iDon'tCare
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Για το American horror story λες;Εγώ παιδιά έχω κολλήσει με American Horror Story και Pretty Little Liars αυτό το καλοκαίρι. Ιδίως η 2η σειρά σε αφήνει σε πολλή αγωνία και θέλεις οπωσδήποτε να δεις το επόμενο επεισόδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ παιδιά έχω κολλήσει με American Horror Story και Pretty Little Liars αυτό το καλοκαίρι. Ιδίως η 2η σειρά σε αφήνει σε πολλή αγωνία και θέλεις οπωσδήποτε να δεις το επόμενο επεισόδιο.
Εγώ θέλω να δω American Horror Story, στο fox έχει δυο, το σκέτο και το Asylum.
Αξίζει να το ξεκινήσω; Τι πλοκή έχει;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αργούν πολύ τελευταία οι ελληνικοί υπότιτλοι
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν κι άλλες καλύτερες Τώρα το Vampire Diaries το χουν κουράσει.
Εμένα και το Supernatural μ'αρέσει.
Πολυ καλο!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Breaking Bad επεισόδιο 2 τέλος, πάμε σε Dexter.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
αμα κατεβάσετε το BSPLAYER βρίσκει μόνο του υπότιτλους , 99% των περιπτωσεων θα ειναι οι απολυτως συγχρονισμενοι , και ελληνικα και αγγλικα και ο,τι αλλο επιλεξετε.Τα βαζει σε ενα φακελο ''Subs'' και αμα δε γουσταρετε bsplayer απλως βλεπετε το επεισοδιο στο vlc.Οι υποτιτλοι θα ειναι εξασφαλισμενοι.
Σε 4-5 επεισοδια μου κανει νερα παντως!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
υπάρχουν σίγουρα υποτιτλοιΆρχισα Arrow, not too shaby αλλά ντάξει δεν συγκρίνεται. Θα άρχιζα Fringe αλλά δεν βρίσκω καλούς υπότιτλους και δεν θέλω με αγγλικούς αυτήν την στιγμή.
Breaking Bad επεισόδιο 2 τέλος, πάμε σε Dexter.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
αμα κατεβάσετε το BSPLAYER βρίσκει μόνο του υπότιτλους , 99% των περιπτωσεων θα ειναι οι απολυτως συγχρονισμενοι , και ελληνικα και αγγλικα και ο,τι αλλο επιλεξετε.Τα βαζει σε ενα φακελο ''Subs'' και αμα δε γουσταρετε bsplayer απλως βλεπετε το επεισοδιο στο vlc.Οι υποτιτλοι θα ειναι εξασφαλισμενοι.
υπάρχουν σίγουρα υποτιτλοι
Το BsPlayer το ξέρω και θα το κοιτάξω. Προσπάθησα με τις συμβατικές μεθόδους και δεν βρήκα, ξέφευγαν λίγο.
Dexter:
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Dexter:
Where the hell did "The Brain Surgion" come up again.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Το BsPlayer το ξέρω και θα το κοιτάξω. Προσπάθησα με τις συμβατικές μεθόδους και δεν βρήκα, ξέφευγαν λίγο.
Dexter:
Where the hell did "The Brain Surgion" come up again.
Η Βογκελ δεν το έκανε;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
πιστεύω 90% πως είναι το αγόρι της Κασι!! Ενώ είχε δει τον Ζακ είπε ότι και καλά δεν τον γνωρίζει στον Κουιν..και κατάλαβε ότι θεωρείται ύποπτος. του την είχε στήσει με το αίμα του, και τον σκότωσε για να μπερδέψει και άλλο τα πράγματα
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτελους σας εφτασα,πρωτη φορα βλεπω επεισοδιο dexter μια μερα μετα την air date
μια που τελειώνει και η σειρά , λέτε αυτός ο brain surgeon να νικήσει το dexter ; ο,τι και να γίνει πάντως βλέπω νεκρό το ντέξτερ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Έχει μία βάση, αλλά έδειξε τη Βογκελ να κρατάει ένα κομμάτι εγκεφάλου και γενικότερα το κόψιμο ήταν άριστο. Μάλλον έχεις δίκιο.
θεωρώ πως αυτός θα είναι ο δολοφόνος..φαντάζει το πιο λογικό σενάριο σε μένα, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι την έδειξε να κρατάει άλλο ένα βάζο από αυτά που της στέλνει ο brain surgeon..βέβαια παίζει να συνεργάζεται μαζί του εναντίον του Ντέξτερ και ας πούμε να επέβλεπε το ''έργο''που του είχε αναθέσει(το τμήμα του εγκεφάλου που πρέπει να αφαιρέσει)
θεωρώ πως αυτός θα είναι ο δολοφόνος..φαντάζει το πιο λογικό σενάριο σε μένα, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον
Alma Libre
Επιφανές μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι τώρα δεν δείχνει , πιστεύω , το πραγματικό της εαυτό , μοιάζει περισσότερη για μία τρελή επιστήμονας. Πιστεύω πως προς το τέλος θα αποκαλυφθούν διάφορα που θα μας σοκάρουν και ίσως καταλήξει νεκρή.Εγώ θέλω στο τέλος την Βόγκελ νεκρή. Μόνο αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.