louizaki13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Για πείτε κάτι καλό με όχι πολλά επεισόδια για το Πάσχα!
Sherlock.
True Detectives (όλο μου το προτείνουν αλλά δεν το έχω δει).
Τι στυλ ψάχνεις;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Sherlock.
True Detectives (όλο μου το προτείνουν αλλά δεν το έχω δει).
Τι στυλ ψάχνεις;
Tα έχω δει και τα δύο.
Oh, well να έχει αγωνία από το πρώτο επεισόδιο και δράση για να μη βαριέμαι να το βλέπω. Και να εχει λίγα επεισόδια.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Tα έχω δει και τα δύο.
Oh, well να έχει αγωνία από το πρώτο επεισόδιο και δράση για να μη βαριέμαι να το βλέπω. Και να εχει λίγα επεισόδια.
Μάλιστα. Άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι sons of anarchy (που το βλέπω αυτό το καιρό) και dexter αλλά δεν τις λες μικρές!
Κάποτε είχα ξεκινήσει bridge αλλά θα σε γελάσω, έχω ψιλοξεχάσει και τι πλοκή έχει.
Το luther το έχεις δει;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μάλιστα. Άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι sons of anarchy (που το βλέπω αυτό το καιρό) και dexter αλλά δεν τις λες μικρές!
Κάποτε είχα ξεκινήσει bridge αλλά θα σε γελάσω, έχω ψιλοξεχάσει και τι πλοκή έχει.
Το luther το έχεις δει;
Ενδιαφέρον... Όλα εκτός το dexter που τον έχω δει θα τα τσεκάρω. θενκ γιου
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ενδιαφέρον... Όλα εκτός το dexter που τον έχω δει θα τα τσεκάρω. θενκ γιου
Τίποτα! Να μας πεις ποιο διάλεξες.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τίποτα! Να μας πεις ποιο διάλεξες.
Λοιπόν έβγαλα απόφαση Το sons of anarchy δεν με ενθουσίασε αλλά τα bridge και luther μου άρεσαν από κάτι τρειλερ και περιγραφές που είδα. Μόνο που χθες έπεσα σε ένα άρθρο που έλεγε για την ταινία που θα βγει ως συνέχεια του 24 και είπα να δω το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιάστηκα! Ναι, νταξει είναι 8 σεζόν επί 24 επεισόδια η κάθε μια αλλά ζήτημα να δω την πρώτη μέρα (1ος κύκλος) τώρα στις διακοπές
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Λοιπόν έβγαλα απόφαση Το sons of anarchy δεν με ενθουσίασε αλλά τα bridge και luther μου άρεσαν από κάτι τρειλερ και περιγραφές που είδα. Μόνο που χθες έπεσα σε ένα άρθρο που έλεγε για την ταινία που θα βγει ως συνέχεια του 24 και είπα να δω το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιάστηκα! Ναι, νταξει είναι 8 σεζόν επί 24 επεισόδια η κάθε μια αλλά ζήτημα να δω την πρώτη μέρα (1ος κύκλος) τώρα στις διακοπές
Μάλιστα!
Καλή αρχή λοιπόν!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Γενικά, από τη 2η σεζόν που αναρωτιόμουν αν θα την σκοτώσουν ποτέ, ποτέ δε πίστευα ότι θα την σκότωναν απλά μ΄ένα μαχαίρι (έστω, το μαχαίρι για τους ταξιδευτές) ενώ θα φιλούσε τον Στέφαν. Εκεί ξενέρωσα λίγο, περίμενα κάτι άλλο, αν και με την όλη ιστορία των Ταξιδευτών, δεν γινόταν κάτι άλλο μάλλον.
Το μόνο κουλό που πιστεύω ότι δε χειρίστηκαν σωστά με την Κάθριν είναι αυτό το "είμαι πολύ κακιά και σκύλα κι έχω κάνει τις πουστιές για να πάω ήρεμα κι ωραία στην άλλη πλευρά". Τι ήταν αυτό το αεράκι που την πήρε απ' την εκκλησία και δεν μπορούσε να πάει στην άλλη πλευρά; Η θεία δίκη τάχα μου και δήθεν; Ντάξει, έλεος!
Και φυσικά, το καλύτερο: παρέμεινε σκύλα ως το τέλος με τη σύριγγα. Ήξερε πως θα πεθάνει, δεν της είχε μείνει και τίποτ' άλλο εξάλλου και λέει "Τι σκατά, θα της στερήσω όσα με στέρησε η Ελένα". Και καλά της κάνει. Γενικά, ήταν η καλύτερη "κακιά" που έχω δει σε σειρά/άνιμε: κακιά, εγωίστρια, θα κάνει τα πάντα, θα χειραγωγήσει, θα εκμεταλλευτεί τους πάντες, θα γλιτώσει από τους Αρχικούς, θα βάλει αδέρφια να μαλώσουν μεταξύ τους, θα έχει τις μετρημένες ευαίσθητες στιγμές με την κόρη της και τελικά θα πεθάνει, με ουσιαστικά αισθητή την παρουσία της και μετά το θάνατό της.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ας μου πει κάποιος που βλέπει game of thrones
Τι ήταν το μεγάλο σποιλερ που πέταξε πριν 1-2 επεισόδια ο Jon Snow γιατί δεν κατάλαβα...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
4η σεζόν;
Ναι!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Και τι είπε και έκανε σποιλερ. Και όταν λες σποιλερ;
Gate4
Επιφανές μέλος
The vampire diaries
Είχα να δω από το επεισόδιο που είχε βγει πριν τα Χριστούγεννα, που τελείωσε με την Κάθριν να λιποθιμά. Και είδα 5 επεισόδια μαζεμένα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι είχα να δω πολύ καιρό tvd ή το ότι σ' αυτά τα επεισόδια είχαμε πολύ Κάθριν την οποία και λατρεύω, πάντως μπορώ άνετα να πω ότι είναι από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς μέχρι το θάνατο της Κάθριν. Αυτή η κοπέλα πραγματικά δε λέει να πεθάνει, κράτησε χαρακτήρα από τη 2η σεζόν που τη βλέπουμε, είναι μία φυγάς κυριολεκτικά! Και σκύλα ως το τέλος! Συγκηνητικές οι στιγμές με τη Νάντια, δε μπορώ να πω! Αλλά τελικά τα 'χασε όλα
Γενικά, από τη 2η σεζόν που αναρωτιόμουν αν θα την σκοτώσουν ποτέ, ποτέ δε πίστευα ότι θα την σκότωναν απλά μ΄ένα μαχαίρι (έστω, το μαχαίρι για τους ταξιδευτές) ενώ θα φιλούσε τον Στέφαν. Εκεί ξενέρωσα λίγο, περίμενα κάτι άλλο, αν και με την όλη ιστορία των Ταξιδευτών, δεν γινόταν κάτι άλλο μάλλον.
Το μόνο κουλό που πιστεύω ότι δε χειρίστηκαν σωστά με την Κάθριν είναι αυτό το "είμαι πολύ κακιά και σκύλα κι έχω κάνει τις πουστιές για να πάω ήρεμα κι ωραία στην άλλη πλευρά". Τι ήταν αυτό το αεράκι που την πήρε απ' την εκκλησία και δεν μπορούσε να πάει στην άλλη πλευρά; Η θεία δίκη τάχα μου και δήθεν; Ντάξει, έλεος!
Και φυσικά, το καλύτερο: παρέμεινε σκύλα ως το τέλος με τη σύριγγα. Ήξερε πως θα πεθάνει, δεν της είχε μείνει και τίποτ' άλλο εξάλλου και λέει "Τι σκατά, θα της στερήσω όσα με στέρησε η Ελένα". Και καλά της κάνει. Γενικά, ήταν η καλύτερη "κακιά" που έχω δει σε σειρά/άνιμε: κακιά, εγωίστρια, θα κάνει τα πάντα, θα χειραγωγήσει, θα εκμεταλλευτεί τους πάντες, θα γλιτώσει από τους Αρχικούς, θα βάλει αδέρφια να μαλώσουν μεταξύ τους, θα έχει τις μετρημένες ευαίσθητες στιγμές με την κόρη της και τελικά θα πεθάνει, με ουσιαστικά αισθητή την παρουσία της και μετά το θάνατό της.
Guest 892943
Επισκέπτης
Αυτό στο τέλος που δεν μπορούσε να περάσει στην άλλη πλευρά ήταν αποτυχημένο όντως
Γενικά το περιέργο μ' αυτήν τη σεζόν είναι ότι "ηττήθηκαν" κατά κάποιο τρόπο 2 πολύ δυνατοί villains (Σάιλας και Κάθριν). Και να πω την αλήθεια νόμιζα όταν τελείωσε η 4η σεζόν, ότι η ιστορία με τον Σάιλας θα συνεχιζόταν μέχρι το τέλος της 5ης. Δε με χάλασε που δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, αντιθέτως.
Προφανώς η όλη φάση με τους Ταξιδευτές θα μείνει στη μέση και θα συνεχιστεί στην 6η σεζόν. Και να που έχουμε σίγουρα κι έναν τρίτο που είναι ή ο τύπος που πέρασε από την άλλη πλευρά στον κόσμο των ζωντανών ή αυτός/ην που είναι στο σώμα του Τάιλερ ή και οι δύο. Γενικά αν και δεν το περίμενα, πάει καλά η σειρά κατά τη γνώμη μου.
Επίσης, ένα μπράβο που θυμήθηκαν ότι έχουν κι έναν Ματ και τον χρησιμοποιούν που και που.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.