moxa15
Διάσημο μέλος
Παιδιά εγώ είμαι 1,85 (μπορεί να 'μαι και πιο ψηλός - τόσο ήμουν ή στην β ή στην γ' γυμνασίου, δε θυμάμαι καλά). Υπάρχει περίπτωση να ψηλώσω κι άλλο;;
κοιτα λογικα θα ψηλωσεις και αλλο εκτος και αν πηρες αποτομα υψος γιατι για β γυμνασιου εισαι λιγο ψηλος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά εγώ είμαι1,94 περίπου. πρέπει να πάω σε γιατρό ή είναι φυσιολογικό;
Κλεν οι χηρες κλεν και οι παντρεμενες....Φυσιολογικοτατο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Γτ να φτασεις 2? Μεχρι 1.90 ειναι καλα μετα παει πολυ.Εγώ είμαι 15 είμαι 1,80 παίζω μπάσκετ και έχω αρκετές τρίχες στις φαβορίτες ,οι γονείς μου και οι δύο είναι 1,80 αλλά το ιπόλοιπο σόι είναι ψηλοί ,ο γιατρός μου είπε όταν ήμουν μικρός ότι θα φτάσω 2 ,τι λέτε θα φτάσω ? Υ.Γ πετάνε πολύ τα δύο μου γόνατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει να θελει να γινει μπασκετμπολιστας.Γτ να φτασεις 2? Μεχρι 1.90 ειναι καλα μετα παει πολυ.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα μπορει να ειναι κληρονομικο απο πατερα-μητερα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andreaspap
Νεοφερμένος
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας..είμαι 16 χρονών και ύψος 1.68.Ο πατέρας μου είναι 1,73 και η μητέρα μου 1,60 περίπου.Ξεκίνησα να ψηλώνω από τα 14 μου ( πριν 2 χρόνια) πιστεύετε θα φτάσω μέχρι 1,75?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Γεια σας..
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας..είμαι 16 χρονών και ύψος 1.68.Ο πατέρας μου είναι 1,73 και η μητέρα μου 1,60 περίπου.Ξεκίνησα να ψηλώνω από τα 14 μου ( πριν 2 χρόνια) πιστεύετε θα φτάσω μέχρι 1,75?
Σε ένα συνέδριο παιδιατρικής είχα ακούσει έναν τύπου ώστε να δεις χοντρικά πόσο ύψος θα πάρει το παιδί αν γνωρίζεις ύψος μαμάς και μπαμπάς. Έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζομαι οπότε θα σου πω.
Λοιπόν φίλε το γενετικό σου υλικό λέει ότι το ανώτερο που μπορείς να φτάσεις είναι 183,5.. Αλλά το ύψος δε τ καθορίζει το γενετικό σου υλικό αλλά ένα σωρό άλλου παράγοντε μετρήσιμοι και μη.
Μας λές ότι έχεις σταματήσει να ψηλώνεις από τα 14 αλλά αυτό ουσιαστικά δεν βοηθάει. Θα βοηθούσε πολύ αν πήγαινε σε παιδίατρο (ιδιώτη γιατί αν πήγαινε στο δημόσιο τότε αστα να πάνε) το διάγραμμα που είναι στο βιβλιάριο υγείας σου.
Κακός προγνωστικός παράγοντας είναι αν η εφηβεία σου άρχισε πριν τα 13 κοινώς να περνούσες τους συμμαθητες σου στο δημοτικό.
επίσης κάνε checkups να βεβαιωθείς πως ο θυρεοειδής σου είναι οκ
και ίσως καμιά άσκηση με μονόζυγο κλπ να βοηθάει
edit: αυτό μάλλον έλεγε ο φόκος
https://health.in.gr/tools/metritesYgeias/provlepsiypsouspaidiou
Andreaspap
Νεοφερμένος
Ειπα ότι "ξεκινησα" να ψηλώνω από τότε. Στα 14 μου ήμουν 1,50-1,52 απ ότι θυμάμαι..γενικά άργησα να μπω εφηβεία νομίζω γιατί και ο πατέρας μου άργησε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Destroyer00
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Κάθετα η οριζόντια; Γιατί για το δεύτερο λίγο δύσκολο
Κάθετα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.