Alma Libre
Επιφανές μέλος
Supernatural season 10!! Έχει φτιάξει πάλι το άτιμο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος
Και γω το βλεπω... φανατικη...Μάλλον θα αρχίσω το how I met your mother και βλέπουμε..
Εμ παίζει να είμαι η μόνη που βλέπει ακόμα grey's anatomy ε;
Βλεπω επισης το borgen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Όντως! Προσωπικά δε θα την είχα δει, απλά καθόμουν και σκεφτόμουν όλα αυτά τα τρελά που είχαν γίνει στο τελευταίο επεισόδιο και δεν μπορούσα να τα συνειδητοποιήσω, όσο έπαιζαν οι τίτλοι τέλους, και ξαφνικά βλέπω άλλη μία wtf σκηνή κι είχα μείνει!Να ξέρεις ότι στο τελευταίο επεισόδιο υπάρχει μια μικρή σκηνή μετά τους τίτλους τέλους!!ΜΗΝ την χάσεις
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Όντως! Προσωπικά δε θα την είχα δει, απλά καθόμουν και σκεφτόμουν όλα αυτά τα τρελά που είχαν γίνει στο τελευταίο επεισόδιο και δεν μπορούσα να τα συνειδητοποιήσω, όσο έπαιζαν οι τίτλοι τέλους, και ξαφνικά βλέπω άλλη μία wtf σκηνή κι είχα μείνει!
Μη μου πάτε να μου σποιλάρετε στα ύπουλα, παιδάκια.
Guest 892943
Επισκέπτης
Χαχαχα όχι όχι, δε σποιλάρω, το διάβασα δύο φορες το μήνυμα πριν το ποστάρω γιατί πραγματικά, γίνονται τα τέρατα στο τελευταίο επεισόδιο και δε λέει να σου κάνω spoil!Μη μου πάτε να μου σποιλάρετε στα ύπουλα, παιδάκια.
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χαχαχα όχι όχι, δε σποιλάρω, το διάβασα δύο φορες το μήνυμα πριν το ποστάρω γιατί πραγματικά, γίνονται τα τέρατα στο τελευταίο επεισόδιο και δε λέει να σου κάνω spoil!
Τα τέρατα, χμ.
Με κάνετε να θέλω να μηνύσω τον ΟΤΕ που το σήμα του δε με αφήνει να τα κατεβάσω.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Από το πρώτο επεισόδιο κολλάς.
Guest 712911
Επισκέπτης
Poor Reg... Καλά ο τρελάρας κρατά κατάνα (!) και εσύ πήγες να τον σταματήσεις "πολιτισμένα";;; Anyway, RIP. Tουλάχιστον έβαλε μυαλό η Deanna έτσι.
Μία από τις αγαπημένες σκηνές του επεισοδίου: ο Daryl με τις αλυσίδες! Πλέον θα τον αποκαλώ "Ghost Rider". Εχει και την μηχανή οπότε του ταιριάζει γάντι!!! 8)
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Έβλεπα το How I met your mother αλλά έχει λίγο καιρό που το τελείωσα και θέλω να ξεκινήσω κάτι άλλο.
Επίσης, είχα δει και τον 1ο κύκλο του American horror story αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έχετε να προτείνετε καμία σειρά;
Έβλεπα το How I met your mother αλλά έχει λίγο καιρό που το τελείωσα και θέλω να ξεκινήσω κάτι άλλο.
Επίσης, είχα δει και τον 1ο κύκλο του American horror story αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα!
Συνέχισε AHS. Ούτε εμένα μου άρεσε η πρώτη σίζον αλλά τις άλλες τις λάτρεψα.
Τι είδος ψάχνεις;
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχετε να προτείνετε καμία σειρά;
Αν σου άρεσε το How I Met Your Mother (οι πρώτες 5-6 seasons, μετά λογικό είναι να μην) και σου αρέσουν γενικώς τα sitcoms όπως εμένα, θεωρώντας δεδομένο ότι έχεις δει FRIENDS:
Το The Big Bang Theory το βρίσκω συμπαθητικό κι εγώ, χωρίς να μπορώ να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Θα σου πρότεινα The Office από καθαρά sitcoms με μικρά επεισόδια, αλλιώς Suits είναι καλή σειρά (45λεπτα όμως).
Έχω ακούσει καλά λόγια και για τα Parks and Recreation και Brooklyn Nine-Nine, αλλά δεν έχω αρχίσει κάποια από τις 2 για να σου πω.
Επίσης, σε πιο σοβαρό ίσως αρχίσω House of Cards ή How to Get Away with Murder, μπορείς να τα κοιτάξεις και αυτά.
Guest 712911
Επισκέπτης
How to Get Away with Murder
Edit: Τώρα είδα το "ίσως αρχίσω". Κουρασμένη βλέπεις. :Ρ Αρχισέ την και μετά πες μας και την άποψή σου!
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ήξερα ότι σου αρέσει και σένα. Θέλω να πω, δε θυμάμαι να είχα δει κάποιο σχετικό ποστ σου εδώ πέρα...
Πάντως και εγώ από τις σειρές που βλέπω, αυτήν θα πρότεινα σε κάποιον σίγουρα! ^^
Edit: Τώρα είδα το "ίσως αρχίσω". Κουρασμένη βλέπεις. :Ρ Αρχισέ την και μετά πες μας και την άποψή σου!
Είναι από τις σειρές που θέλω να αρχίσω αλλά δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση - είναι μεγάλη δέσμευση, ιδιαίτερα αν δε μιλάμε για sitcom.
Το trailer μου τράβηξε το ενδιαφέρον σε βαθμό που με έκανε να την κατεβάσω αμέσως, μένει να δω πότε θα πάρω απόφαση να αρχίσω να τη βλέπω.
Αφού την προτείνεις, σου οφείλω την άποψή μου, θα επισπεύσω τις διαδικασίες.
Guest 712911
Επισκέπτης
Είναι από τις σειρές που θέλω να αρχίσω αλλά δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση - είναι μεγάλη δέσμευση, ιδιαίτερα αν δε μιλάμε για sitcom.
Το trailer μου τράβηξε το ενδιαφέρον σε βαθμό που με έκανε να την κατεβάσω αμέσως, μένει να δω πότε θα πάρω απόφαση να αρχίσω να τη βλέπω.
Αφού την προτείνεις, σου οφείλω την άποψή μου, θα επισπεύσω τις διαδικασίες.
Awww ευγενέστατος όπως πάντα!
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Awww ευγενέστατος όπως πάντα!
Η συμπάθεια δεν κρύβεται!
driftak
Νεοφερμένος
H καινούργια σεζόν δυστηχώς το 2016 πάλι.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ωραίο το φινάλε του 5ου κύκλου του walking dead!
Η επιστροφή του Μόργκαν στα θετικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.