tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι δεν του τα χωσα...απλά ζήτησα πληροφορίες!!Προφανώς επειδή αυτός ελέγχει τα μηνύματα που δημοσιεύονται και έχει δουλειά το παλικάρι() δεν τα βλέπει
εγώ θα έλεγα καλύτερα ότι βλέπει αυτά που θέλει να δει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
μάλλον..τώρα ρε παιδιά πιστεύετε πως θα ξενυχτήσουν για να τα ελέγξουν;αυτοί βαριούνται που ζουν..πάντως αυτη η αναμονή...σκοτώνει...εγώ θα έλεγα καλύτερα ότι βλέπει αυτά που θέλει να δει!
mixalismylife
Νεοφερμένος
Christinaparaqw
Νεοφερμένος
Παιδια εχετε δει αυτο??? https://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-18297.html
Μαλλον τα παιδια που δωσαν και ξενες γλωσσες θα αγχωθουν λιγο παραπανω...Παντως, αυτο δεν αφορα τα αποτελεσματα των πανελληνιων!
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Μαλλον τα παιδια που δωσαν και ξενες γλωσσες θα αγχωθουν λιγο παραπανω...Παντως, αυτο δεν αφορα τα αποτελεσματα των πανελληνιων!
https://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-18267.html ειχε και αυτο....
τελικα 9α βγουν αυριο ή την Δευτερα?????????
dr.melina
Νεοφερμένος
Σωστή!!!! Κι εγώ με αυτήν την απορία έχω μείνει.........https://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-18267.html ειχε και αυτο....
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το που ξυπνησω αυριο θα αρχισω τηλεφωνα σε σχολειο και υπουργειο.....Να δω τι θα πουν να ηρεμισω...
Στο υπουργειο μαζι με τα τηλέφωνα θέλει και μπινελίκια....
Christinaparaqw
Νεοφερμένος
https://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-18267.html ειχε και αυτο....
Λοιπον, ο πατερας μου μιλησε με δυο ατομα απο το αξιολατρευτο υπουργειο. Ο ενας του ειπε οτι μπορει κι αυριο, ειναι 50-50. Ο αλλος του ειπε την δευτερα.
Παντως, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι και οι δυο ειπαν μαλλον οχι το σαββατο...Δηλαδη, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, αν οριακα δεν ειναι ετοιμοι για δημοσιοποιηση αυριο???
erilesg
Δραστήριο μέλος
Σωστή!!!! Κι εγώ με αυτήν την απορία έχω μείνει.........
Μα χωρια απο την αγωνια 9ελω να δωσω και α9ληματα αν χτυπα 3υλο τυχει καμια στραβη και δεν πιανω την 1η μου επιλογη για να εχω σιγουρα τα ΤΕΦΑΑ και για να μην βασανιζομαι με τρε3ιματα κ ε3ετασεις ειπα να περιμενω....αν ειναι να τα βγαλουν την Δευτερα εγω δν προλαβαινω.....ας τα βγαλουν αυριο...μια χρονια ας τα βγαλουν λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο νωριτερα....
nikos/keratsini
Νεοφερμένος
Στο υπουργειο μαζι με τα τηλέφωνα θέλει και μπινελίκια....
Εγώ λέω να πάμε καμιά βόλτα από το υπουργείο να τους τα πούμε από κοντά ένα χεράκι γιατί για ακόμη μια φορά πληρώνουμε την προχειρότητα τους και την έλλειψη οργάνωσης
marioanna
Νεοφερμένος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει αυριο το πρωι ξυπνωντας να δεις την μαγικη ανακοινωση περι δημοσιευσεως των αποτελεσματων που θα λεει " Τα αποτελεσματα ανακοινωνονται ΣΗΜΕΡΑ " σπευσατε στα σχολειαΜε το που ξυπνησω αυριο θα αρχισω τηλεφωνα σε σχολειο και υπουργειο.....Να δω τι θα πουν να ηρεμισω...
erilesg
Δραστήριο μέλος
ρε παιδιά Dr melina και erilesg όλοι αυτοί την απορία έχουμε ... αύριο ή τη δευτέρα ???
Και σιγουρα με την απορια 9α μεινουμε!
Guest 292010
Επισκέπτης
erilesg
Δραστήριο μέλος
Η μόνη που ξέρει σίγουρα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα,είναι η κομμώτρια της Διαμαντοπούλου.
Βαζω στοιχημα οτι ουτε η ιδια η Διαμαντοπουλου δεν 3ερει ποτε 9α ανακοινω9ουν!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω δεν ξερει η ιδια η Διαμαντοπουλου ,θα ξερει η κομμωτριά της!!!!!!!!!!!Η μόνη που ξέρει σίγουρα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα,είναι η κομμώτρια της Διαμαντοπούλου.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.