venividivici43946
Διάσημο μέλος
Γιατί δεν βλέπεις παλαιότερες διαχρονικές σειρές;δε ξερω ποια να αρχισω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σαν?Γιατί δεν βλέπεις παλιότερες διαχρονικές σειρές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Για αρχή, Μάτλοκ.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Tι ειναι αυτο? Δε το χω καν ακουσει.Για αρχή, Μάτλοκ.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σειρά που πληροί τις προϋποθέσεις σου. Οπότε ξέρεις τι θα ξεκινήσεις.Tι ειναι αυτο? Δε το χω καν ακουσει.
souzana
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
άρχισε supernatural
Άρχισε;Εγώ γιατί άκουσα ότι ξεκινάει τον Οκτώβρη;Ή το μπερδεύω με το Gossip Girl;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
3 Οκτωβρίου προβάλλεται το 1ο επεισόδιο!Άρχισε;Εγώ γιατί άκουσα ότι ξεκινάει τον Οκτώβρη;Ή το μπερδεύω με το Gossip Girl;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
3 Οκτωβρίου προβάλλεται το 1ο επεισόδιο!
Ναι κάτι τέτοιο ήξερα κι εγώ και το θυμόμουν γιατί το απόγευμα το συζητούσα με την αδερφή μου.
souzana
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
όχι εννοούσα να αρχίσει να βλέπει super
A!
Είπα κι εγώ...!
Geork7
Νεοφερμένος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Βγάζουμε κύκλο και σε 5 μέρες μην σου πω
tsimtsikestisi
Νεοφερμένος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Μ'αρέσει η δράση,το έγκλημα,το αίμα και οι δολοφονίες,αυτά που φοβούνται οι άλλοι δλδ εγώ τα λατρεύω
Dexter βλέπω απο μικρό κοριτσάκι (λες και τώρα είμαι μεγάλη ) δηλαδή περίπου απο την πέμπτη δημοτικού.Τώρα βέβαια το έχω ψιλοελαττώσει γιατί η μάνα μου πάει και συνδέει το άλλο pc με την τηλεόραση και δε βλέπω τίποτα
αλλά και το Vampire Diaries που το έδειξε χτες(και έχω δει δύο-τρία επεισόδεια στο ίντερνετ) καλό φαίνεται
Επίσης,είχα φάει γερό κόλλημα με το Csi:Miami&το new york.
Geork7
Νεοφερμένος
Soupernatural κι εγώ βλέπω και μ' αρέσει αλλά μήπως το παρατράβηξαν λιγάκι;
Όχι λιγάκι, παρά πολύ. O βασικός σεναριογράφος είχε πει ότι η σειρά είχε γραφτεί από αυτόν με σκοπό να ολοκληρωθεί στον 5o κύκλο. Αν προσέξεις , αν δεις τον 5o κύκλο μέχρι πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όλα μοιάζουν να κλείνουν αρμονικά. Μετά βάλανε την επιστροφή του Σαμ και τα χαλάνε όλα, γιατί πιέσανε οι παραγωγοί για παραπάνω κύκλους μιας και η σειρά πούλαγε. Γι'αυτό και στα μισά του 6ου κύκλου o σεναριογράφος παραιτείται, γιατί δεν είχε τι άλλο να γράψει.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Όχι λιγάκι, παρά πολύ. O βασικός σεναριογράφος είχε πει ότι η σειρά είχε γραφτεί από αυτόν με σκοπό να ολοκληρωθεί στον 5o κύκλο. Αν προσέξεις , αν δεις τον 5o κύκλο μέχρι πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όλα μοιάζουν να κλείνουν αρμονικά. Μετά βάλανε την επιστροφή του Σαμ και τα χαλάνε όλα, γιατί πιέσανε οι παραγωγοί για παραπάνω κύκλους μιας και η σειρά πούλαγε. Γι'αυτό και στα μισά του 6ου κύκλου o σεναριογράφος παραιτείται, γιατί δεν είχε τι άλλο να γράψει.
Αυτό εννοούσα ναι.Πολύ το κούρασαν.Έπρεπε να είχε τελειώσει εκεί που είπες.
Βέβαια,δεν το παράτησα στη μέση φυσικά.Εξακολουθώ να το βλέπω και περνάει ευχάριστα το 40άλεπτο δε λέω,αλλά έπρεπε να το είχαν τελειώσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.