starry_eyed
Δραστήριο μέλος
πανω που πηγα να πω πως εγινε το θαυμα μερες που ειναι και για πρωτη φορα στα χρονικα θα συμφωνησω μαζι σου η τελευταια σειρα μου αλλαξε τη γνωμη. oopsie!κανονικα το πιο σωστο θα ήταν να καθιερωθούν στανταρντ ημερομηνίες !!!!!
οπότε ουτε προβλεψεις να κανουμε ουτε να τσακονώμαστε.... και να βλεπουμε τις εξυπναδες κάθε ....
ας αποφασίσει το Υπουργείο π.χ. κάθε 20/6 οι βαθμολογίες και κάθε 25/8 οι βασεις !!!!!
θα υπήρχε κανένα πρόβλημα?????
θα ήξερε ο καθενας και θα εκανε ανετα τις διακοπες του και όλα τα υπολοιπα......
μη βαλετε πάλι αρνητικούς ψήφους .... γιατι θα σας κόψω τα χεράκια !!!! στραβάδια !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Θα πω κάτι ακραίο αλλά είναι παρόμοιο. Παθαίνεις καρκίνος και ο ιατρός σου λεει οτι θα πεθάνεις. Θα προτιμούσες να σου πει θα πεθάνεις σε 3 μήνες 2 λεπτά 1 sec από τότε που θα σου πει ή θα σου το αφήσει ανοιχτό και να πει ένα ξερό εξαρτάται. Εγώ θα προτιμούσα το δεύτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
το τελευταιο... ηταν αστειακι βρε παιδακι μου..... πως κανετε έτσι....... καλό παιδι ειμαι και εγω το καημένο....απλά ολα αυτα τα πέρασα περυσι...και φετος κανω χαβαλέ.....πανω που πηγα να πω πως εγινε το θαυμα μερες που ειναι και για πρωτη φορα στα χρονικα θα συμφωνησω μαζι σου η τελευταια σειρα μου αλλαξε τη γνωμη. oopsie!
"μη ερθει κανενα στραβαδι Καρδίτσα... και καταλάβω οτι μου εβαλε αρνητικους ψήφους θα το ρημάξω.... "
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
γι'αυτο να εισαι σιγουρος.No way αυτό δε θα ταν καθόλου καλό. Τα παιδιά θα αγχώνονταν υπερβολικά 10 μέρες πριν ενώ τώρα θα τους έρθει απότομα. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. π.χ μπορεί να βγουν μεθαύριο προσωπικά δε το νομίζω (αλλά κανένας δε αγχώνεται)
θα το καταλαβεις απο τα μπλουζακια (anti-axiopistos group) λολ"μη ερθει κανενα στραβαδι Καρδίτσα... και καταλάβω οτι μου εβαλε αρνητικους ψήφους θα το ρημάξω.... "
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
+1000 για την τελευταια σου προτασηγι'αυτο να εισαι σιγουρος.
θα το καταλαβεις απο τα μπλουζακια (anti-axiopistos group) λολ
patra's_boy
Νεοφερμένος
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
μακρια απο μας καλε φαε τη γλωσσα σου. κανενα αλλο παραδειγμα δε βρηκες?Θα πω κάτι ακραίο αλλά είναι παρόμοιο. Παθαίνεις καρκίνος και ο ιατρός σου λεει οτι θα πεθάνεις. Θα προτιμούσες να σου πει θα πεθάνεις σε 3 μήνες 2 λεπτά 1 sec από τότε που θα σου πει ή θα σου το αφήσει ανοιχτό και να πει ένα ξερό εξαρτάται. Εγώ θα προτιμούσα το δεύτερο.
fockos
Επιφανές μέλος
μακρια απο μας καλε φαε τη γλωσσα σου. κανενα αλλο παραδειγμα δε βρηκες?
Δεν είναι σωστό να εκφράζεσαι έτσι.
patra's_boy
Νεοφερμένος
Τι λες ρε φίλε? Ωραίο παράδειγμα έδωσες....Θα πω κάτι ακραίο αλλά είναι παρόμοιο. Παθαίνεις καρκίνος και ο ιατρός σου λεει οτι θα πεθάνεις. Θα προτιμούσες να σου πει θα πεθάνεις σε 3 μήνες 2 λεπτά 1 sec από τότε που θα σου πει ή θα σου το αφήσει ανοιχτό και να πει ένα ξερό εξαρτάται. Εγώ θα προτιμούσα το δεύτερο.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
βαλε μου πιπερι. και εμπλουτισε τη φαντασια σου.Δεν είναι σωστό να εκφράζεσαι έτσι.
fockos
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
,Δε ξέρω αν θα το δείξει
Θεωρητικά ναι αλλά κανένας δε υπολογίζει αυτή την δήλωση. Αν και μακάρι να γίνει παρασκευή για να αρχίσει το καλοκαίρι για μερικούς επιτέλους τώρα που για όλους τελειώνει.
οκ thanx(καλα το vid ειναι λιγο γιουχου...)
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
!
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
"
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
κατανταει αστειο!
moxa15
Διάσημο μέλος
Εγώ παιδιά,είμαι διακοπές..τα περνάω τελεια αλλά τις βάσεις δεν τις βλέπω να βγαίνουν .μια ακούω 22 , μια γύρω στις 25 ,μια το αργότερο 22...και τώρα μόλις άκουσα ότι θα πει την ακριβης ημερομηνια η διαμαντόπουλου αύριο στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει . Καλά να περνάτε και ΥΠΟΜΟΝΗ!!
!
α ρε Χρησταρα εφυγες και μας αφησες εμας εδω αθηνα να λιωνουμε
lucky you,καλα να περνας
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η είναι αυτό που είχα γράψει παλιότερα, δηλαδή να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο με γονείς, παιδιά που πέρασαν και σχολές, κατά την εγγραφή τους. Διότι θα είναι κλειστά.. Οι εγγραφές θα γίνονται κανονικά? Αυτό το ξέρουμε?
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Βρε μπας το κάνουν επίτηδες για να πιάσει και τους φετινούς με νόμιμο τρόπο το νομοσχέδιο? Κουφό αυτό που γράφω, αλλά 29 του μηνός ψηφίζετε το νομοσχέδιο. Έχουν κάτι μέσα που μας έχει διαφύγει? Αν ανακοινωθούν αυτοί που πέρασαν μετά την ψήφιση, ίσως να μην μπορούν να κινηθούν νομικά?.. Πολύ κουφά πράγματα..
Η είναι αυτό που είχα γράψει παλιότερα, δηλαδή να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο με γονείς, παιδιά που πέρασαν και σχολές, κατά την εγγραφή τους. Διότι θα είναι κλειστά.. Οι εγγραφές θα γίνονται κανονικά? Αυτό το ξέρουμε?
Mηπως βλεπεις πολλες ταινιες?...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.