Guest 892943
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
The vampire dairies 4ος κύκλος 14ο επεισόδιο
Ναι μωρή σκύλα, Kathrin's back!
Και εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ η kathrin,δυναμικός χαρακτήρας και μ'αρέσει πιο πολύ το μαλλί σπαστό παρά ίσιο που το έχει η elena
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Πείτε μου,ότι αυτή η Λούμεν δεν θα μείνει στους επόμενους κύκλους. Δεν χωνεύω ούτε στο ελάχιστο την συγκεκριμένη ηθοποιό.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dexter season 5
Πείτε μου,ότι αυτή η Λούμεν δεν θα μείνει στους επόμενους κύκλους. Δεν χωνεύω ούτε στο ελάχιστο την συγκεκριμένη ηθοποιό.
We want Rita baaaaaaaaaaaaaack
Επιτελους!!! Ενας ανθρωπος που μισει την ηθοποιο!!! (Οπου την εχω δει ειναι αποτυχια η γυναικα!)
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα το δω σε λίγο!Δυνατό το 11ο επεισόδιο του Dexter!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Tώρα αρχίζει η δράση(αν και σε 7 ημέρες θα τελειώσει).θα το δω σε λίγο!
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυνατό το 11ο επεισόδιο του Dexter!
Ισχυει! Μου αρεσε πολυ....δηλαδη πολυ καλυτερο απο προηγουμενα της σεζον κατα τη γνωμη μου!
We' ll see!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ.Ισχυει! Μου αρεσε πολυ....δηλαδη πολυ καλυτερο απο προηγουμενα της σεζον κατα τη γνωμη μου!
Αν και δε νομιζω πως μ' αρεσει που ο Dexter εγινε τοσο καλουλης (π.χ. που δεν σκοτωσε τον Saxon τωρα που ειχε την ευκαιρια)
We' ll see!!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ανοίγω το breaking bad τώρα
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ειδα το τελευταιο breaking bad.. επισοδειαρα.. απιστευτες ερμηνειες.
Παίζει να ήταν στα top 5 όλης της σειράς.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μη μου πεις.Για πάμε για Dexter και Breaking Bad.
Θυμήθηκες ότι έβλεπες και Ντέξτερ ε;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μη μου πεις.
Θυμήθηκες ότι έβλεπες και Ντέξτερ ε;
Χαράαα,Σοφίααα...
Με σκοτώνει .
Gate4
Επιφανές μέλος
Μανάριιιιιιιιιιιιιιιιι μου *.*Χαράαα,Σοφίααα...
Με σκοτώνει .
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Aφιερωμένο.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μανάριιιιιιιιιιιιιιιιι μου *.*
Τα συγχαρητήρια σε μενα και στην άλλη φίλη σου, που σε εθίσαμε στο Vampire Diaries . Eίδες τι έχανες; *.*
Aφιερωμένο.
Θέλω κι εγώ .
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Aφιερωμένο.
Έχανα, έχαναΤα συγχαρητήρια σε μενα και στην άλλη φίλη σου, που σε εθίσαμε στο Vampire Diaries . Eίδες τι έχανες; *.*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.