Emilouko
Περιβόητο μέλος
Να πω απλά ότι τώρα που βγήκε το Daredevil δεν έχετε καμία δικαιολογία να βλέπετε Arrow και Flash. Μέχρι να τελειώσετε το Daredevil.
(Σοβαρά, είναι τέλειο.)
Εγώ τα 2 πρώτα είδα.Όταν ανέβω θεσσ θα το συνεχίσω.
Καλυτερεύει στα επόμενα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Να πω απλά ότι τώρα που βγήκε το Daredevil δεν έχετε καμία δικαιολογία να βλέπετε Arrow και Flash. Μέχρι να τελειώσετε το Daredevil.
(Σοβαρά, είναι τέλειο.)
υπόθεση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπόθεση?
"A man blinded by toxic waste which also enhanced his remaining senses fights crime as an acrobatic martial arts superhero." (Από το imdb)
Εγώ τα 2 πρώτα είδα.Όταν ανέβω θεσσ θα το συνεχίσω.
Καλυτερεύει στα επόμενα;
Κατά τη γνώμη μου όσο πάει γίνεται καλύτερο.
Υπάρχει και ταινία με τον ίδιο ήρωα αλλά είναι για κλάματα. Ευτυχώς η σειρά βγήκε ωραία.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
(Σοβαρά, είναι τέλειο.)
χαχαχαχαχα Εγώ τα βλέπω όλα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Πως το έκαναν αυτό το έγκλημα; -.-
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ξεκίνησα dr who σήμερα. Τρίτο επεισόδιο, not bad. Καλό φαίνεται.
Guest 892943
Επισκέπτης
Μέχρι κι εγώ που δεν τη βλέπω τη σειρά το έμαθα Βούηξε ο τόπος!Grey's Anatomy
Πάει ο ΜακΝτρίμι.
Πως το έκαναν αυτό το έγκλημα; -.-
Guest 712911
Επισκέπτης
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γενικά σαν σειρά αξίζει?
Guest 712911
Επισκέπτης
Αν αξίζει; Για μένα, ναι!
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βέβαια πήρα φόρα και είπα να ξεκινήσω και αλλή σείρα παρόμοιου είδους και ξεκίνησα το Arrow. Απλα παρωδία μπροστα στο daredevil, προβλεψιμο στο φουλ, μετριο προς κακο καστινγκ και ο μόνος λόγος που φαίνεται να πουλάει είναι λόγω του douchebag-"παιδαρου" πρωταγωνιστή. Και ακόμα απορώ γιατι εχω δει 8 επισόδεια.
Και απ' οτι καταλαβα και το flash ειναι παρόμοιο στυλ με το arrow οπότε μάλλον άκυρο και αυτο.
Guest 712911
Επισκέπτης
Ακούσα τη συμβουλή του Signor Positivo και είδα το daredevil. Δεν το μετανιωσα. Πολυ καλοδουλεμενη και ρεαλιστικη οσο μπορεί για το είδος. Λίγο το καστινγκ χάνει σε κάποια σημεία. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα και εγώ.
Εμένα μου την σπάει η γραμματέας. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που υποδύεται τον ρόλο της... Δεν ξέρω... O Mατ από την άλλη τρομερός! Γενικά οι σκηνές ξύλου είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από πχ το Arrow.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και ο πρωταγωνιστής του Arrow σε κάποιες σκηνές δεν το έχει τόσο πολύ και αυτό είναι κάτι που έχω παρατηρήσει στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Στην τρίτη (ειδικά σε αυτά τα επεισόδια) έχει βελτιωθεί πολύ θα έλεγα. Εμένα η πλοκή δε μου πολυαρέσει πλέον (πχ ο καινούριος ρόλος της Λόρελ) αλλά εξακολουθώ να το βλέπω.Βέβαια πήρα φόρα και είπα να ξεκινήσω και αλλή σείρα παρόμοιου είδους και ξεκίνησα το Arrow. Απλα παρωδία μπροστα στο daredevil, προβλεψιμο στο φουλ, μετριο προς κακο καστινγκ και ο μόνος λόγος που φαίνεται να πουλάει είναι λόγω του douchebag-"παιδαρου" πρωταγωνιστή. Και ακόμα απορώ γιατι εχω δει 8 επισόδεια.
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου την σπάει η γραμματέας. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που υποδύεται τον ρόλο της... Δεν ξέρω... O Mατ από την άλλη τρομερός! Γενικά οι σκηνές ξύλου είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από πχ το Arrow.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και ο πρωταγωνιστής του Arrow σε κάποιες σκηνές δεν το έχει τόσο πολύ και αυτό είναι κάτι που έχω παρατηρήσει στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Στην τρίτη (ειδικά σε αυτά τα επεισόδια) έχει βελτιωθεί πολύ θα έλεγα. Εμένα η πλοκή δε μου πολυαρέσει πλέον (πχ ο καινούριος ρόλος της Λόρελ) αλλά εξακολουθώ να το βλέπω.
Ναι είναι λίγο tryhard η γραμματέας.. Εμενα μου την εδίνε λίγο ο Foggy, δεν ξέρω αν έφταιγε ο χαρακτήρας ή ο ηθοποιός ή και τα 2.
Σχετικά με το arrow δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως ερασιτεχνική και δεν φταίει μόνο ο πρωταγωνιστής.. Ισως εχουν εκτοξεύσει τα standards μου σειρές οπως Breaking Bad, GoT και Τrue Detective και δεν μπορώ να εκτιμήσω τέτοιου επιπέδου σειρές
Gate4
Επιφανές μέλος
Θα την καταριέμαι για πάντα την σεναριογράφο. Κλαίω τους 11 κύκλους που είδα.Μέχρι κι εγώ που δεν τη βλέπω τη σειρά το έμαθα Βούηξε ο τόπος!
Guest 712911
Επισκέπτης
Ναι είναι λίγο tryhard η γραμματέας.. Εμενα μου την εδίνε λίγο ο Foggy, δεν ξέρω αν έφταιγε ο χαρακτήρας ή ο ηθοποιός ή και τα 2.
Σχετικά με το arrow δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως ερασιτεχνική και δεν φταίει μόνο ο πρωταγωνιστής.. Ισως εχουν εκτοξεύσει τα standards μου σειρές οπως Breaking Bad, GoT και Τrue Detective και δεν μπορώ να εκτιμήσω τέτοιου επιπέδου σειρές
Με προσβάλλεις τώρα έμμεσα ή όχι; Με προσβάλλεις! Eχω δει αρκετές σειρές στη ζωή μου για να ξέρω αν κάποια είναι επιπέδου ή όχι.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο που το arrow το παίζει ένα μικρό ελεύθερο κανάλι και τις σειρές που λες καλωδιακά κανάλια που σκάνε άπειρα λεφτά και βάζουν ηθοποιάρες για να κάνουν τις σειρές τους επιπέδου πολύ καλής ταινίας και άνω. απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο που το arrow το παίζει ένα μικρό ελεύθερο κανάλι και τις σειρές που λες καλωδιακά κανάλια που σκάνε άπειρα λεφτά και βάζουν ηθοποιάρες για να κάνουν τις σειρές τους επιπέδου πολύ καλής ταινίας και άνω. απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
Είδα ότι το Arrow το εχει το καναλι CW το οποιο είναι συνεργασία CBS και Warner Bros εχοντας βγαλει σειρές οπως Supernatural Vampire diaries κ.ο.κ .. Δεν το λες μικρο και ελευθερο αυτο.. Επίσης όταν κάνεις σειρά ή ταινία με υπερήρωες επιβάλεται να έχεις ένα υψηλό budget, δεν υπάρχει επιτυχημένη τέτοια σειρά/ταινια με χαμηλό budget, το επιβάλει το είδος κάπως. Και δεν είναι θέμα μόνο casting, είναι θέμα directing και του πόσο καλό adaption θα κάνεις το κωμικ κ.α. Το arrow δεν κάνει πολύ καλά τίποτα απ αυτά, δεν είπα οτι είναι σκουπίδι , απλα ειναι μια μετρια προς καλή σειρά η οποία έχει γίνει overpromoted (λίγο η ομορφιά του πρωταγωνιστή για να τραβήξει τις κοπέλες λιγο το superhero theme για τα nerds) ενω υπαρχουν άλλες παρομοιου επιπεδου που δεν είναι τοσο γνωστές.
Με προσβάλλεις τώρα έμμεσα ή όχι; Με προσβάλλεις! Eχω δει αρκετές σειρές στη ζωή μου για να ξέρω αν κάποια είναι επιπέδου ή όχι.
Δεν θέλω να σε προσβάλω και εγώ εχω δει πολλες σειρές ( πολλές όμως ) και μπορώ να αναγνωρίσω την αξία του αλλα επίσης δεν μπορω να ανεχτω να έρχεται γνωστος μου π.χ και να μου λέει "Φιλε δες arrow γαμαει απίστευτα" και να μην έχει δει σχεδον καμία απο τις προαναφερθεντες (και άλλες καλές). Γιατί σε σχέση μ αυτές ναι, απέχει πολύ.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Είναι μια σειρά που είναι on average καλύτερη από άλλες, παλιότερες σειρές "σούπερ ηρώων". Απλώς τώρα άρχισαν να βγαίνουν πολλές τέτοιες, όλες καλύτερες από τις αντίστοιχες παλιές. Εγώ πάλι συμπάθησα περισσότερο τις πρώτες δυο σεζόν του Arrow, και η τρίτη μου φαίνεται κάπως αδύναμη. Αναμένουμε να δούμε στο φινάλε τι θα γίνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.