salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά ξεκίνησες να το βλέπεις;
Όχι ρε συ..Τώρα έχω πιάσει τις ταινίες και βλέπω ήδη κάπου στις 10 σειρές Και θα ξεκινήσω και Gotham.Θα καούμε λέμε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Όχι ρε συ..Τώρα έχω πιάσει τις ταινίες και βλέπω ήδη κάπου στις 10 σειρές Και θα ξεκινήσω και Gotham.Θα καούμε λέμε!!
Θα μπορούσες αντί για Gotham να ξεκινούσες το How to get away with murder! Οπως θες όμως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Θα μπορούσες αντί για Gotham να ξεκινούσες το How to get away with murder! Οπως θες όμως.
Guest 712911
Επισκέπτης
Είπε ότι βλέπει ταινίες και περίπου 10 σειρές και θα ξεκινήσει και μια άλλη. Θα το κάψει τελείως αν πωρωθεί και με 2 καινούριες σειρές.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έχω απο Δευτέρα "θα αρχίσω σήμερα" και τελικά... δύο μέρες πέρασαν και ακόμη. Και μετά πιέζει ο χρόνος γιατί έχω και να συμβαδίσω supernatural.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Μόλις 6 επισόδια και νιώθω λες και είδα 15. Απίστευτη πλοκή. Όποιος θέλει κάτι με κατασκοπεία, βιολογικά πειράματα και ωμή βία είναι ό,τι πρέπει.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Mόλις τελείωσα πρώτη season Utopia. Ένα θα πω, Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η
Μόλις 6 επισόδια και νιώθω λες και είδα 15. Απίστευτη πλοκή. Όποιος θέλει κάτι με κατασκοπεία, βιολογικά πειράματα και ωμή βία είναι ό,τι πρέπει.
Είναι σε σοβαρό ύφος?
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Είναι σε σοβαρό ύφος?
Δε ξέρω πώς το εννοείς ακριβώς . Έχει και χιούμορ σε κάποια σημεία αλλά γενικά δε το ξεφτιλίζει αν ρωτάς αυτό.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
The 100
Εκπληκτικό φινάλε!! Λυπήθηκα τη Μαγια και όσους ήταν αντίθετοι με το blood treatment όλοι οι άλλοι και κυρίως ο Cage το άξιζαν. Η she που είπε ο άλλος στο βίντεο που είδε ο Μερφι είναι αυτή που υποδέχτηκε τον Τζαχα ε? Τι παίζει με τον πύραυλο?
Νομίζω πως ναι, είναι εκείνο το ολόγραμμα. Από ότι φαίνεται, αυτή ευθύνεται για την καταστροφή του πλανήτη?? Και λογικά θέλει ο Jaha να της φτιάξει έναν ακόμη πύραυλο? Δεν ξέρω μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι πολύ καλό φινάλε γενικά. Η σειρά έχει ανέβει πολλά επίπεδα σε σχέση με τις αρχές της πρώτης σεζόν.
Νομίζω πως ναι, είναι εκείνο το ολόγραμμα. Από ότι φαίνεται, αυτή ευθύνεται για την καταστροφή του πλανήτη?? Και λογικά θέλει ο Jaha να της φτιάξει έναν ακόμη πύραυλο? Δεν ξέρω μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε.
Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε. Θα δούμε του χρόνου. Να δούμε πως θα είναι η σχέση τους με τους grounders τώρα.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Το θέμα είναι ότι κόπηκε..Έχει νόημα να την δούμε?
Α δε ξέρω τι εννοείς κόπηκε. Δεν τελειώνει ομαλά δηλαδή; Πάντως εγώ για τις 6 ώρες που αφιέρωσα για να δω τη πρώτη season δε μετανιώνω.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Liaki-m
Νεοφερμένος
Full suspense, τελεια ατμόσφαιρα, για όσους τους αρέσουν τα αστυνομικά θρίλερ!
Τρεις σεζόν υπάρχουν.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.