ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
H μόνη? oh come on now..κανεις δεν την χωνεύει! Ειναι πραγματικα πωρωτική σειρα!! Ρετζίνα ftwΧθες είδα 18 επεισόδια Once upon a time. Περιττό να πω πως έχω πωρωθεί.
Είμαι στο 9ο επεισόδιο του 3ου κύκλου.Το έχω λατρέψει.
Είμαι η μόνη που της την σπάει η Snow ;
Έχω ερωτευτεί τον Hook.Ελπίζω η Emma να τον διαλέξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικεύεις. Μπορεί η σειρά να μη λύνει (σχεδόν) καμία απορία, αλλά δύσκολα κανείς παραδέχεται ότι δεν τον καθήλωσε.
Εγώ προτείνω Sherlock του ΒΒC!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο..Εννοείται ότι ήμουν πορωμένος
Και εννοείται ότι αξίζεις να την δεις σαν σειρά.
Να φανταστεις οτι τωρα μπαινω στον 3ο κυκλο και η σειρα πραγματικα με εχει καθηλωσει.
Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αρκετες αποριες....ελπιζω οι επομενοι κυκλοι να δινουν καποιες απαντησεις...
Με την ελπίδα θα μείνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
τι σας αρεσε ακριβως στο παρα πεντε??η ζουμπουλια???φανταστειτε τι υπερπροβολη εχουν παρει καποιες σειρες που πχ εγω ποτε μου δεν την εχω δει αυτη τη σειρα εχω ακουσει για καποια ζουμπουλια και νταλια.αρα τελικα μηπως ειμαστε στην κοινωνια της μαζοποιησης??οτι μας πασαρουν βλεπουμε??κι οχι με κριση??θα ηταν ενα ενδιαφερον ερωτημα να απαντηθει
Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αν εξαιρέσεις το Ουκ αν λάβοις και 1-2 ακόμα σειρές, όλες οι άλλες κωμωδίες της ελληνικής tv ακολοθούν το ίδιο μοτίβο.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαφωνώ. Έχουν γίνει και καλές σειρές από κομμωδίες τουλάχιστον πχ παρά 5, ευτυχισμένοι μαζί, 50-50, παιδική χαρά και το μην αρχίζεις την μουρμούρα που βγήκε πρόσφατα. Μη γενικεύουμε για όλες τις σειρές επειδή μερικές είναι για μούντζες.
νομιζω οτι δεν το γενικευσα..ειπα οτι εμενα δεν μου αρεσει καμια...και το παρα 5 και το 50/50 με εκαναν να νιωθω χαζη καθε φορα που τυχαινε να δω καποιο επεισοδιο...!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τη συμπαθώ αρκετά την Ρετζίνα. Παραδόξως και τον Ραμπελ. Και ο Πίτερ Παν μ 'αρεσε. Είχε ωραίο τυπάκιι Αγαπημένος βέβαια είναι ο Χένρι.Γενικά υπέροχοι όλοι σχεδόν οι χαρακτήρεςH μόνη? oh come on now..κανεις δεν την χωνεύει! Ειναι πραγματικα πωρωτική σειρα!! Ρετζίνα ftw
Έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι κακοί χαρακτήρες στην ουσία δεν είναι κακοί... Για κάποιο λόγο κατέληξαν έτσι.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
ps. credits to Emily ^^
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όχιι αλλά τώρα που του λες του φέρνει λίγο. Jamie Dornan τον λένε. Προσεχώς θα πωρωθείς περισσότερο Όσο προχωράει τόσο το καλύτερο.Άρχισα κι εγώ το Once upon a time. 3 επεισόδια έχω δει και μαρέσει αρκετά!!! το μικρούλι το παιδάκι είναι όλα τα λεφτά επίσης ο σερίφης είναι ο Christian Grey?
ps. credits to Emily ^^
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Όχιι αλλά τώρα που του λες του φέρνει λίγο. Jamie Dornan τον λένε. Προσεχώς θα πωρωθείς περισσότερο Όσο προχωράει τόσο το καλύτερο.
Nαι μόνο που ο Jamie Dornan θα παίξει τον Christian Grey
Ιδωμεν
Emilouko
Περιβόητο μέλος
χααχα μπερδεύτηκα.Νόμιζα ότι λες Matt Bomer που τόσο καιρό τον είχα συνδυάσει με τον Christian Grey.Ναι αυτός είναιNαι μόνο που ο Jamie Dornan θα παίξει τον Christian Grey
Ιδωμεν
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τον υπολογιστή μου μέσα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αν κρίνω από το τέλος της 3ης season , η 4η είναι πολλά υποσχόμενη Η Έλσα το απογείωσε.
btw κατέβασα και το flash. Αν όχι αυριο μεθαύριο θα δω το 1ο επεισόδιο.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Supernatural Και εγώ τώρα επιτέλους θα δω 8ο κ 9ο που τους είχα αφήσει στην άκρη.Εχω πορωθει τοσο με το supernatural αλλα εχω κατεβασει και καμια ντουζινα ταινιες και δεν ξερω τι να πρωτοδω
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τρελα ειναι ειδικα ο 9ος!! Με ανατροπαρες!Πιστευω θα φτασει και 10,11!! Εχουν ξεσηκωσει ολη τη μυθολογια!!Supernatural Και εγώ τώρα επιτέλους θα δω 8ο κ 9ο που τους είχα αφήσει στην άκρη.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και δεν μου αρεσει η ιατρικη,μου αρεσει το grey s anatomy!
Που ειδες το παραλογο;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
dimidimi
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.