playboy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Να ξερετε οτι τα( π.κ.ε.) της ΕΛ.ΑΣ. θα αρχισουν το τριτο δεκαημερο του ιουλιου και θα τελειωσουν περιπου αρχες Αυγουστου,,,,,οποτε και οι βασεις θα ανακοινωθουν 20 Αυγουστου και υστερα...Δεν υπαρχει λογος για να ανγχωνεστε για το ποτε θα βγουν οι βασεις,τα πραγματα ειναι κουκια μετρημενα.....
i beleive you man
over and out
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι οκ αλλα ακομα και οταν διασκεδαζω δεν μπορω κατι μ τρωει.ΘΑΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
ε ρε ζορι! ενα μηνα θελατε αποτελέσματα και τωρα θα αγχώνεστε ολόκληρο το καλοκαιρι για τις βάσεις?
Μπροστα στον επομενο χειμωνα αυτο το καλοκαιρακι ειναι εντελως μα εντελως βαρετο
καλα περιμενε εσυ που μπορεις τον χειμωνα!
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποτέ άλλωστε η αστυνομία δεν είχε ζήτηση.. Θυμάμαι ότι σκέπτονταν να κάνουν εξαίρεση την σχολή από πανελλαδικές (όπως και τους πλοίαρχους).
Είναι 2 ημερών άρθρο.. https://www.inews.gr/98/vaseis-2011--ekplixi-telos-iouliou-i-anakoinosi.htm
Ανώτερη ημερομηνία που θα μπορούσα να γράψω, είναι 5 Αυγούστου..
Shadowfax
Διάσημο μέλος
δεν βρίσκω τον λόγο να επιμένουν μερικοί ότι θα βγουν κατά τέλη Αυγούστου
Εγώ πάλι δε βρίσκω λόγο να ασχολείται κάποιος σοβαρά με το υπουργείο. Τα πάντα φέτος από τα μηχανογραφικά το Μάρτιο, τις πανελλήνιες το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαΐου, την ξέμπαρκη ανακοίνωση για 12/5 αργότερα από πέρσι και το παράδοξο μικρότερο περιθώριο μέχρι να αρχίσουν οι εξετάσεις απ' το περσινό βοηθούν σ' αυτό. Δύσκολα λες ότι οι φετινές ήταν από τις πιο ανοργάνωτες πανελλήνιες των τελευταίων χρόνων; Well, εγώ το έχω ήδη πει.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι δε βρίσκω λόγο να ασχολείται κάποιος σοβαρά με το υπουργείο. Τα πάντα φέτος από τα μηχανογραφικά το Μάρτιο, τις πανελλήνιες το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαΐου, την ξέμπαρκη ανακοίνωση για 12/5 αργότερα από πέρσι και το παράδοξο μικρότερο περιθώριο μέχρι να αρχίσουν οι εξετάσεις απ' το περσινό βοηθούν σ' αυτό. Δύσκολα λες ότι οι φετινές ήταν από τις πιο ανοργάνωτες πανελλήνιες των τελευταίων χρόνων; Well, εγώ το έχω ήδη πει.
Εμ το άλλο που το πας.. Εγώ αν και πρώτη φορά που δίνω πανελλαδικές, είμαι εξωσχολικός. Δεν είχαν να μου δώσουν ούτε βιβλία, αλλά ούτε και ενισχυτική επιτρέπετε να παρακολουθήσουμε, ότι κατάφερα να πιάσω από το ιντερνέτ.
Μια όμορφη ημέρα του Μαΐου, μόλις είχα ξυπνήσει και έπινα καφεδάκι, είδα σε μια πρωινή εκπομπή τα παιδιά να βγαίνουν από το σχολείο και να εκφράζουν πως ήταν η ημέρα τους στο μάθημα που έγραψαν!! Καπνός έγινα, τρέχοντας πήγα στο σχολείο.. Δεν υπήρχε καν ενημέρωση.. ένα τηλέφωνο.. κάτι.. (είχαμε και 48ρες απεργίες στα ΜΜΕ..).
Αυτό είναι αλήθεια και ένας γνωστός είχε περάσει πέρυσι στην φιλολογική Αθηνών και φέτος έκανε τα χαρτιά του με το 10% (νομίζω) για την αστυνομία.. Η φιλολογική ήταν το όνειρο της μαμάς του, αλλά δεν του άρεσε.Οχι βρε! Οσοι δεν μπουν αστυνομια θα διεκδικησουν αλλες σχολες!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
οι αστινομικεϛ σχολεϛ θα πάρουν 1300 άτομα οποτε δεν νομίζω να είναι πάνω από 3000 αυτοί που θα δώσουν
Η ζήτηση αυξήθηκε κατά 30%. Εγώ αυτό ξέρω μόνο.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αδύνατο να το ξέρεις αυτό. Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Ακόμα δεν τις έχουν συγκεντρώσει.Αυτά τα ποσοστά που τα μαθαίνεις? Φέτος είχαμε 1000 περίπου λιγότερα άτομα που είχαν επιλέξει ΑΟΘ...Η ζήτηση αυξήθηκε κατά 30%. Εγώ αυτό ξέρω μόνο.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Αδύνατο να το ξέρεις αυτό. Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Ακόμα δεν τις έχουν συγκεντρώσει.Αυτά τα ποσοστά που τα μαθαίνεις? Φέτος είχαμε 1000 περίπου λιγότερα άτομα που είχαν επιλέξει ΑΟΘ...
Σορρυ που το άκουσα στην τηλεόραση. Αν ισχύει δεν ξέρω πάντως το άκουσα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αδύνατο να το ξέρεις αυτό. Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Ακόμα δεν τις έχουν συγκεντρώσει.Αυτά τα ποσοστά που τα μαθαίνεις? Φέτος είχαμε 1000 περίπου λιγότερα άτομα που είχαν επιλέξει ΑΟΘ...
Σωστά...954 λιγότεροι υποψήφιοι στις ΑΟΘ
Αλίκη Βακ.
Νεοφερμένος
georgeee
Νεοφερμένος
Αλίκη Βακ.
Νεοφερμένος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι λογικο να βγουν στις 10 Αυγουστου ,γιατι απο 10-20 Αυγουστου ο μισος κ πλεον ελληνικος πληθυσμος επιλεγει να κανει τις διακοπες του αρα δυσκολο το Υπουργειο να βγαλει τις βασεις εκεινη ακριβως τη χρονικη περιοδο συνεπως αμα δεν βγουν εως τις 4-5 Αυγουστου λογικα αυτο θα γινει μετα τις 20. Εγω παντως πιστευω οτι θα βγουν τελη ΙουλιουΜπα και 18300 λιγο δυσκολο γιατι εχει τεραστια ζητηση ...Βασεις πιστευω θα βγουν 10 αυγουστου
red span
Δραστήριο μέλος
ΦΙλικα Χ
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.