Είναι μια πραγματικά δραματική σειρά, η μόνη μέχρι τώρα που μ'έχει φέρει στο όριο του να κλάψω... Το φινάλε επικό, το καλύτερο που έχω δει σε σειρά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω άλλη σειρά μετά από αυτή. Τελευταία σεζόν πάντως πήγαν λίγο γιούρια, σκότωσαν τους μισούς χαρακτήρες :p
Εγώ έχω να σου προτείνω sons of anarchy κατ'αρχάς, και αν δεν σου αρέσει το στυλ πολύ καλή σειρά επίσης είναι το breaking bad.
Και το sherlock holmes είναι εξαιρετικό αλλά έχει αυτοτελή επεισόδιο και είναι detective, αν και πολύ καλύτερο από αυτά που έχεις δει. Δεν νομίζω ότι δεν σου αρέσει το είδος, απλά δεν ήταν καλές οι σειρές που είδες.
όχι, όχι, μου αρέσουν τα αστυνομικά...απλά είπα να ξεφύγω λίγο...
sherlock έχω δει και όντως είναι απλά τέλειο...τα άλλα δύο θα τα λάβω υπόψη μου, ευχαριστώ!!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Την μούρη του να δούμε,όταν η κόκκινη συνειδητοποιήσει,ότι τελικά ο Αζόρ Αχάι είναι ο Σνόου. Ούτε το iron throne,ούτε και κόρη.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ναι αλλα αφού ο σνοου πέθανε(?) αρα ούτε αυτος είναι ο αζορ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.