tzenaki93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki93
Νεοφερμένος
giorgos992
Νεοφερμένος
Για ηλεκτρονικο μηχανογραφικο ειναι παρα πολυ λιγες. Ακομα και απο Δευτερα πρωι να αρχισουν τα μηχανογραφικα, πρεπει ημερησιως να εξυπηρετουνται 10.000 υποψηφιοι. Και αν βαλεις οτι οι περισσοτεροι δε σκεφτονται οπως εσυ (δηλ θα περιμενουν αποτελεσματα), τα παιδια με ειδικα μαθηματα θα "συσσωρευτουν" τις τελευταιες 2-3 μερες. Δε νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια οτι ακομα και με 10.000/ μερα ο σερβερ δε θα τα παιξει.
οι σελίδες ειναι πολύ μικρού όγκου και δε θα ταλαιπωρήσουν το σέρβερ. Σημασία έχει πόσοι θα μπαίνουν κάθε στιγμή όχι το σύνολο. Και 2 και 3 χιλλιάδες να είναι συνδεδεμένοι μια δεδομένη στιγμή "υψηλής" κίνησης ο σερβερ δε θα φτάσει τα όριά του. Ούτε οι γραμμές θα φτάσουν τα όρια τους φυσικά λόγω της ασυνεχούς ζήτησης για εύρος ζώνης (ωραια ακούστηκε αυτό ).
Τη πρώτη μέρα όμως που πολύς κόσμος θα μπει να κάνει το μηχανογραφικό του, θα δοκιμαστούν για τα καλά οι δυνατότητες του σέρβερ. Τη Δευτέρα θα το διαπιστώσουμε
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα ***
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποκλείεται να τους είχε δει Κυριακή!Τρίτη έβγαιναν......Παιδιαστο ιντερνετ βγαινουν πρώτα περισυ μαι φιλη μου τουςειχε δει Κυριακή στο ιντερνετ ...ναι το σαιτ κολλαι οταν μπουν πολύ γιαυτο οσοι θελετε 7 ωρα να ειστε ξύπνιοι
asteroskoni
Νεοφερμένος
Παιδιαστο ιντερνετ βγαινουν πρώτα περισυ μαι φιλη μου τουςειχε δει Κυριακή στο ιντερνετ ...ναι το σαιτ κολλαι οταν μπουν πολύ γιαυτο οσοι θελετε 7 ωρα να ειστε ξύπνιοι
ΔΕΝ βγαινουν ποτε οι βαθμολογιες στο Ιντερνετ, ΜΟΝΟ σε ποια σχολη εισαι επιτυχων...Καθε χρονο η ιδια radio arvila.......
stefanosK
Δραστήριο μέλος
asteroskoni
Νεοφερμένος
Xμμμ, καλα θα δουμε για φετος αν θα υπαρξει το ιδιο...
Dias
Επιφανές μέλος
patra's_boy
Νεοφερμένος
Το ότι οι βαθμοί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 20/6 είναι βέβαιο. Στάλθηκε στα σχολεία εγκύκλιος που λέει ότι την Κυριακή οι βαθμοί θα πάνε στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και τη Δευτέρα το πρωί θα παραληφθούν από τα λύκεια. Στα σχολεία θα πρέπει να γίνει ο τελικός έλεγχος. Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι βαθμοί θα πρέπει ανακοινωθούν 11-12 και όχι πιο νωρίς. Αυτό σημαίνει ότι και στο ίντερνετ (πέρυσι ήταν η 1η φορά) δεν πρόκειται να βγουν πιο πριν, καθώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι τελικοί έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα. Όμως προσοχή:
στο διαδίκτυο πότε θα αναρτηθούν? και τι ώρα?
fockos
Επιφανές μέλος
με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά
Κι εγώ αυτό θέλω να μάθω, γιατί θέλω να δω πρώτα το βαθμό μου δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος μαθητών - καθηγητών.στο διαδίκτυο πότε θα αναρτηθούν? και τι ώρα?
Marelpt
Νεοφερμένος
Αν έχεις τα μόρια για να πιάσεις την 1η σου επιλογή δεν μπαίνεις στον κοπο να σκέφτεσαι ιδιαίτερα την 3η και την 4η. Και αν πάλι είσαι οριακά ή σίγουρος ότι δεν πιάνεις την 1η σου επιλογή, τότε έχεις κάποια δεδομένα (τους δικούς σου βαθμούς και τους βαθμούς συμμαθητών σου), για να ζυγίσεις την κατάσταση και να δεις τι θα δηλώσεις, ή αρχίζεις και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά ότι θα ξαναδώσεις.
*nomikarios* δεν ειναι ετσι οπως τα λες....εγω εχω 2ο 4ο 5ο πεδιο και με βαση τα μορια θα πρεπει να απορριψω ενα απο αυτα.....
Αυτοι ειναι νομιζω και οι δυο σημαντικοτεροι λογοι για να συνεχισει το μηχανογραφικο να δηλωνεται μετα τις εξετασεις...
thalassolikos
Νεοφερμένος
Παιδιαστο ιντερνετ βγαινουν πρώτα περισυ μαι φιλη μου τουςειχε δει Κυριακή στο ιντερνετ ...ναι το σαιτ κολλαι οταν μπουν πολύ γιαυτο οσοι θελετε 7 ωρα να ειστε ξύπνιοι
Λες ψέματα φιλαράκο τα αποτελέσματα πέρσι δεημοσιεύθηκαν στο ίντερνετ το απόγευμα της Τετάρτης....Το ξέρω γιατί έδινα πέρσι
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Εγω πηγα σημερα στο σχολειο και πηρα τον κωδικο. Τη Δευτερα θα οριστικοποιησω το μηχανογραφικο, αφου δω τις βαθμολογιες. Αχ, μακαρι να τα εχω παει καλα...
Evi235
Νεοφερμένος
και επιπλεον θα κλαιω ασταματητα
Marelpt
Νεοφερμένος
πουνε να βγαλουνε και τα αποτελεσματα στο ιντερνετ πιο νωρις απο τα σχολεια (σε ωρα εννοω)...
Λεω εγω τωρα......
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω σκεφτομαι μηπως φετος μαζι με το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο
πουνε να βγαλουνε και τα αποτελεσματα στο ιντερνετ πιο νωρις απο τα σχολεια (σε ωρα εννοω)...
Λεω εγω τωρα......
αστειακι?
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.