*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχαχα αυτό θα είναι τέλειο!
Τον έφερε πίσω η νταβινα και τώρα που είναι αυτός; Τους κυνηγάει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Είχα όρεξη να ξεκινήσω μια epic σειρά, και είχα στο μυαλό μου να σου πω την αλήθεια αυτό και το game of thrones.
Το Vikings είναι πιο fast paced δλδ η πλοκή κυλά πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Το Game of Thrones το αντίθετο θα έλεγα, βλέπεις λίγα και καλά. Και οι δύο αξίζουν αλλα το GOT δεν έχει σύγκριση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
True Detective, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vikings:
Την είδα σε 4-5 μέρες. Καλή προς πολύ καλή.
Floki αγαπημένος.
Θα συμφωνησω μαζι σου,ειδικα για τον Φλοκι! Απο την αλλη βεβαια απο το πρωτο επεισοδιο μου ξινισε πολυ o Ρολλο
Εχεις μπεις στον 2ο κυκλο; Απο οτι μου εχουν πει ειναι και αυτος πολυ καλος. Περιμενω το καλοκαιρι να τα δω μαζεμενα, να τα ευχαριστηθω
Αυτη τη περιοδο βλεπω big bang theory και orphan black
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι τον έφερε μη χάσει. Αλλά μπορεί να τον ελέγχει κ τον έκλεισε σε ενα δωμάτιο
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Θα συμφωνησω μαζι σου,ειδικα για τον Φλοκι! Απο την αλλη βεβαια απο το πρωτο επεισοδιο μου ξινισε πολυ o Ρολλο
Εχεις μπεις στον 2ο κυκλο; Απο οτι μου εχουν πει ειναι και αυτος πολυ καλος. Περιμενω το καλοκαιρι να τα δω μαζεμενα, να τα ευχαριστηθω
Ο Rollo είναι ο ζηλιάρης αδερφός και όντως στην δεύτερη σεζον φτιάχνει.
Τελείωσε και η δεύτερη οπότε μπορείς να την αρχίσεις.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α μαντρωμένο τον έχει. Πες το έτσι.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι αυτό ωστόσο ήταν γελοίο γιατί ενώ αυτός είναι σούπερ ντουπερ δυνατός τον διαταζε Η μικρή λες κ είναι η πιο γαμάτη μάγισσα του κόσμου
Αυτή έχει τη δύναμη που είχε πριν την θυσιάσουν ή κανονικά;
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω δε θα τον συμπαθησω ποτεΟ Rollo είναι ο ζηλιάρης αδερφός και όντως στην δεύτερη σεζον φτιάχνει.
Τελείωσε και η δεύτερη οπότε μπορείς να την αρχίσεις.
Ποτε αρχισε, ποτε τελειωσε... Γρηγορα περναει ο καιρος. Μολις ξεμπλεξω απο τις πανελληνιες θα τα δω
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Στην αρχή το σίγουρο είναι ότι θα τον αντιπαθήσεις αλλα μετά σταδιακά φτιάχνει.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
+++. Απογοήτευση σκέτη(Αναφέρομαι στο Arrow)Season finale από Arrow, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα.
True Detective, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος.
Guest 892943
Επισκέπτης
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Κανεις που να εχει δει Sherlock? Ειναι πραγματικα σκετη πορωση αλλα δυστηχως κανουν κυριολεκτικα 2 χρονια να βγαλουν νεα σεζον. Παρ'ολα αυτα αξιζει αν και δεν ειναι του τυπου μου οι ταινιες-σειρες με εγκληματα κτλ.
Εγώ έχω δει τις δύο πρώτες σεζόν. Νομίζω βγήκε τρίτη, όταν συνδέσω ίντερνετ θα την δω και αυτή. Μέχρι στιγμής παρακαλάω να κατέβει ένα επεισόδιο Sons of Anarchy και μου σπάει τα νεύρα.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ αυτό σκέφτομαι να το αρχίσω.. Γενικά για πες γνώμη έτσι να χω μια ιδέα..
Ωχ τώρα είδα το ποστ σου!
Λοιπόν είναι κωμική (γελάς ρε παιδί μου) με ρομαντικά στοιχεία καθώς το μελαχρινάκι (βλέπε Ted) ψάχνει την γυναίκα της ζωής του κι όλη σειρά καταλαβαίνεις οτι περιστρέφεται γύρω απο αυτο.Κάνει κάπου κοιλιά αλλά σχεδόν όλες οι σειρές με τόσους πολλούς κύκλους κάνουν.Έχει πολύ αστείους διαλόγους, ωραίους χαρακτήρες ( με κορυφαίο τον Barney) και γενικά είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική.Είναι κάτι σαν τα φιλαράκια φαντάσου, αν κι γω δεν τα έχω δει.
Gate4
Επιφανές μέλος
Έχω ψηθεί άσχημα να αρχίσω αυτήν την σειρά. Θέλω κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου αμάν δλδ με τα βαμπίρια.Ωχ τώρα είδα το ποστ σου!
Λοιπόν είναι κωμική (γελάς ρε παιδί μου) με ρομαντικά στοιχεία καθώς το μελαχρινάκι (βλέπε Ted) ψάχνει την γυναίκα της ζωής του κι όλη σειρά καταλαβαίνεις οτι περιστρέφεται γύρω απο αυτο.Κάνει κάπου κοιλιά αλλά σχεδόν όλες οι σειρές με τόσους πολλούς κύκλους κάνουν.Έχει πολύ αστείους διαλόγους, ωραίους χαρακτήρες ( με κορυφαίο τον Barney) και γενικά είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική.Είναι κάτι σαν τα φιλαράκια φαντάσου, αν κι γω δεν τα έχω δει.
Θα το έχω σε συνδυασμό με το game of thones. Γουστάρωωωωω.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπότε, σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με το Star Trek. Κανένα review;
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ παιδιά έχω βαρεθεί το GoT. Με είχε συναρπάσει τις δύο πρώτες seasons και από πέρυσι βαριέμαι όλο και περισσότερο.
Οπότε, σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με το Star Trek. Κανένα review;
Πραγνατικά
Ο τέταρτος κύκλος είναι ο πιο καλός απο όλους. Τα επεισόδια είναι ένα προς ένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.