*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα παιχτεί γενικά.. Αλλά θα δούμε έχει ακόμα το tvd για να τελειώσει.. Αλλά βασικά ξέρουμε αν θα τελειώσει στον 5ο κύκλο;
Ντάξυ ρε συ λογικό να αργήσουν να δείξουν την γέννα
Εμμ δεν το κόβω να προχωράει κι άλλο μετά τον 5ο κύκλο δεν είναι greys anatomy εδώ Άμα τελειώσει εδώ μια χαρά θα ΄ναι πιστεύω...
Το ξέρω. Αλλά βιάζομαι γιατί θέλω να τους δω να ασχολούνται μαζί του αμα είναι να γεννήσει στο τελευταίο επεισόδιο θα πρέπει να περιμένουμε του χρόνου αν συνεχιστεί για να δούμε τον Κλαους μπαμπα με τα όλα του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Και εγώ ελπίζω να τελειώσει φέτος το tvd μετά θα γίνει βλακεία αν συνεχιστεί.. Δεν έχουν να δείξουν και κάτι παραπάνω δηλαδή..Εμμ δεν το κόβω να προχωράει κι άλλο μετά τον 5ο κύκλο δεν είναι greys anatomy εδώ Άμα τελειώσει εδώ μια χαρά θα ΄ναι πιστεύω...
Το ξέρω. Αλλά βιάζομαι γιατί θέλω να τους δω να ασχολούνται μαζί του αμα είναι να γεννήσει στο τελευταίο επεισόδιο θα πρέπει να περιμένουμε του χρόνου αν συνεχιστεί για να δούμε τον Κλαους μπαμπα με τα όλα του
Λογικά θα την αργήσουν την γέννα. Πρέπει να έχει αγωνία η φάση ;ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ ελπίζω να τελειώσει φέτος το tvd μετά θα γίνει βλακεία αν συνεχιστεί.. Δεν έχουν να δείξουν και κάτι παραπάνω δηλαδή..
Λογικά θα την αργήσουν την γέννα. Πρέπει να έχει αγωνία η φάση ;ρ
Από τα 2-3 φετινά επεισόδια που έχω δει είναι ήδη βλακεία βασικά.
Τι να κάνουμε, θα περιμενουμε...
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ την κάθριν λυπάμαι στο tvd. Η ελένα με σπάει τα νεύρα ;ρ κατά τα άλλα καμιά πρωτοτυπία ;ρΑπό τα 2-3 φετινά επεισόδια που έχω δει είναι ήδη βλακεία βασικά.
Τι να κάνουμε, θα περιμενουμε...
Υπομονή βρε θα γεννήσει ;ρ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ την κάθριν λυπάμαι στο tvd. Η ελένα με σπάει τα νεύρα ;ρ κατά τα άλλα καμιά πρωτοτυπία ;ρ
Υπομονή βρε θα γεννήσει ;ρ
Μέχρι εκεί που ξέρω τι γίνεται τα θελε και τα παθε Κατά τα άλλα συμφωνώ
Καλά δεν αναπνέω κιόλας για τη στιγμή που γεννάει η Χειλι αλλά κουβέντα να γίνεται
Gate4
Επιφανές μέλος
Ρε όχι κρίμα είναι.. Άλλα είναι γαμάτη και άνθρωπος δεν έχω να πω ;ρΜέχρι εκεί που ξέρω τι γίνεται τα θελε και τα παθε Κατά τα άλλα συμφωνώ
Καλά δεν αναπνέω κιόλας για τη στιγμή που γεννάει η Χειλι αλλά κουβέντα να γίνεται
Κοίτα όχι για την χέιλι άλλα τον κλάους να έχει αγκαλιά το μωράκι όταν θα γεννηθεί θα είναι πλ ωραία σκηνή νομίζω ^^
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ρε όχι κρίμα είναι.. Άλλα είναι γαμάτη και άνθρωπος δεν έχω να πω ;ρ
Κοίτα όχι για την χέιλι άλλα τον κλάους να έχει αγκαλιά το μωράκι όταν θα γεννηθεί θα είναι πλ ωραία σκηνή νομίζω ^^
Όχι το άξιζε αφού προκαλούσε τη μοίρα της Κ εγώ τη συμπαθώ γιατί έχει πλάκα αλλά το άξιζε
Χαχαχ ναιιιι θα ναι πολύ γλυκούλης με το βρέφος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ντάξυ τι να πω, μπορείΌχι το άξιζε αφού προκαλούσε τη μοίρα της Κ εγώ τη συμπαθώ γιατί έχει πλάκα αλλά το άξιζε
Χαχαχ ναιιιι θα ναι πολύ γλυκούλης με το βρέφος
Είναι γενικά γλυκούλης με το μπεμπέ θα είναι ακόμα περισσότερο ^^
Guest 892943
Επισκέπτης
Για την ιαπωνική γλώσσα θα συμφωνήσω! Το άνιμε δεν το έχω δει αλλα από το trailer φαίνεται πολύ καλό! Επίσης υπάρχει συγκεκριμένο θέμα στο forum για τα anime.Εγώ λάτρεψα και είδα σε μια εβδομάδα τo code breaker (greek subs) και αυτό που με πόρωσε πραγματικά ήταν η ιαπωνική γλώσσα που μιλάνε οι χαρακτήρες!!!
Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες!
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελευταίο επεισόδιο ηταν νο 11 , τριτη σεζον
σε πολλα reviews η ''γενικη'' αποψη ειναι οτι αρχιζει και το χανει η σειρα
Μια νεα καλουτσικη σειρα που παρακολουθω ειναι το almost human , sci-fi απο τη FOX ( οπως και το fringe )
5 επεισοδια μεχρι τωρα ... χρονολογια το 2048
Απο το Imdb :
Πολυ γερο το pilot episode , και ωραια γκατζετακια επισης.Ειδικα αυτα των εγκληματιων.In a not-so-distant future, human cops and androids partner up to protect and serve.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά, 27 Φλεβάρη βγαίνει
Κι εγώ.... Κι ελπίζω η άλλη να κάνει το σωστό...
Χτύπα και άλλο..
Ξενέρωσα και με το πως το εξελίσσουν για την Κριστίνα.Δηλαδή στον επόμενο κύκλο τι ακριβώς θα βλέπουμε; Το happy end της Meredith και του Derek και τον πατέρα του Άλεξ;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χτύπα και άλλο..
Ρε δεν ξέρει τι της γίνεται η άλλη. Εγώ προτιμώ την νυν του Τζακσον.
Ξενέρωσα και με το πως το εξελίσσουν για την Κριστίνα.Δηλαδή στον επόμενο κύκλο τι ακριβώς θα βλέπουμε; Το happy end της Meredith και του Derek και τον πατέρα του Άλεξ;
Ισχύει ότι δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά νομίζω ταιριάζουν τόόόόσο μαζί....
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Είδα ακόμα 2 επισόδεια tvd..
Εγώ πλέον είμαι κάθριν και ντέιμον φορ δε γουίν όλους τους άλλους τους μισώ
Αχαχαχαχ κάποτε πρέπει να το ξαναπιάσω κι αυτό! Ακόμα ζει η Κάθριν?
Btw Καλή χρονιάααααααααα!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Αχαχαχαχ κάποτε πρέπει να το ξαναπιάσω κι αυτό! Ακόμα ζει η Κάθριν?
Btw Καλή χρονιάααααααααα!!!
Και εκεί που πήγα να δω το 6ο επισόδειο κόλλησε και το παράτησα -.-
Καλή χρονιά
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εκεί που είμαι (5ο επισόδειο) ζει.. Είναι εκεί που την δώσαν στον σάιλας - σοκ εγώ - αυτή ξυπνάει και μετά βέπει το μαλλί. Εγκεφαλικά
Και εκεί που πήγα να δω το 6ο επισόδειο κόλλησε και το παράτησα -.-
Καλή χρονιά
Μάλιστα... Λέει τίποτα φέτος? Γιατί είδα 3-4 επεισόδια και σκυλοβαρέθηκα και το παράτησα
Πόσα έχουν παίξει συνολικά?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.