dimitroula17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
WTF!!! Έλεος πια!!! Από μέρα σε μέρα το πάνε!! Από 'κεί που παντού ακουγότανε για 19 (λίγο δύσκολο αυτό βέβαια, αφού το Υπουργείο το μόνο που λέει είναι 3ο δεκαήμερο) ή 22 Αυγούστου, τώρα έγινε 25;;; Και ούτε καν 25 ακριβώς!! "Γύρω στις 25"!!!! Είναι δυνατόν;;; Έτσι όπως πάνε, θα τα βγάλουν την άλλη Παρασκευή, 26/8!! Μα, δεν έχει τελειώσει η διαδικασία;;...
χαχαχ! εγώ τότε λέω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχ! εγώ τότε λέω!
Kαι εγώ Έχω βάλει στοίχημα εδώ και 2 βδομάδες με έναν φίλο μου. χD
26/8!
dimitroula17
Νεοφερμένος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Συγγνωμη αλλα μονος σου ομολογεις. Το οτι ασχολεισαι με τις βασεις ''στα πλαισια του ελευθερου χρονου σου'' σημαινει απλα οτι θες να σπας πλακα με τους υποψηφιους. Δικαιωμα σου, χεστηκα αν υπαρχουν ****** που σε ρωτανε και σε πιστευουν.
Επισης, η αυτοπροβολη και αλαζονεια αποδεικνυεται και απ' αυτο που λες '' εγω στην ηλικια σας εκανα αυτο, εκεινο, τ' αλλο...''. Συγγνωμη, αλλα αυτα να τα γραφεις στον τσακο, κανεις δεν σε ρωτησε τι εκανες.
Αν για εμας ειναι κακο που αχολουμαστε με αυτα, για εσενα που εισαι 7 χρονια μεγαλυτερος, και παρα ταυτα ασχολεισαι με πραγματα της Γ' Λυκειου, ειναι τρεις φορες χειροτερο.
Φιλικα, απλως πρεπει καποιοι να ξυπνησουν.
θα γίνεις καλός δικηγόρος αλλά θα διαφωνήσω. Δε λέω ποτέ κάτι πρόχειρα έτσι για να το πω και η ύπαρξη του Τσόκος αποδεικνύει ότι όλα αυτά που κάνω έχουν μια βάση. Το ότι κάνω κάτι για την ώρα μυ δε σημαίνει ότι το κάνω για να σπάσω πλάκα ούτε ότι κοροϊδεύω ή το κάνω πρόχειρα έχω κάνει κανονική προσέγγιση εγώ είπα ότι το κάνω απλά για να περάσει η ώρα μου (εσύ συμπέρανες ΄ότι το κάνω για να γελάσω )--> έχω καλύτερα πράγματα για να γελάσω.
Ο λόγος που γράφω κυρίως σε αυτό το forum και όχι σε άλλα που είναι πιο μεγάλα παιδιά είναι ότι το Ischool αποτελείται από ειλικρινείς κατά βάση ανθρώπους (παιδιά) πράγμα που στα forum το ενηλίκων αυτό δεν υπάρχει. Αν κοιτάξετε παρόμοια θέματα που έχουν ανοίξει στο Ischool και στο steki ή άλλα forum ενηλίκων θα καταλάβετε τι εννοώ.
Δε ξέρω αν θα πετύχω τις προβλέψεις μου ή όχι το σίγουρο είναι ότι οι εκτιμήσεις μου (όπως και οι περσινές) που έκανα δε θα σβηστούν όσο λάθος και να κάνω.
Σκέφτομαι σοβαρά να μην ασχοληθώ του χρόνου με προβλέψεις των βάσεων (σκοπός μου ήταν να σταματήσω τις προβλέψεις όταν μπει το καινούριο σύστημα).
_____
Επισης, η αυτοπροβολη και αλαζονεια αποδεικνυεται και απ' αυτο που λες '' εγω στην ηλικια σας εκανα αυτο, εκεινο, τ' αλλο...''. Συγγνωμη, αλλα αυτα να τα γραφεις στον τσακο, κανεις δεν σε ρωτησε τι εκανες.
Αν για εμας ειναι κακο που αχολουμαστε με αυτα, για εσενα που εισαι 7 χρονια μεγαλυτερος, και παρα ταυτα ασχολεισαι με πραγματα της Γ' Λυκειου, ειναι τρεις φορες χειροτερο.
Φιλικα, απλως πρεπει καποιοι να ξυπνησουν
Έχω έναν λογαριασμό σε ένα forum στον λογαριασμό πρέπει να υπακούω κάποιους κανόνες λέω την γνώμη μου για κάποια πράγματα . Το ότι πλέον παιδιά του δημοτικού χειρίζονται το facebook ενώ τα παιδιά του γυμνασίου έχουν πρόσβαση σε κάθε είδους υλικό έχει αρνητικά και θετικά. Το ότι μπαίνω στο internet cafe και βλέπω παιδιά να παίζουν wow είναι κάτι που με θλίβει. Το ότι μπαίνουν καθε μέρα παιδιά και βρίζουν την υπουργό για τις βάσεις είναι επίσης ΄κάτι λάθος αφού το υπουργείο από την αρχή έλεγε ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου.
Δυστυχώς η εποχή εθισμού στο διαδίκτυο έχει μόλις αρχίσει.
Βetty
Δραστήριο μέλος
xaxa!καλο!Kαι εγώ Έχω βάλει στοίχημα εδώ και 2 βδομάδες με έναν φίλο μου. χD
26/8!
εγώ το λέω επειδή εκείνη τη μέρα θα επιστρέφω από τις διακοπές!
κ οι βαθμολογίες τη μέρα π γύριζα βγήκαν
Ίδωμεν
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευγενικά μιλώντας πάντα
patra's_boy
Νεοφερμένος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκατά στις φάτσες των υπεύθυνων.
Βetty
Δραστήριο μέλος
Δεν ξεκουμπίζεσαι σιγά σιγά να γυρίσεις πιο νωρίς;
Ευγενικά μιλώντας πάντα
Νοooope!
Υπομονήηηη! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
κατουριεμαι απτα γελια και απτα νευρα μου.πήρε κάποιος φίλος μου τηλέφωνο στο υπουργείο και του είπαν τις τελευταίες μέρες του αυγούστου, γύρω στις 29
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Πείτε μου, ποιος γελάει νευρικά;
Βetty
Δραστήριο μέλος
πήρε κάποιος φίλος μου τηλέφωνο στο υπουργείο και του είπαν τις τελευταίες μέρες του αυγούστου, γύρω στις 29
Με τίποτα! Είναι πάααααααρα πολύ αργά.
Δεν παίζει...
fockos
Επιφανές μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Φτάνουμε σε σημείο να παίζουν όλες οι ημερομηνίες από 19 μέχρι 29 εκτός απ' τα σαββατοκύριακα και να μην ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ.
Πείτε μου, ποιος γελάει νευρικά;
χαχαχ! γιατί αποκλείονται τα σαββατοκύριακα???
Με αυτούς είναι όοοολα πιθανά...
patra's_boy
Νεοφερμένος
Με τίποτα! Είναι πάααααααρα πολύ αργά.
Δεν παίζει...
έτσι έλεγαν και για τις αρχές αυγούστου μετά τη δήλωση της υφυπουργού για ανακοίνωση των βάσεων γύρω στις 20 ιουλίου
giannis_92
Νεοφερμένος
Oi βάσεις θα ανακοινωθούν την Δευτέρα τώρα το τι λέει ο καθένας είναι άλλο θέμα και δε φταίει το υπουργείο που φέτος τουλάχιστον έκανε καλά την δουλειά του.
Οι βάσεις θα ανακοινωθούν την δευτέρα?? Από που το ξέρεις εσύ έχεις γνωστό από το υπουργείο ?
Guest 292010
Επισκέπτης
patra's_boy
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.