Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή σχετικά αρχή. Αυτό που αντιμετώπισαν δεν ήταν το ίδιο με αυτό που αντιμετώπισε ο Iron Man στο τρία;
Επίσης θέλω guest star του Robert Downey Jr.
Δεν πρεπει να ηταν ακριβως το ιδιο....παντως εμοιαζε παρα πολυ. (Σε καποια φαση δηλαδη που εγινε καπως κοκκινο το προσωπο του Mike μου το θυμισε πολυ.)
Κι εγω περιμενω guest απο Robert Downey Jr. ή απο οποιον αλλο θελει τελοσπαντων!
Παραγωγή του NBC και παρά το 8,1 του imdb δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Θα δω όμως τα επόμενα 2-3 επεισόδια και θα αποφασίσω.
Το Blacklist αξιζει να το δω το επεισοδιο ή μπα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πρεπει να ηταν ακριβως το ιδιο....παντως εμοιαζε παρα πολυ. (Σε καποια φαση δηλαδη που εγινε καπως κοκκινο το προσωπο του Mike μου το θυμισε πολυ.)
Κι εγω περιμενω guest απο Robert Downey Jr. ή απο οποιον αλλο θελει τελοσπαντων!
Όπως είπα δεν με ενθουσίασε. Αλλά αν έχεις 45 λεπτά δες το και αποφασίζεις.Το Blacklist αξιζει να το δω το επεισοδιο ή μπα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark_passenger
Νεοφερμένος
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπω απογοητευτικές βαθμολογίες και σχόλια για 8η σεζόν Dexter.Τόσο χάλια ήταν?Την ξεκινάω σε λίγες μέρες και φοβάμαι ότι θα ξενερώσω ειδικά με το τέλος
Κοιτα...αν θες την αποψη μου...η 8η δεν ηταν τοσο καλη οσο αξιζε στη σειρα για final season.
Οσο για το φιναλε, ενω στην αρχη δε μου αρεσε, τωρα που το ειδα και το ξαναειδα (και το ξαναειδα ) νομιζω οτι ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν, με δεδομενη τη γενικοτερη πορεια αυτης της σεζον.
Δες και πες μας!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Έχω την εξής απορία για το φινάλε του Dexter:
Γιατί δεν αυτοκτόνησε και επέλεξε να ζήσει; Μήπως ναυάγησε και έπαθε αμνησία και πια είναι ο παλιός κακός Dexter?
Η απάντηση είναι απλή:
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απάντηση είναι απλή:
Ποιος ξέρει;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ρωτάω επειδή η φαντασία του καθενός έχει διαφορετικά όρια και ίσως παρουσιαστεί μία άλλη οπτική του θέματος.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι ο Dexter πέθανε στην καταιγίδα και πλέον είναι μόνο ο Dark Passenger. Δεν ξέρω αν θυμάται η όχι την οικογένειά του.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεταφορικά εννοείς πως πέθανε. Θα συμφωνήσω. Μέχρι τη στιγμή που πέταξε τη Ντεμπρα ήταν συγκινητικό. Αυτό το τέλος με τον "αλλαγμένο Ντεξτερ δεν μ'άρεσε τόσο.
Να ρωτήσω..
Κάθε φορά που κοιτάζει στην κάμερα(συνήθως στα τελευταία πλάνα μερικών επεισοδίων)τσουτσουριάζω ολόκληρη!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω..
Στο τελευταίο πλάνο φαίνεται να είναι δακρυσμένος ή φαντασία μου πλανεύτρα?
Κάθε φορά που κοιτάζει στην κάμερα(συνήθως στα τελευταία πλάνα μερικών επεισοδίων)τσουτσουριάζω ολόκληρη!
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α,ωραία..Αυτό μου αρέσει!Στη σκηνή που μπαίνει στο σπιτάκι; Δακρυσμένος δεν θα τον έλεγα, το βλέμμα δείχνει το σκοτάδι που επέστρεψε.
Πώς σου φάνηκε γενικά το επεισόδιο?
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,ωραία..Αυτό μου αρέσει!
Πώς σου φάνηκε γενικά το επεισόδιο?
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω την εξής απορία για το φινάλε του Dexter:
Γιατί δεν αυτοκτόνησε και επέλεξε να ζήσει; Μήπως ναυάγησε και έπαθε αμνησία και πια είναι ο παλιός κακός Dexter?
Βεβαια αυτο που ειπες με την αμνησια μ' αρεσε...δε θα ηταν ασχημο να ειχε συμβει αυτο.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβασα μια συνεντευξη (καποιος απο τους παραγωωγους της σειρας πρεπει να ηταν) που λεει οτι ο Dexter διαλεξε αυτη την τιμωρια για τον εαυτο του (εξορια απο τη ζωη και τα αγαπημενα του προσωπα), γιατι ο θανατος απλα δεν ηταν αρκετη τιμωρια.
Βεβαια αυτο που ειπες με την αμνησια μ' αρεσε...δε θα ηταν ασχημο να ειχε συμβει αυτο.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ύφος με παραπλάνησε στο τελευταίο κοίταγμα. Αν είναι αυτό που είπες, τότε σαν τέλος μ'αρέσει.
Αυτο το τελευταιο βλεμμα μπορει να ερμηνευτει οντως με πολλους τροπους!
Παντως ομολογω οτι ανατριχιασα στην τελευταια σκηνη!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο το τελευταιο βλεμμα μπορει να ερμηνευτει οντως με πολλους τροπους!
Παντως ομολογω οτι ανατριχιασα στην τελευταια σκηνη!
Πριν χρόνια αυτοί που υποδύονται τη Ντεμπρα και τον Ντεξτερ είχαν παντρευτεί(στη πραγματικότητα).
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχύει! Η ψυχούλα ο Χαρισον δεν φταίει σε τίποτα όμως.
Πριν χρόνια αυτοί που υποδύονται τη Ντεμπρα και τον Ντεξτερ είχαν παντρευτεί(στη πραγματικότητα).
I know!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτό σκέφτηκα κι εγώ! Δύσκολη απόφαση πάντως.I know!
Τσεκαρετε και αυτο. Foreshadowing στην 3η σεζον:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.