Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patra's_boy
Νεοφερμένος
ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην νετ μόλις είπαν ότι στις 24-26 αυγούστου θα βγουν
- 01-07-11
20:47
Καταχωρήθηκε από χκτηνίατρος (Θέμα: [Υπόμνημα] Υποψήφιοι με το 10% 2011 Forum: Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι)
σιγα μην ανακοινωθουν αρχές Αυγούστου........
Δεν ξερεις οτι από 15/1-15/8/ όλοι οι εμπλεκόμενοι με τισ βάσεις ...κανουν.... πλιτσι πλίτσι.....
Τρίτη 23 Αυγούστου μεγάλε θα ανακοινωθούν !!!!!...
όπωσ αποδεικνύεται από το παραπάνω αντίγραφο .... απο 1/7/ είχα γραψει 23/8/11!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω να δεις !!!!!!!Μπραβο αξιοπιστε!! η οικογενεια του ischool ειναι βαθια συγκινημενη
παντως το υπουργείο τηλεφωνικα απαντάει μετά τις 25/8/
Βetty
Δραστήριο μέλος
efe44752
Νεοφερμένος
Αύριο 18 Αυγούστου 2011 η ακριβής ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων. Σύμφωνα με ενημέρωση του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων αύριο θα ανκοινωθεί η ακριβής ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ Κουλαϊδής χθές στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ έδωσε πιθανή ημερομηνία την 25 Αυγούστου +_ 1 ημέρα.
Edu4u Admin: Επιβεβαιώνουμε την είδηση και να πούμε πως σύμφωνα με μη διασταυρωμένη ακόμη πληροφορία του edu4u, έχει προκύψει πρόβλημα κατά τη διασταύρωση των βάσεων των ειδικών κατηγοριών και πως πιθανόν η ανακοίνωση των βάσεων να μεταφερθεί στα τέλη του μήνα (29+) !
Την αποκλειστική πληροφορία τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και ελπίζουμε αύριο να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Μέχρι τις 25 Αυγούστου οι βάσεις στα σχολεία https://24wro.blogspot.com/2011/08/25_17.html#ixzz1VHaKYVVPΚαθώς οι μέρες περνάνε η αγωνία για την ανακοίνωση των βάσεων...
μεγαλώνει. Μέχρι τις 25 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του γγ του υπουργείου Βασίλη Κουλαϊδή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ακόμα και οι σχολές υψηλής ζήτησης θα κάνουν «βουτιά», ενώ άνοδος των βάσεων αναμένεται σε όσες σχολές εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση.
Επίσης υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 θέσεις στα ΤΕΙ της χώρας θα μείνουν ακάλυπτες.
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
αυριο 8α δωσει συνεντευξη τυπου η διαμαντω και μαλλον 8α πει μια ημερομηνια ας ελπισουμε!!!
Guest 292010
Επισκέπτης
Όπως να τώρα που θέλω να πω ''να πάνε να γαμηθούν'' αλλά δεν το λέω ,καταλάβατε; Γιατί δεν κάνει. Είμαστε και σε site με κανόνες. Γι'αυτό
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρέθηκα...
Γενικά δεν βρίζω ρε παιδί μου.Δεν μου αρέσει.Ε κι άμα βρίζει ο άλλος νιώθω κάπως.Δεν μου αρέσει.Ειδικά άμα ακούσω μια γυναίκα να βρίζει.Κάπως φαίνεται.Γιατί η γυναίκα γενικά είναι πιο εκλεπτυσμένη. Αλλά μερικές φορές φτάνω σε τέτοιο σημείο και δαγκώνω τη γλώσσα μου να μην βρίσω.
Όπως να τώρα που θέλω να πω ''να πάνε να γαμηθούν'' αλλά δεν το λέω ,καταλάβατε; Γιατί δεν κάνει. Είμαστε και σε site με κανόνες. Γι'αυτό
Να το πω εγώ;
Σάλτα και γαμηθείτε αγαπημένοι μας
alessia #8
Νεοφερμένος
Σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, θα γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων.
απο το in.gr
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως εδω θα το δουν αρκετοι
Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...noi-prokataktikes-exetases-str-as-aen-pa.html
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Κάτι λέει αυτό, σωστά;..."Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-3443557 το αργότερο μέχρι και τις 24/08/2011."
hurricane
Διάσημο μέλος
pantelis1992
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.