Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελείωσα τον δεύτερο κύκλο του Grey's Anatomy
Αργα προχωρας!
Εγω τελιωνω τον 5ο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvdΑργα προχωρας!
Εγω τελιωνω τον 5ο.
Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd
Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους!
Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων)
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειράΙσχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων)
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράάτο 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων.
Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Dexter 8x08
Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.-
Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων.
Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P
Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε;
Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει.
Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον.
manos2013
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι.
Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν.
Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη
Δες Breaking Bad
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά
Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι.
Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν.
Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά
Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου:
- Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση.
- Μισον, just a badass character.
Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανυπομονώ για το φινάλε.
Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad.
Itach1
Διάσημο μέλος
Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά;
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!!
Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά;
Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις
Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.